Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Meraklı Bir Gündesin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Yaşanmış ve bitmiş konuların gündeme gelebileceği bir gündesin. Bugün bazı ilişkilerin neden sonlandığına kafa yorabilirsin. Bugünün ışığıyla o zamanın olaylarını tekrar değerlendirmek isteyeceksin.

İş ilişkilerinizde bazı sorunlarınız var. Bu sorunlarıhayatınız dışında arkadaşlarınızla paylaşıyor, yanlış yerlerde çözümler arıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme olabilir.

Parasal konularda acımasız olman gerekebilir. Bir bütçe oluştururken keyfi harcamaları olabildiğince kısmak en başta zor gibi görünse de ihtiyacın olan bir şey olabilir. Bugün kendi gözünün yaşına bakmamalısın.

Yeşil sebzeler tüketmek ve bol bol su içmek sana güzel bir etki sağlayacak bugün. Sindirim sistemini yormamak ve daha sağlıklı besinler tüketmek enerjinin artmasını sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün emek verdiğin şeylerin karşılığını alabilirsin. Bir süredir üstünde çaba gösterdiğin konular varsa bugün bu konularda başarılı olacaksın. Üretken olabileceğin ve bundan keyif alacağın bir gündesin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün, yaratıcılığınızı ifade etmek ve keyif aldığınız şeylere odaklanmak için uygun bir gün olabilir. Hobilerinize veya sanatsal faaliyetlere zaman ayırmanız sizi mutlu edebilir. Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler olabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerini iyi yönetebildiğini biliyorsun ancak bu dönem sırf bu yüzden kaygılarını kontrol edemediğin oluyor. Şimdi mantığını kullanmak için kendini şartlarına hazırlıyorsun. Bugün senin için sıradan geçmeyecek. Günün rehavetine kapılmadan önce halletmen gereken konuların olduğunu sen de biliyorsun. Bazı konularda açık sözlü olmakta bir sakınca görmeyeceksin. Özellikle sevgiline karşı sarf edeceğin cümleleri bugün iki kez düşünmende fayda var. Gereksiz kıskançlıklar söz konusu olabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızı destekleyecek bazı işler edinmek için başvurular yapabilirsiniz. Bu konuda emin olduğunuz bilgi ve tecrübeleriniz size yol gösterebilir. Korkunun ilişkilerinize ve yaşantınıza olumsuz etkiler getirdiğini görmek, sizi tekrar ayağa kaldıracaktır.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için yorulacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizde daha kabullenici davranacağınız süreçten geçiyor olabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarından faydalanabilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde karmanın hayatınızdaki etkileri gözle görülür olabilir. Bol su içmek, düşünceleri pozitif tutmak ve mümkün olduğunca iyilik yapmak önemli olacak.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün genel olarak biraz daha hareketli olman gerekebilir. Uzun zamandır ertelediklerini fark edip harekete geçebilir, işleri yoluna koymayı tercih edebilirsin. Hayatının gidişatını istediğin gibi kontrol edebileceğini bilmek sana çok daha iyi gelecek.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kesin sınırlar, kendinizi karakterinizin dışında hissetmenize neden olabilir ancak şu anda tam da ihtiyacınız olan şey bu olabilir. İşinizi ve eğlence zamanınızı dengeli bir şekilde onurlandırırken, sizi olmanız gereken yere götürmeye devam etmesi için önsezilerinize güvenin. Siz çok özelsiniz, çok seviliyorsunuz ve bugün tam da bunu hatırlamanız gerekiyor. Yüreğinizdeki her şeyle hayat amacınızı ve arzularınızı takip edin, kendinizi maskelemeden hassas benliğiniz olarak görünün. Evrenden tam olarak size ait olanı talep edin ve bunu yaparken ne kendinizden ne de kaderinizden şüphe etmeyin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün. Ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biriyle tanışabilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkıyor olacak. Finansal açıdan harika gelişmeler sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylar karşısında tepki vermekten hoşlanmıyorsunuz. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Bugün, engellere takılabilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 18" R
Ay
Oğlak
10° 53' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 03"
Venüs
Koç
29° 41' 03"
Mars
Balık
28° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 10"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 54"
Lilith
Başak
23° 13' 09"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:22

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>