Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Cesaretini Şekillendiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün güzel kıyafetler giyip takılar takının ve felekten bir gün çalmaya hazır olun. Bugün arkadaşlarla dışarı çıkmak, sosyalleşmek ve harika bir zaman geçirmek için harika bir gün. Endişelerinizi bir kenara bırakıp eğlenceli ve neşeli bir gruba katılın. Yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyin, istediğiniz her kapıyı tek tek açabildiğinizi göreceksiniz.

İş yerinde zorlandığınız zaman, bir kerede yalnızca bir şey üzerinde konsantre olabiliyor olmanız gerek. Ancak bugün, etrafınızdaki olaylar yüzünden dağınık hissedebilirsiniz ve konsantrasyonunuz bozulabilir. Telefon görüşmeleri, çeşitli sesler, yardımınızı isteyen insanlar vb ... Tüm bu engellere son vermek için bir şeyler yapmanız gerekebilir. Ama aynı zamanda sakin olmaya da çalışmalısınız ...

Evinizde dinlenmeniz gerektiği konusunda biraz endişeli olabilirsiniz fakat ev dışında ilgilenmeniz gereken sorumluluklarınızın baskısını da hissediyorsunuz. Bu, özellikle de başka bir yerde olmak istemeniz için geçerli bir sebebiniz varken sizin için ciddi bir engel. Her iki cephedeki sorumluklar da çok önemli. İşlerinizi mümkün olduğunca hızlı ve etkili bir şekilde yapmaya çalışın ve kurtulun. Yapabilirsiniz!

Yarım kalmış ve unutulmuş işlerin varsa, bunlara tekrardan dönüp biraz vakit ayırabilirsin. İş enerji ve güdülenmeye gelince, göksel açılar sana büyük bir destek sunuyor! Önceleri imkansız olarak nitelediğin şeyler bir anda gözüne çok ulaşılabilir gelebilir. Bitmemiş ödevlere, seni zorlayan görevlere dönüş yapmak verimli sonuçlar doğurabilir. İşleri tamamen tersine döndürüp geçmişte başaramadığını başarabilirsin.İçinizdeki sanatçının dışarı çıkmasına izin verin. Gezegen hizalanmaları bugün yaratıcı ifadeyi her zamankinden daha görünür hale getirebilir. Aslına bakarsanız, bu tarafınızı ifade etmenin bir yolunu bulamazsanız, bir şeyler eksikmiş gibi hissedebilirsiniz. Onu nasıl ortaya koyacağınız bir tercih meselesi olacak. Yapmaktan zevk alacağınız herhangi bir şeyin işinizi göreceğini bilin yeter.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tutkularınız uyanabilir. Kanınızı kaynatan bir söze kulak misafiri olabilirsiniz ya da haberlerde aklınızda şimşek çaktıran bir şey duyabilirsiniz. Tepkinizi olumlu şekilde değerlendirin. Belki de aynı görüşü paylaşan insanlarla bir araya gelmenizin zamanı gelmiştir. Politik bir davaya müdahil olabilir ya da manevi bir amaç edinebilirsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal beklentileriniz artabilir, daha fazlasını isteyebilir; arzulayabillirsiniz. Yaşamdan keyif almak için elinizdekilere odaklanmalı, eksikliklere takılarak mutlu olmayı ertelememelisiniz. Çocuklarla ilişkiler güçlenebilir, birlikte keyifli aktiviteler içinde olunabilir. Gündüz saatleri boyunca daha çok dikkat çekebilir, ilgi görebilirsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır emek verdiğin ilişkin adına, güzel geri dönüşler kapıda... Sevdiğin kişiye, birlikte yapacağınız kış tatili için farklı önerilerde bulunabilirsin. Dolabındaki parçaları daha iddialı seçimlerle değiştireceğin cesur bir alışveriş listesi hazırlıyorsun. Bu değişim hali hayatının her alanına yayılmış durumda. Yeni bir araba almak için birikim yapmaya karar verebilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, sosyal medyadan kaynaklı kıskançlıklar yaşanabilir.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal sıkışmışlığınız sağlıklı kararlar almanıza engel oluyor olabilir. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu ve zihninizi rahatlatmaya çalışmalısınız. Öfke ile hareket etmek sizlere kayıp olarak yansıyacaktır. Sakin kalarak çevrenizi gözlemlemeniz olgun bir davranış şekli olarak yorumlanabilir. Bazen oluruna bırakmak gerekebilir. Sizlerde her şeyi kontrol edemeyeceğinizi öğrenmelisiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi geliştirmek ve yaratıcı konulara zaman ayırmak için güzel fırsatlar var. Sevdiklerinizle bir araya gelmek için olumlu bir gündesiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işin en iyisini ve en özenlisini yapmak isteyebilirsiniz. Bu sebeple de kendinizi verimli hissedeceğiniz şartları bulamayınca gergin hissedebilir...

26 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşkla ve sevdiklerinizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Aşk yaşamınızdaki gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Coşku ve heyecanınızı daha fazla sergileyebilirsiniz, yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi göstermeniz için harika bir gün. Şakalarınız komik, görünüşünüz çarpıcı ve zekanız keskin. Kim sizi tanımak istemez ki ?!

26 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sabah saatlerinde Kova burcuna girişi ile keyifli bir ruh haline bürünüyorsunuz.Aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla kurduğunuz ilişkiler ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde etkili olacak Ay – Güneş üçgenini partnerinizle aşk tazelemek için değerlendirebilirsiniz. Hobilerinize vakit ayırmak sizi mutlu edecektir.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her geçen gün, sevgilinize karşı olan aşkınız katlanarak artıyor. Bugünyerinizde çok üretken ve çalışkan olacaksınız. Hayatta karşınıza çıkan her türlü zorluğu büyük bir başarıyla aşıyorsunuz ve kendinizi çok güçlü hissediyorsunuz. 

26 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili düşünceleriniz ve istekleriniz berraklaşmaya başladı. Daha kararlı ve sakin bir tutum içine girecek, içinde bulunduğunuz durumu yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. İşlerin yoğunluğu keyfinizi kaçırsa da, arkadaşlarınız size yardımcı olmaya hazırlar. Fikirlerinizi onlara anlatabilir, planlarınızı kabul ettirebilirsiniz. İkna edici ve etkileyici olacaksınız. Mali sıkıntılar sosyal hayatınızı da kısıtlıyor. Masraflarınızı azaltmak için çareler bulun!

26 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 27' 24" R
Ay
Akrep
18° 54' 54" R
Merkür
Koç
15° 59' 11"
Venüs
Koç
24° 42' 05"
Mars
Balık
25° 46' 48"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 11"
Satürn
Balık
16° 06' 41"
Uranüs
Boğa
22° 03' 27"
Neptün
Balık
28° 44' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 03"
Lilith
Başak
22° 46' 15"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>