Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Arabuluculuğu Üsteleniyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün ekstra tutkulu ve fevri hissediyor olabilirsiniz ve aşk hayatınızda cesur bir hareket yapabilirsiniz. Belki de hoşlandığınız biri vardır, bu kişiyi etkilemeye ve tüm dikkatini çekmeye karar verebilirsiniz. Veya şu anki ilişkinizde, biraz tuhaf olmaya ve beklenmedik bir şeyler yapmaya başlayabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, eğleneceğiniz kesin!

Bugün size karşı çıkan güçlü bir karşı güç var. Başkalarının kararlı tutumunun, başarmaya çalıştığınız şeylerden sizi geri bıraktığını görebilirsiniz. Bozuk paranın diğer tarafını da görmeye çalışın. Büyük bir perspektif kazanabilir ve günün olayları sayesinde sağlıklı bir denge sağlayabilirsiniz. Birisi sizinle aynı fikirde olmasa bile, bakış açınızdan ödün vermeyin.

Bugün ruhani ve metafiziksel kavramlar size belirsiz ve anlaşılması güç gelebilir. Arkadaşlarınızın doğası gereği kabul ettiği fikirler size tuhaf gelebilir. Fakat bir tartışmaya dahil olmayın. Onun yerine, biraz ek bilgi ve sonunda biraz açıklık kazanabilmek için kitaplara, websitelerine ve dergilere başvurun. Konuyla ilgili gelecekteki konferanslara göz atın. Hepsi en sonunda önünüze serilecek: Siz sadece sabırlı olun!

Buluttan nem kapar bir moddasın. İnsanların ruh hallerine ve enerjilerine karşı hassaslığın artabilir. Bazen bu durum yaşandığında kendini teslim edebiliyorsun. Radarların çok uzağı algılamaya başladığında bunalmak ve sıkılmak çok kolay olabiliyor. Odaklanmış kalmaya çalış ki pozitif ve üretken bir gün olsun. Uzun bir yürüyüşe çıkmak ve meditasyon yapmak isteyebilirsin.Biri vantilatörü en yüksek ayara getirdi ve birden tüm kağıtlar havaya uçuştu. Düzenli yığınlar karman çorman oldu ve herkes bunun için ne yapılması gerektiğini bağıra çağıra birbirine duyurmaya çalışıyor. Bu sırada, sizden halledemeyeceğiniz şeyler isteyen insanlar var. Sakin olup durumunuzu diğer insanlara anlatın. İçinde bulunduğunuz açmazla igili anlayışlı ve destekçi tavırlarla karşılaşacaksınız. Kargaşa çok yakında sonra erecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdakilerin davranışlarını onaylamak zorunda değilsiniz, ancak bu demek değildir ki bu sebeple onların hayatını zehir etmelisiniz. Başkalarını oldukları gibi kabul etmeye çalışın ve sadece onların yaşam biçiminiz anlamadığınız için onlara ders vermek zorunda hissetmeyin. Durumu tam olarak anlamadan çıkarım yapıyor olabilirsiniz.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tembellik, dağınıklık ve keyfi hareket etme isteği öne çıkabilir. Beslenmede aşırılıklara kaçmaya karşı dikkat. Disiplinsizlik ve sorumsuzluk önünüze farklı sorunların gelmesine neden olabilir. İş ve özel hayatta sınırlar belirleme, sınırlarınıza sadık kalma zamanı.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine ve çevrene daha çok zaman ayırmak istiyorsun, akşama doğru kafandaki ufak planları hayata geçirebilirsin. Stilinde yapmak istediğin değişiklik için yeni fikirler edinmek üzere araştırmaya koyulacaksın. Kardeşler arasında anlaşmazlıklar ve tartışmalar meydana gelebilir; bu durumda sakin ve arabulucu bir rol üstlenmen gerekecek.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal gelirlerinizi dengede tutmak da zorlanıyor olabilirsiniz. Almak istedikleriniz ve kazancınız arasındaki uçurum sizi oldukça zorlayabilir. Sizler dengede kalamıyorsanız sevdiğiniz birinden sizlere destek olmasını isteyebilirsiniz. İlerde pişman olmamak için gelir gider tablonuzu iyi ayarlamalısınız. Hayaller ve gerçekler harekete geçince bütün olarak ilerleyiş gösterirler. Karar vermelisiniz.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerin tamamlanması ve gelecek yönünde düşünce ve projeler geliştirmek isteyebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte alternatif planlar yapmak uğraştığınız işler yönünden faydalı olabilir.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizle ilgili olumsuz ve karamsar olmamak için bilinçli ve istekli çaba göstermelisiniz. Önümüzdeki günlerde problemlerin hafiflediğini göreceksiniz...

30 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

30 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mutlusunuz ve bunu biliyorsunuz, bu yüzden harika bir gün! Hayatınızın bazı yönleri iyileşmese bile, geri kalanı hakkında iyi hissediyorsunuz ve her şey gittikçe daha iyi hale geliyor gibi görünüyor.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık gerçeklikleri ve sorumlulukları kabul ediyorsunuz. Özgüveninizi pek belli etmiyorsunuz, ama ne yapacağınızı biliyor ve uyguluyorsunuz. Davranışınız heyecan verici değil, ama yükümlülükleri yerine getirmenize yardımcı oluyor. İnsanlar size güveniyor.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize duygularınızı net bir şekilde ilettiğinizden emin olun. Bugün çok özel bir yerden, harika birteklifi alabilirsiniz. Sevdiklerinizi zor günlerinde yalnız bırakmıyorsunuz ve onlara hep destek oluyorsunuz.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insandan duygusal bir darbe almaya hazır olun. Güveninizin suiistimal edilmesi, ihanete uğramanız, duygusal ve düşünsel anlamda travmatik bir durumun doğmasına neden olacak. Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek gereği, belki de acınızın ve kırgınlığınızın büyümesine neden olabilir. Birtakım borçlarınız biraz belinizi büküyor. Birkaç gün içinde sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz var. Damak zevkinizden biraz fedakarlık yaparak, fazla kilolarınızı verebilirsiniz.

30 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 20' 28" R
Ay
Akrep
04° 49' 06" R
Merkür
Koç
16° 04' 31"
Venüs
Koç
23° 17' 20"
Mars
Balık
24° 53' 39"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 18"
Satürn
Balık
16° 00' 13"
Uranüs
Boğa
21° 59' 36"
Neptün
Balık
28° 42' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 05"
Lilith
Başak
22° 38' 37"
True Node
Koç
15° 38' 13"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>