Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Masraflar Çoğalıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 10%
Sağlık 30%

Muhtemelen hassas bir aşıksınız ve bu büyük olasılıkla doğal empati duygunuzdan kaynaklanıyor. Bu, yatak odasında sizin lehinize olabilir. Ancak, hayatı hızlı yaşama ihtiyacını ara sıra yaşayabilirsiniz. Yatak odasında bu sizi daha agresif hale getirebilir ve bu kötü bir şey olmasa da, daha yavaş bir hıza alışık olabilecek olan partnerinizi şaşırtabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı onunla paylaşmaya, yeni bir yakınlık kurmaya ve birbirinizi daha iyi anlamaya çalışın.

Yaratıcılığın bugün çılgın atıyor. Bu durum sizin için oldukça yeni, bu nedenle bu aşırılık ile ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Peki ya çözüm? Her şeyi yapın! Sabah resim yapın, öğleden sonra yazın ve alacakaranlıkta fotoğraf çekin. Muhtemelen sonuçlara şaşıracaksınız. İyiçıkarıyorsunuz ve böyle bir dışa vurumun iyileştirici özellikleri çok büyük. Gerçekten, söyleyecek çok şeyiniz var - hiç konuşmasanız bile.

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Bugün konu duygularına gelince, büyük ölçüde konforlu ve huzurlu hissedeceksin. Bu hisse sonuna kadar tutun ve onu besle çünkü karşına çıkacak zihinsel zorluklarla mücadele etmek için duygularına ihtiyacın olacak. İnsanlar düşüncelerinde sığ, yavaş ve inatçı olabilir ve bu da onlarla anlaşman biraz zorlaştırabilir.Bugün bir şeyler sizi yeni bir davayı savunmaya teşvik edebilir. Ahlak ve adalet duygunuzun güçlü olması muhtemel. Sizi heyecanlandıracak bir makale okuyacak olabilirsiniz. Ya da sizde güçlü bir karşılık bulan politik bir olaydan haberdar olmanız da mümkün. Kendinizi ifade etmekten korkmayın. Diğerleriyle güçlerinizi birleştirmek isterseniz, toplumsal bir seviyede bazı değişiklikler yapmayı başarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Süper güçleriniz olsaydı diye hayal etmeyi bırakırsanız rahatlayacaksınız. Siz Superman değilsiniz ve hiçbir zaman da olmadınız. Aslına bakarsanız, kimse değil. Öte yandan, geçmişte sonuna dek kullandığınız bazı yetileriniz var fakat şu an bir işe yaramadıklarına ikna olmuş durumdasınız. Bu konu hakkında bir kez daha düşünmenin vakti geldi.

24 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her türlü ikili ilişkide gerilimi ve fikir ayrılıklarını tetiklememekte, beslememekte fayda var. Objektifliğinizi koruyarak, olayları tarafsız yaklaşarak ele almalısınız. Bazı ilişkilerde daha baskın ve yüksek gerilimli tavırlarınız olabilir. Hırs, öfke veya inatçılık gibi duygulara yenilmeyin. Bazı ilişkilerde kalıcı değişimler yaşanabilir.

24 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun duyguların gün içerisinde coşuyor. Bununla beraber platonik aşkına karşı hislerini açmakta güçlük çekmeyeceksin. Aile içindeki anlaşmazlıklar, senin de sakinliğini koruyabilmenle beraber çok uzun sürmeyecek. Teknolojik cihazlarındaki ani bozulmalar sana yeni masraflar çıkartabilir. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, onların kişisel gelişimi için yeni kurumlar araştırabilirsin.

24 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararsızlığınız neticesinde finansal kayıplar yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Duygularınızla karar vermek yerine uzman bir kişiden danışmanlık alarak karar vermeniz kayıp riskini en aza indirecektir. Derin konularda aşırıya kaçıyor olabilirsiniz. Ruhsal durumunuzun kötüleşmemesi için yüzeyde hareket etmek sizler için toparlayıcı olacaktır.

24 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili yorucu koşullar oluşabilir. Geçmişe yönelik durumların arasında kalabilirsiniz. Zaman zaman güven aradığınız yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Ev ile ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Olaylar karşısında kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmeyin.

24 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafa karışıklıklarınızı gidermek için zamana ihtiyacınız var. Bu yüzden aceleci olmamakta fayda var. İletişim konusunda dil sürçmesi gibi kazalara dikkat...

24 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

24 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütün dünya büyük bir acele içinde gibi görünüyor. Ya onları yavaşlatmalı ya da en azından onunla birlikte hareket etmenin yollarını bulmalısınız. İşler böylelikle çok çabuk düzelecektir.

24 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Oğlak burcunda seyahat ediyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün. Ailenize ve evinize karşı sorumluluklarınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Evinizi düzenleyebilir, evinizin tadilat işleriyle ilgilenebilirsiniz.

24 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

24 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hızlı, tempolu ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir. Değişen şartlara uyum göstermek zor olmayabilir, esnek davranabilirsiniz. Kendinizi konuşmalarınız ve ifadelerinizle gösterebilirsiniz.

24 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliklerin mutlu ve sağlam olabilmesinde en önemli etkenin dürüstlük olduğunu, aklınızdan çıkarmayın. Olayları abartmama doğrultusunda vereceğiniz çabalar, mutlu olmanızı sağlayacak. Olayları bütün olarak ele alabilmeniz ve bu doğrultudadağılımı yaparken zorluk yaşamamanız, üstlerinizin de gözünden kaçmıyor. İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Paraya çok sıkışacağınız bugün ailenizden alacağınız maddi destek, sizi çok rahatlatacak.

24 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 35' 00" R
Ay
Başak
18° 46' 51"
Merkür
Koç
17° 10' 03"
Venüs
Koç
18° 32' 12"
Mars
Balık
21° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 09"
Satürn
Balık
15° 37' 56"
Uranüs
Boğa
21° 46' 46"
Neptün
Balık
28° 35' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
20° 04' 40"
Lilith
Başak
22° 12' 58"
True Node
Koç
15° 37' 40"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>