Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Adaletli Ve Dengeli Yaklaşım Önem Kazanıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün hoşlandığın kişi ile alakalı kafanda kurduklarına inanmamalısın. Karşındaki insanı tanımak ve onun gerçekten ne hissettiğini öğrenmek, aklından geçen şeylerden daha farklı olabilir. Bazı konularda yargıya varmadan önce dikkatle düşünmen gerekecek.

Bazen bir canavar tarafından yenildiğine pişmanlık duymayan bir gencin oynadığı bir video oyununda olduğunuzu hissediyorsunuz! Bugün yeni bir oyun denemelisiniz: stresten kaçınma! İster kariyerinizle ister kişisel hayatınızla ilgili olsun, gerçekte rahatlayabileceğiniz tarafsız bir bölge bulmanız gerekir. Bir arkadaşınızın evine gitmeye ne dersiniz?

Bugün parasal konularda keyfin yerine gelecek. Elde edeceğin güzel bir kazanç veya başarı, maddi konulardaki kaygılarını dindirmende faydalı olacak. Daha rahat para harcayabilecek ve daha rahat adım atabileceksin.

Bugün sana eğlenceli gelecek aktivitelere odaklanmak sıkıcı egzersizlerden daha iyi gelebilir. Keyif aldığın yerlere gitmek, bol bol yürümek ve sevdiğin kişilerle vakit geçirmek sağlığına daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir arkadaşınla vakit geçirebilirsin. Bir süredir görüşmediğin veya muhabbetinden keyif aldığın bu kişiyle vakit geçirmek, enerjini yenilemek için sana iyi gelecek. Sosyal olmak için iyi bir gündesin bugün.

1 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugünün gündem maddesini finansal ve maddi konular oluşturacak. Hayallerinize ve hedeflerinize yönelik olarak hareket etmeyi deneyebilirsiniz. Yaptığınız bazı işlerden memnuniyetsizlik duyabilirsiniz. Bu hedeflere ulaşma konusunda gecikmelere neden olabilir. Her şeyi nesnel olarak değerlendirmek için zaman ayırın. Muhtemelen her şey göründüğü gibi değildir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerisinde bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ailene karşı fazlasıyla korumacı olman anlaşılabilir ancak sonradan pişman olacağın sözler sarf etmemeye özen göstermelisin. Bugün, adalet ve dengeli yaklaşım önem kazanıyor. Yakın çevrende meydana gelen olaylara tarafsız bir şekilde yaklaşmak ve adil bir tutum sergilemek isteyebilirsin. Aynı zamanda, maddi konularda dikkatli olman gereken bir dönemdesin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplumsal çalışmalara katılmak ve destekler götürmek konusunda bilinenin dışında işler yapabilirsiniz. Bugün öncüsü olacağınız yeni içeriklerle hem sanalda hem de gerçek ortamlarda ses getirebilirsiniz. Beklemek yerine adım atmak size istediğiniz manzarayı gösterebilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde riskli görünen işler, masraflar gündeme gelebilir. Parasal kaynaklarınızdaki değişkenlik kafanızı kurcalayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışmalar gündeminizi etkileyebilir. Organizasyonunu yaptığınız işlerden feragat etmek durumunda kalabilirsiniz.

1 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunabilir uzun süreli planlar yapabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde kendinizi doğru ifade etmeniz katı bazı konuların kilidini açabilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal kurup gerçeklikten uzaklaşmak bugün sana iyi gelebilir. Yapmayı düşündüklerin, planların hakkında daha çok daha fazla düşünme fırsatı bulabilirsin. Hayallerini gerçekleştirmek için doğru konulara odaklanabilirsin bugün.

1 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi hayatınız daha yoğun ve meşgul bir döneme girebilir. İnsanların dikkatini çekecek derecede bir yüksek bir auraya sahipsiniz! Başkalarının desteğini ve işbirliğini hızla kazanırsınız ancak şu anda bağımsız görevlerde de başarılı olabilirsiniz. Gün, karşılanmamış ihtiyaçlara güçlü bir dikkat gösterilmesini teşvik eder. Özellikle enerjik ve yetenekli olduğunuz bu günde sosyal çevre oluşturma ve yenilikçi çalışma ile ilgili faaliyetler özellikle başarılı ve hoş bir şekilde sonuçlanabilir. Büyük bir projenin üstesinden gelmeye veya yeni bir şey üstlenmeye hazırsınız.

1 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşayacağınız bazı olumsuzluklar, önünüzdeki engelleri kaldırabilmek için sizi daha çok cesaretlendirmeli. Kendinizi bırakmayın. Yaşam deneyimleriniz var ve bilginizin hammaddesini de aklınız sağlıyor. Güveninizi yitirmeyin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün para, kazançlarla ilgili kalıcı kararlar alınabilir. Paranızı değerlendirirken dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Evinizle ilgili değişim yaşamak istiyor ve bazı çalışmaları başlatmak için uygun zaman kolluyorsunuz. Duygusal ilişkileriniz yeni bir boyut kazanırken, partnerinizi sorgulama ihtiyacı içinde olacaksınız. Sağlığınıza özen gösterin.

1 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 13' 12" R
Ay
Akrep
15° 54' 15" R
Merkür
Koç
15° 59' 46"
Venüs
Koç
24° 24' 07"
Mars
Balık
25° 35' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 49"
Satürn
Balık
16° 05' 19"
Uranüs
Boğa
22° 02' 38"
Neptün
Balık
28° 44' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 12"
Lilith
Başak
22° 44' 38"
True Node
Koç
15° 36' 31"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>