Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendinin Farkındasın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 20%

Bazen işinize dört elle sarılıyorsunuz. Fakat bugün sevgilinize daha çok odaklanmaya çalışmalısınız. Sevgiliniz sizinle kaliteli zaman geçirmek istiyor olabilir. Samimi bir akşam yemeği ve biraz sıcak sohbet edin. Böylece ikinizi de hoş bir his saracak ve birbirinizden güç alabilirsiniz. Bu olumlu enerji, ikinize de ilerideki zorluklarla yüzleşmeniz konusunda yardımcı olacaktır.

Ateşiniz sık sık size dağları aşmanız konusunda yardım ediyor. Ama muhtemelen bunu zaten biliyorsunuz. Ve şimdi bu ateşi efsanevi iyimserliğinizle birleştirdiğinizde, onsuz yapamayacağınız bir silah haline gelecek. Bugün, geçen ayki çalışmalarınız karşılığında ve hayatınızın her alanı için ödüllendirileceksiniz. Bununla birlikte, içinizde yanan ve inanılmaz kararlılığınızı veren "ateş" in sınırları da vardır ... Kötüye kullanmamayı öğrenmelisiniz.

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Yanında geçen insana, sırf onu tanımıyorsun diye somurtup kaşlarını çatarak bakmana gerek yok. Hayatımızı korku içinde geçirme alışkanlığından kurtulmalıyız. Bu alışkanlığı etkili güçlerin vahşiliğiyle gözünü korkutmasına izin vermeyerek iyileştirmelisin. Aklındaki huzur ve sükunet resimlerini dışa vurmaya çalış. İçindekileri dışarı çıkarmaya odaklan.Süper güçleriniz olsaydı diye hayal etmeyi bırakırsanız rahatlayacaksınız. Siz Superman değilsiniz ve hiçbir zaman da olmadınız. Aslına bakarsanız, kimse değil. Öte yandan, geçmişte sonuna dek kullandığınız bazı yetileriniz var fakat şu an bir işe yaramadıklarına ikna olmuş durumdasınız. Bu konu hakkında bir kez daha düşünmenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda olan insanlar sizden biraz daha işbirlikçi davranışlar bekliyor olabilirler. Etrafınızda olan insanlara karşı daha nazik davranmalı ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmelisiniz. Son zamanlarda biraz huysuz görünüyorsunuz ve zaman zaman bu şekilde davranmaktan da hoşlanıyorsunuz. Dahası bazı günler daha çok oyun oynamak isteyen çocuklar gibisiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün süregelen davalarda sonuçlanmalar veya yeni gündemler oluşabilir. Kararsızlığın olduğu ilişkilerde ise uzun vadeli kararlar verilebilir. Karmik bağın devam ettiği ilişkiler tekrar gündeme gelebilir. Bugünlerde gündeminizde olan aşk, arkadaşlık veya aile ilişkileri, kendi karmanızın için önemli dönemeçleri getirebilir. Doğru seçimler ve kararlar içinde olma zamanı.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini daha özel hissediyorsun. İlgi görmekten zaten hoşlanıyorsun, bir de çevren tarafından takdir edilmek gururunu okşayacak. Yarım bıraktığın çalışmanı tamamlayıp yeni bir sürece başlamak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, eski sevgilin ansızın gündeminde belirebilir. İçinde yeniden başlama isteği uyansa da geçmişte olanları unutamayacağını anlayacaksın.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. Yolunda gitmeyen çalışmaları, yolunda gitmeyen ortaklıkları bitirmek isteyebilirsiniz. Bir bitiş yeni bir başlangıç için start görevi görmektedir. Karar alırken istişare ederek sonuca varmalısınız. Dengede kalabilmek sizler için çok önemlidir.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim yönünden yoğun bir gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Zekânızı kullanacağınız işlere yöneleceğiniz zamanlar var. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu zamanlarda dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlayabileceğiniz ve aksaklıklara takılmamanız gereken bir gündesiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin anlayışı ile beraber başarılarınızın arttığını görebilirsiniz. Bugün başarmak istediklerinize başlayarak onları büyütebilirsiniz

23 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hızlı, tempolu ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir. Değişen şartlara uyum göstermek zor olmayabilir, esnek davranabilirsiniz. Kendinizi konuşmalarınız ve ifadelerinizle gösterebilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İster flörtün erken aşamalarında olun, isterseniz uzun bir ilişkinin parçası olun, bugün kendinizi ekstra romantik hissedeceksiniz. Akşam yemeğinden sonra, sevdiğiniz bir filmi izleyin ve kanepede biraz kaliteli zaman geçirin.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati yakın çevrenizle ilişkilerinize dikkat çekiyor.Eğitimlere ve seminerlere katılabilir, kısa süreli seyahatler planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Burcunuzda seyahat etmekte olan Merkür ile Satürn arasındaki sert etkileşim ev ve aile hayatınızda tansiyonu yükseltecek gerginliklere sebep olabilir. Bugünlerde yanlış anlaşılabilirsiniz, aile üyelerinizle otorite savaşlarına girmemeye özen gösterin.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişinin yanındayken kendinizi güvende ve çok mutlu hissediyorsunuz. İş yerinizden izin almaya çalışın ve yakın bir arkadaşınızla vakit geçirin.  Egzersiz yapmaya başlamanız için harika bir gün olabilir.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızdaki dalgalanmaları sürüncemede bırakmamanız gerekiyor. Bu dalgalanmalardaki sıkıntıyı tek başınıza yaşamadığınızı bilmelisiniz. İş arkadaşlarınıza karşı biraz tartışmacı ve heyecanlı bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Ancak, insan ilişkileriniz karmaşık olsa bile son derece hareketli olacak. Yeni arkadaşlar edinebilir, yeni grupların arasına katılabilirsiniz. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor

23 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>