Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duyguların Yoğunlaşıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 50%

Sanatsal yapınız, bugün özellikle yüksek. Kalbiniz ve beyniniz, bir şeyler yapmak için çalışıyor gibi. Cesur olamk için yaratıcı yeteneklerinizi kullanın. Dışarı çıkın ve zaman geçirin. Biraz tembellik etmek isteyebilirsiniz ve eğer sevgilinizle oturup dinlenmek istiyorsanız, tabii ki bunu yapın. Ancak, bu enerjiden yararlanmak isterseniz, ihtiyacınız olan potensiyel enerjinin içinizde olduğunu unutmayın.

Bugün gerçek bir ilerleme kaydetme havasında olabilirsiniz. Belki kariyerinizde kendiniz için yeni bir hedef belirleyebilirsiniz. Yakın gelecekte gelirinizi artırmak için bir taahhütte bulunabilirsiniz. İlk başta, işte daha belirgin bir pozisyon için mücadele etmeye karar verebilirsiniz, ancak şirketiniz sizi terfi ettirmiyorsa, yeni biraramaya koyulabilirsiniz. Bugün hayalleriniz adına kendinize söz verirseniz iyi hissedeceksiniz.

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

Su kenarında vakit geçirmek seni cezbedebilir. Günün enerjisi, bu ıslak elementle bağ kurmanı sağlıyor. Belki de bir göl kenarında yürüyüş yaparsın. Sıcak bir banyo bile bu bağ için yeterli! Su elementi tazeleyici ve iyileştiricidir; öyleyse bu enerjiyi benimse!Bazen hayal gücün başını alıp gidiyor; fantazi ve hayallerinde kayboluyorsun. Bugün düşüncelerin mutlu mesut bir şekilde havaya karışarak sana nüfuz edecek. Anılarını deşebilir ve aniden geçmişe gitmiş gibi hissedebilirsin. Belki de özel biriyle yaşamak istediğin şeylerin hayalini kuruyorsundur. Hangisi olursa olsun, ruhunun arzularını dikkate al; belli ki düşüncelerinin sana iletmek istediği bir mesaj var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların görüşleri bugün biraz gerilimli olabilir ve genel olarak inatçı tavırlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Siz hazır olduğunuz takdirde ilham göz açıp kapayıncaya kadar çıkıp gelebilir. Egonuzun tutsağı olursanız size ulaşmaya çalışan sinyalleri algılamanız zor olabilir. Her türlü yeniliğe karşı açık görüşlü ve esnek olun. Değerlendirebileceğiniz bütün olasılıkları gözden geçirin.

20 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Kendi duygularınız ve istekleriniz sizin için önem kazanabilir. Bazı ilişkilerde duyguları, özel hayatı saklama, bazı ilişkilerde ise saklı duyguların konuşulması durumu olabilir. Finansal konularda aşırı risk almaktan ve abartılardan kaçınmalı. Keyfi harcamalar yapmak isteyebilirsiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun soluklu rehavet ve karamsarlıktan çıkıyor, eski günlerindeki güleç tavrına bürünüyorsun. Çocukları olan bir Terazi burcuysan; onların okulları, ev gibi konularda detaylı bir plan yapman gerekebilir. Sevgiline karşı duygularının daha da yoğunlaşmasıyla beraber evliliğe yönelik kararlar alabilirsin. Ailene açıklamak için acele etmemelisin.

20 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizde bakıma ihtiyacı olan büyüklerinizi ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Gününüzü sevdiklerinizle geçirmek ruhunuza iyi gelecektir. İlişkinizi sonlandırma düşüncesinde olabilirsiniz. Partneriniz bir şans daha istese de siz kararınızdan emin olabilirsiniz. Bu süreçte kırıcı olmamaya çalışmalısınız.

20 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye gayret edebilirsiniz. Ancak parasal konularda daha gerçekçi davranmak gerekebilir. Duygusal harcamalar mümkün.

20 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Katı kurallara sahip olmak sizi yarı yolda bırakabilir. Aşka esnek bakış açıları ile bakmak aradığınız cevabı kolay bulmanıza ve anlamanıza vesile olabilir.

20 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızla başa çıkamıyorsanız hem duygusal hem de fiziksel sağlığınızı riske attığınızdan emin olabilirsiniz. Bu kötü alışkanlığınızı bırakın ve bunun yerine stresle baş etmeyi öğrenin.

20 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün geç saatlerine kadar burcunuzdaki seyahatine devam edecek.Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, kişisel bakımınızla ilgilenmekten keyif alırsınız. Ay'ın Mars ile karşıtlığı ikili ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor, sakin kalmaya özen gösterin. İş ortaklarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, dengeyi bulmaya özen gösterin.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile ufak bir tartışmaya girebilirsiniz, sakinliğinizi korumaya çalışın. İş yerinizdeki bazı arkadaşlarınıza yardım edeceksiniz ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Rahatlatıcı bitki çayları içmeye özen gösterin.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye bağlanmamaya çalışın. Tek taraflı, platonik duygular yaşamanız muhtemel. Bu kişinin neden bu kadar ilginizi çektiğini kavramaya çalışmalısınız. Küçük bazıproblemlerinize çare olabilecek öneriler gelebilir ve son zamanlardaki karamsarlığınızı atabilirsiniz. Pek olanaklı olmayan projelerle yaşamınızı güçleştirmekten vazgeçip küçük tatminlerle mutlu olma çabalarına gireceksiniz. Ciddi para sıkıntılarınız olmasa da, ödemelerin fazlalığı sizi bunaltıyor

20 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 17' 24" R
Ay
Balık
06° 32' 08"
Merkür
Koç
18° 18' 58"
Venüs
Boğa
04° 38' 11"
Mars
Koç
01° 59' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 50"
Satürn
Balık
16° 49' 51"
Uranüs
Boğa
22° 30' 59"
Neptün
Balık
28° 59' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 27"
Lilith
Başak
23° 39' 55"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>