Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kararlarında Etkilisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün aşk konularında kendi iç sesini dinlemek daha iyi olacak. Eğer hayatında kimse yoksa, kendine vakit ayırmalı ve bazı konuları zamana bırakmalısın. Romantik bir film izlemek, güzel bir kitap okumak kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

Biraz sabırlı olmanız gereken bir gelişme, size yeni açılımlar sunabilir. Bugün yine zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Zaman darlığı çektiğiniz konular, genellikle esnek olduğunuz durumlarda ortaya çıkıyor.

Bugün ufak tefek gibi görünen konularla ilgilenmek sana daha iyi bir etki sağlayabilir. Bazı ufak sorumlulukları bugünden halletmek ve harcamaları düzenlemek ilerisi için sana güzel bir etki sağlayacak.

Bugün kendine zaman ayırmak ve dinlenmek sana daha iyi gelecek. Vücudunu fazla yormamalı ve ağır işlerden uzak durmalısın. Keyfini yerine getirecek güzel aktivitelere odaklanmak enerjini yükseltebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir aşk gündeminde olabilir. Hoşlandığın kişi ile güzel vakitler geçirmek isteyebilirsin. Yeni bir aşk, kalbinin hızlı atmasına ve bu yüzden gerilmene sebep olabilir. Sakin kalmalı ve aceleci davranmamalısın bugün.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün hayatınızı her yönden değerlendirdiğiniz ve kendinizle alakalı yeni cevaplar aradığınız bir gün olacak. Kendinizi anlama konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Ancak olayları olumlu bir şekilde değerlendirmeye ve karar vermeden önce daha emin adımlarla ilerlemeye özen göstermelisiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal sorunların için aileden ya da eşinden destek almak isteyebilirsin. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, gireceğin ortamlarda bilgin ve konuşmaların ile dikkat çekebilirsin. Eğer bu sıralar sevgilinden yana bir huzursuzluk çekiyorsan bu durum çok fazla kendi merkezinde yaşamandan kaynaklanabilir. Uzak akrabalar ile ilgili güzel haberler alabilirsin. Gün içinde dışarda çokça zaman geçirecek Terazi burçlarından biri olabilirsin. Çalışmak da bugünün parçasında var.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu yükseltecek ortamlar ve insanlar dikkatinizi çekebilir. Çok çabuk adapte olacağınız, aktif bir gün yaşayabilirsiniz. Tavırlarınız, beklentileriniz bazı projeleri başlatmanıza vesile olabileceği gibi duygusal çekimlere de açık olabilirsiniz. 

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün psikolojik açıdan sizi bağlayan konular ya da tam olarak bilemediğiniz, belirsizlik yaratan durumlar öne çıkabilir. Şansınızı aşırı zorlamamalı mısınız.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin güçlendiği bir döneme girmektesiniz. Telepati yetenekleriniz artabilir ve düşündüğünüz bir şeyi çok kısa zamanda karşınızda görebilirsiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sana yararı olmayacak işler için uğraşarak canını sıkmak istemeyebilirsin. Odaklanıp başarıya ulaşmak için durup dinlenmek ve kendine gerçekçi hedefler koymak sana daha iyi gelebilir. Günü iyi planlamalısın.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgileriniz size bir şey söylüyor olabilir. Çok fazla şey üstlenmek veya kontrolünüz dışında olan her şey hakkında strese girmek, bugün kesinlikle farkında olmanız gereken bir şey olabilir. Kararları korku ya da alışkanlıktan değil umut ve sevgiyle almayı unutmayın. Daha iyi bir ev hayatı fırsatları ilişki veya para konusundaki ilerlemelerle sizin için burada. Kesinlikle kapana kısılmış değilsiniz. Nitekim romantik bir partnerle tanışma, karşı cinse en iyi şekilde görünme ve hissetme arzusu sizi ele geçirebilir. Görünüşünüzde yapacağınız bir değişikliğin sizi tatmin etme olasılığı yüksektir. Teşvik edici konuşmalar, büyüleyici bilgileri gün ışığına çıkarabilir.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazen gereğinden fazla katı davranışlar sergiliyorsunuz. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Hassas bir durum ortaya çıkacaktır.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Finansal açıdan güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler, sizi bunaltabilir. Bugün, aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Uzun süredir yapmayı planladığınız değişimlere hazırsınız.

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 29' 19" R
Ay
Başak
17° 38' 03"
Merkür
Koç
17° 12' 37"
Venüs
Koç
18° 25' 01"
Mars
Balık
21° 50' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 49"
Satürn
Balık
15° 37' 22"
Uranüs
Boğa
21° 46' 27"
Neptün
Balık
28° 34' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 19"
Lilith
Başak
22° 12' 19"
True Node
Koç
15° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>