Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Zamanın Tadını Çıkartıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile güzel şeyler paylaşabilirsin bugün. Eğer aranızda henüz bir ilişki başlamamışsa, bu durumu değiştirecek güzel enerjiler bulabilirsin. Kendini daha rahat ifade edeceksin bugün.

İşlerin birikeceği endişesi taşıyorsunuz. Çok yoğunsunuz. Ama altından kalkacaksınız, önünüz açılıyor. Aklınızdaki bir işle ilgili çok sabırlı davrandınız, çok beklediniz, ama yakında bunun karşılığını alacaksınız.

Parasal konularda bütçenin dışına çıkmamak senin için önemli olacak. Parasal konularda daha esnek davranmak isteyebilirsin ancak dikkatli davranmalı ve gereksiz masraflardan kaçınmalısın bugün.

Bugün kendi içini sıkabilir ve stres yapabilirsin. Bu stresi atmak ve sahip olduğun şeylere şükretmek için meditasyon yapman gerekebilir. Zihnini boşaltmak ve negatiflikten uzak durmak sağlığına da iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafanı kurcalayan mevzulara odaklanabilecek ve kimsenin fark etmediği detayları görebileceksin. Aklın dedektif gibi çalışabilir bugün. Bu güzel enerjiyi çözülemeyen konularda kullanabilirsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, tutku ve kararlılık bugünü işaret ediyor. Bugün enerjiniz çok yüksek ve kendinizi her zamankinden manevi olarak daha güçlü hissediyorsunuz. Bu, tamamlamaya yönelik son bir hamleyi gerçekleştirmeye çalıştığınız hedefleri vermek için mükemmel bir gün. Yaptığınız işin gücü ve kalitesi ve çabalarınızın gördüğü olumlu ilgi ile kendinizi şaşırtabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan Terazi burçlarıyla ilgili artan sorumluluklar sosyal hayatında bazı duraksamalar neden olabilir. Eğer eşinden ayrılmış bir Terazi burcuysan, sorumluluklar konusunda ciddi konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Gün içerisinde değişen ruh haline hâkim olmak için elinden geleni yapıyorsun. Duygusal olarak kendini boşlukta hissediyorsan, sürekli günlük planların farklılaşabilir. Bir yandan kalabalık ortamlarda yer almak isterken bir yandan yalnızlığı isteyebilirsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çekincelerinizi paylaşmak sizin için olsa da hayatınız, aileniz için bunu yapmanız gerekebilir. Hayatın gerçeklerinden ve sorumluluklardan tamamen uzaklaşamazsınız ancak hangi yakınlıkta durmanız gerektiğini de belirlemelisiniz. Parasal konular ve bankalarla ilgili işlemlerde şansınız yaver gidebilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Teknik konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Gün içinde sosyalleşmek size iyi gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni farkındalıklar içinde olabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler için zor olsa da bazı gerekli konularda pasif ve olayları olduğu gibi kabul eden, isyan etmeyen tutumda kalın. Doğru noktalarda da enerjinizi yükseltin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile üyelerinden biri senin yardımına ihtiyaç duyduğunu sana ifade edebilir bir şekilde. Ona destek olmak için elinden geleni yapmak isteyebilirsin o yüzden. Yardımcı olurken kendinden çok fazla ödün vermemeye dikkat etmen bazı dengeleri korumanda fayda edecek.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük rutininizden olabildiğince kaçmak size şu anda ihtiyacınız olan değişimi verebilir. Maceralara atılıp eğlenme özleminiz karşı konulmaz bir şekilde artabilir ancak sonu yokmuş gibi görünen sorumlulukların sizi geride bıraktığını hissedebilirsiniz. Daha küçük bir kaçış yaratmak için yapılacaklar listenizdeki herhangi bir belirsizlik ve zayıf sınırlarla çalışmanın olasılıklarını düşünün. Biraz macera hiç olmamasından daha iyi olmalı! Biraz alçakgönüllülüğün size iyi gelebileceği günler vardır ve bu da o günlerden biri olabilir. Bugün sizin için önemli olan şeyler, insanlık ve şefkat gibi daha derin kavramlarıdır. Mutluluğu başkalarına yardım etmekte bulabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araştırmayı seviyor ve yeni şeyler keşfetmeye bayılıyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz yüksek seyrediyor. Kendinizi ve etrafınızı yargılamaktan vazgeçin; her şeyi olduğu gibi kabul etmesini öğrenin. Yollar söz konusu olabilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar cazip gelse de, gereğinden fazlaüstlenmeyin. Onun yerine sizin için önemli meselelere odaklanın. Aksi takdirde bunalabilirsiniz. Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin. Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkıyor olacak. Yurt dışı, eğitim, seyahatle ilgili kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşantınızda heyecan verici bir gün. Coşkularınızın karşı taraftan kabul görmesi sizi mutlu edecek. Bugün, gireceğiniz ortamlarda çevrenize adeta bir ışık saçacaksınız. Kinci yapınızı ortaya çıkarmaktan sakınmalısınız.

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 20' 47" R
Ay
Oğlak
10° 18' 37"
Merkür
Koç
16° 31' 18"
Venüs
Koç
29° 37' 52"
Mars
Balık
28° 52' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 54"
Satürn
Balık
16° 28' 37"
Uranüs
Boğa
22° 17' 02"
Neptün
Balık
28° 52' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 46"
Lilith
Başak
23° 12' 52"
True Node
Koç
15° 23' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>