Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Fırsatları Yakalamada Üstüne Yok! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2023, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile vakit geçirmek isterken önceliği daha farklı şeylere vermen gerekebilir. Bugün insan ilişkilerinde daha iyi bir enerjin olacak. O yüzden günü sevdiğin kişiyle geçirmen sana daha iyi gelebilir.

Kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getiriyor. Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır, sizi çok şaşırtabilir.

Sevdiklerinle güzel vakitler geçirmek parasal konularda da iyi bir etki taşıyacak sana. Maddi olarak daha güzel bir gelişme için sevdiğin insanlarla vakit geçirmeli ve kaygıları bir kenara bırakmalısın.

Vücudunun sağlığını ve düzenini koruman için disiplinli olman gerekecek. Gerek egzersizlerde gerekse yeme programında kurallara uymak ve kendine dikkat etmek sana daha fazla enerji verebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini duygusal hissedebilirsin. Bu duyguları hissetmek ve kaynağını bilerek hareket etmek sana daha iyi gelecek. Bazı şeyleri bastırmak ise kalbinin kırılmasına ve kendini daha kötü hissetmene sebep olabilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün bazı olağandışı olaylar hayatınızdan hoşnutsuz hissetmenize ve bazı büyük değişiklikler düşünmenize neden olabilir. Mali durumunuzu iyileştirmeye yönelik akıl almaz fikirler aklınıza gelebilir. Bir seçenekler listesi yapın, ardından ciddi planlar yapmadan önce birkaç gün bekleyin. Bugün yeni bir şeye başlamanın günü değil.

23 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni birteklifi alman önümüzdeki günlere dair planlarını değiştirebilir. Bazı fırsatlar ayağına kadar geliyor, değişim korkusundan bunları geri göndermen doğru olmaz. Hedeflerine adım adım yaklaşmayı başarabilirsen hemhayatında hem de sosyal hayatında terfi haberleri ardı ardına gelecek. Eğer ilişkin varsa, sevgilin hayatındaki değişikliklere uyum sağlamakta zorlanabilir. Bekâr bir Terazi burcuysan hoşlandığın kişiye dair fikirlerin değişebilir. Bu anlamda bugün kendine daha çok önem veriyor olacaksın.

23 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden gelecek destekler sizi maddi ve manevi açıdan ayağa kaldırabilir. Güvende hissetmenin verdiği özgüven ve cesaretle bunu korumak adına çalışabilirsiniz. Net olmayan, elle tutulur sonuçlar getirmeyen her şeyden uzaklaşmanız gerektiğini anlıyorsunuz.

23 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öncelikli amacınız kariyerinizle ilgili yeni adımlar atmak olabilir. Mesleki konularda kendinize yeni hedefler belirlemek ve yönetmek kolaylaşabilir. Yaratıcılığınızı ortaya koymak, yaptıklarınızla takdir toplamak güven duygunuzu besleyecek. Aynı zamanda yurt dışı bağlantılı girişimler açısından şanslı bir dönem. Yeni kişilerle kurulacak ilişkiler size geniş imkânlar getiriyor.

23 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Terazi burcu, meslek ve sanatla ilgili büyük başarılarınız var. Kendinize güvenin, ödüller ve terfiler size geliyor. Başarı sizinle oluyor, güneş gibi parlıyorsunuz ve mesleğinizde itibar kazanıyorsunuz.

23 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyi kendi içinde yaşamayı tercih etmen olası. İnsanlardan uzaklaşıp kendi düşüncelerinle baş başa kalmayı isteyebilir, biraz mesafeler koyabilirsin onlara. Bu sayede yaratıcı yönünle barışabileceksin.

23 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dönemde insanlarla birlikte çalışmak sizi daha güçlü yapabilir. Birkaç doğru adımdan sonra önemli bir işbirliğine başlama fırsatınız var. İlgili tüm evrak işleri sıkıcı görünse de, herhangi bir anlaşmanın ayrıntılarına ekstra dikkat etmek kesinlikle zaman ayırmaya değer olmalıdır. Gelecekteki benliğinizi düşünün çünkü mümkün olduğu kadar çok potansiyel sorunu şimdi ele almak, bunları daha sonra anında halletmekten çok daha kolay olacaktır. Mesleğinizdeki bazı değerlerin belirli faaliyetlerde bulunmanıza izin vermediğini hissedebilirsiniz. Ancak bundan emin misiniz yoksa merakınızla yüzleşmek zorunda kalmamak için kendinizi buna ikna etmeye mi çalıştınız? Belki de daha cesur olmaya çalışmalısınız.

23 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalıştığınızyerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlanıyorsunuz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınızbirliği rahatlamanıza neden olacak.

23 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

23 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızı saran güzellikleri keşfetmek için sadece bir an durup bakmanız yeterli. Güneş ve Jüpiter arasındaki etkileşim de ufak sürprizlerle size bu konuda yardımcı oluyor. Sahip olduklarınız için şükretmenin tam zamanı!

23 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin verdiğiniz müddetçe, bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ani değişimlere hazır olmalısınız.

23 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 20' 23" R
Ay
Oğlak
10° 13' 04"
Merkür
Koç
16° 31' 10"
Venüs
Koç
29° 37' 21"
Mars
Balık
28° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 48"
Satürn
Balık
16° 28' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 44"
Lilith
Başak
23° 12' 49"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>