Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sabrını Yokladığın Bir Gün Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün içgüdülerine güvenmen gerekecek. Konuşulmayan bazı şeyler seni huzursuz edebilir. Canını sıkan konular ile alakalı adım atmak ise tamamen sana kalacak bugün. İç sesini dinlemek sana daha iyi gelebilir.

Bazı konularda hissettiğiniz yalnızlık duygusu kalıcı değil. Bazı arkadaşlarınızı aşırı edilgen bulmanız, kırıcı tartışmaları getirebilir. Daha özenli yaklaşımlarla bir şeyleri düzeltebilirsiniz.

Bugün daha üretken olmalı ve boş oturmamalısın. Elinde parasal konularda kazanç sağlamaya yarayacak biryoksa bile kendini meşgul tutmanın bir yolunu bulabilmelisin bugün.

Yaşadığın ortamı güzelleştirmek ve temizlemek sana daha güzel enerjiler sağlayabilir. Hijyen ve düzen bugün önceliğin olmalı. Kendini daha iyi ve rahat hissetmek için içinde bulunduğun ortamlara müdahale etmen gerekebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sana destek olmaya çalışan insanlara karşı daha yumuşak olman gerekebilir. Seni seven ve sana değer veren insanların senin için bir şeyler yapmasına izin vermen daha güzel etkiler edinmeni sağlayabilir. Bugün insanlarla iletişimi açık tutmalısın.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün üzerinde çalıştığınız bir konuya dair yeni gelişmeler yaşanacak. Enerjiniz gibi coşkunuz da yüksek. Bu nedenle kişisel gücünüzü sahip olduğunuz hedeflere kanalize etmek isteyeceksiniz. Bugün, başkalarının teşebbüs bile etmeyeceği konulara odaklanma cesaretine sahipsiniz. Dikkatli ilerleyin ama devam edin!

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bazı konularda sabırsız davranabilirsin. En radikal çıkışları sen yapıyorsun. Sevdiklerin ile tercihlerin arasında kalabilirsin ancak artık ruhunu sadece kendi isteklerin üzerine kuracaksın. Kariyerinde ve sosyal çevrende tam tersini yaşayarak ben olmak duygusundan uzak durman sana avantaj sağlayacak. Bugün aynı zamanda etrafındaki insanlarla belli konularda fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Duygularını karşılıklı yaşayamadığın insanları hayatından çıkarma kararı alacaksın.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yerinde saymakla mevcut durumu korumak arasında ince bir fark vardır. Bugün bu farkı daha iyi anlayacağınız gelişmeler olabilir. Maddi sorunlar yaşamamak, istediğiniz refah seviyesine ulaşmak için hayatınıza bazı yenilikler katmalısınız.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde geleceğinizle ilgili yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle olduğunuz yeri sağlamlaştırabilirsiniz. Yeni fikirler anlaşmalar gündeme gelebilir. Gün içinde ailevi konulara özen göstermelisiniz. İşlerinizde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak isteyebilirsiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevremizden fazlasıyla etkileniyoruz. Sadece karşılaştığımız insanlar değil; duyduğumuz müzik, gördüğümüz renkler, soluduğumuz hava da biri etkiliyor. Eğer etrafınızda depresif bir atmosfer varsa, etkilenmek istemiyorsanız oradan bir an önce uzaklaşmalısınız. Kendinizi iyi hissettirecek bir ortama geçmelisiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi yaratıcı yönünü takip etmek isteyebilirsin. Düşüncelerini insanlara aktarmak için yaratıcılığını bir araç olarak kullanmak, insanlara ilham vermek senin için daha güzel sonuçlar getirebilir. Kendini içine kapatmamalısın.

25 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen doğru seçimler yapma şansınız vardır ve bazen de o anki koşulların gerektirdiği seçimleri yaparsınız. Son zamanlarda böyle kararlar vermek zorunda kaldıysanız, bunun doğru olduğuna güvenin. Başka hiçbir şey yapmasa bile bunların kendinizi daha iyi anlamanıza yol açtığı bir gerçek. Rahat bir zihin alanından geçmek, devam etmek için ihtiyaç duyabileceğiniz şey olabilir. Suçlu hissetmeniz gereken hiçbir şey yok, sadece zamanı geldiğinde elinizden geleni yaptığınız için kendinizi kutlayın. Şu anda gerekliyse, başkasına yanlış gelse bile sizin için doğru olduğunu düşündüğünüz şeyin peşinden gitmelisiniz. Unutmayın ki doğru ve yanlış, gerçeği öznel kılan bakış açılarıdır.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan gereksiz şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji ve cesaret dolu; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı yaklaşmaya ve temel yönler üzerine odaklanmaya dikkat edin, o zaman başarı için çok beklemeniz gerekmeyecek.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan dolayı harcamalarınız artabilir. Tartışmalara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Bugün Ay'ın konumu sevdiklerinizi ön plana çıkarıyor. İyi niyetli tavırlarınızla aileniz için bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Evinizi yenileyebilir, eşyalarınızın yerini değiştirebilirsiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 33" R
Ay
Oğlak
05° 42' 01"
Merkür
Koç
16° 25' 29"
Venüs
Koç
29° 12' 12"
Mars
Balık
28° 36' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 03"
Satürn
Balık
16° 26' 45"
Uranüs
Boğa
22° 15' 50"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 35"
Lilith
Başak
23° 10' 34"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>