Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İlişkilerini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin kişi ile arandaki sıkıntıları çözmek için iyi bir gün olacak. Eğer bir süredir yaşadığınız fikir ayrılıkları varsa bugün bu konularda barış imzalayabilirsiniz. Sevdiğin kişiye vakit ayırman gereken bir gündesin.

İş yaşamınızdaki başarılarınız, beraberinde stres ve yorgunluk da getiriyor. Kendinize vakit ayırmaya başlamanın tam zamanı. Zevkli uğraşlar sizi dinlendirebilir.

Bugün parasal mevzularla fazla ilgilenmek istemeyebilirsin. Dikkatini daha farklı konulara vereceksin. O yüzden önemli maddi kararları almak için aceleci davranmaman gerekecek bugün.

Zihnini boşaltmak ve kendin için zaman ayırmak sağlığında daha iyi etkiler oluşturacak bugün. Esneme hareketleri ve bol su tüketimi vücudunda biriken stresi atmak için iyi bir yol olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün planlarını ve önceliklerini dikkatle belirlemen gerekecek. Bazı konularda gecikmeler yaşanması mümkün. Bu durumlarda daha farklı konuları listenden çıkarmak sana daha iyi bir hava katabilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün sosyal ilişkilerinizde aktif olacaksınız. İnsanlarla bağlantı kurabilir, işbirliği yapabilir ve ortak projeler üzerinde çalışabilirsiniz. Ancak, gereksiz çevrelerden kaçınmak için özen gösterin ve kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyin. Dengeli bir şekilde başkalarına destek olmak ve kendi sınırlarınızı korumak önemlidir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlarla ortak hareket ederek daha hızlı sonuç aldığın bir gün. Maddi konularla ilgili destek alacaksın. Biliyorsun ki artık kimseyi kendine benzetemezsin. Senden beklenmedik derece radikal kararlar çıkabilir. Hayatını belirleyici olandan kurtarmak için başka formüller bulacaksın. Başka bir yerde yaşama istediği, işinden ayrılma, emekli olma durumu gibi... İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin ani çıkışlarına anlam veremeyebilirsin. Bugün aynı zamanda uzak mesafede yaşayan biriyle arkadaş olabilir, ilişkilerini geliştirebilirsin.

21 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda yeni kazanımlar elde etmek isteyebilirsiniz. Ortaklıklar ya da aileden alacağınız destekler bu konuda planlarınıza ışık tutabilir. İsteyince neler yapabileceğinizi önce kendinize sonra çevrenize de gösterebilirsiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde biraz daha olumlu olmaya bakmalısınız. Bakış açınızda kendinizi yeteri kadar güvende hissetmeyebilirsiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusallığınızın ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Kendinizi bütünsel olarak kabul etmek ve olgunlaşmak için şart. Sizler için ruhsal gelişim ve öğrenim odaklı günler olacak.

21 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın bir arkadaşının sıkıntısını çözmek isteyebilirsin bugün. Ama kontrol edemediğin olaylar için kendini yormamalısın. Arkadaşına destek olmak sorunları çözmese de senin onun yanında olman arkadaşlığınızı kuvvetlendirebilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zamanki sorumluluklarınızın ötesine geçme isteğiniz şu anda size fayda sağlayabilir. Öngörülebilir bir sonu olmayan bir düzenlemeye hapsolmak istemeseniz de, zorlu bir dönemde başkalarını desteklemek büyük olasılıkla takdir edilecektir. Çabalarınız etkili birinin dikkatini çekebilir. Kalbinizi mütevazı tutun ancak kazandığınız tüm ödüllerin de tadını çıkarın. Size yakın biri, belki partneriniz veya bir ebeveyn, takip etmeye istekli olmadığınız belirli bir davranışı benimsemeniz için sizi ikna etmeye çalışıyor gibi görünüyor. Nazikçe mi yoksa zorla mı bu fikri değiştireceksiniz? Durumu kontrol etmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

21 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün içindesiniz. Dostluğu seven birisiniz ve duygusal kırgınlıkları unutup sevdiklerinin her şeyine koşan bir yapınız var. Bazı konularda yeni fırsat doğuyor.

21 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

21 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin büyük bir potansiyeli olduğuna inandığınız bir fırsatı, yakınlarınız aynı şekilde görmüyor olabilir. Elbette herkes fikirlerinde özgür. Ancak yakınınız olan insanlar, size bazı konularda uyarılarda bulunuyorsa, hayatı toz pembe gördüğünüzü söylüyorlarsa bunu dikkate almakta fayda var.

21 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizle ilgili yapıcı kararlar alırken, onların sorunlarıyla uğraşacaksınız. Aynı zamanda evinizi güzelleştirecek çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün, birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Sinir sisteminiz zayıf. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

21 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 37" R
Ay
Balık
06° 50' 04"
Merkür
Koç
18° 19' 41"
Venüs
Boğa
04° 39' 43"
Mars
Koç
02° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 07"
Satürn
Balık
16° 49' 58"
Uranüs
Boğa
22° 31' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Başak
23° 40' 03"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>