Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hevesli Olduğun Bir Gün Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk konularında nasıl adım atacağını kestiremeyebilirsin bugün. Eğer hoşlandığın birisi varsa bu kişiye nasıl yaklaşacağını göremeyebilirsin. Kendine biraz zaman tanımak ve duygularını anlamaya çalışmak daha iyi olabilir senin için.

Bugün yenilikçi bir ruh durumunda olabilirsiniz. Belki de işinizdeki belirli prosedürlerin işe yaramadığını göreceksiniz. Eski düşünme yöntemlerini bir kenara atmanın ve yeni stratejilere açılmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Coşkunuzu başkalarıyla paylaşmaya çalışın, böylece bu değişiklikleri yapmanıza destek olacaklardır. İçgörünüz ve kararlılığınız insanları güçlü ve yeni bir yöne doğru götürebilir.

Sevdiğin bir kişiye parasal konularda destek olman gerekebilir. Maddi veya manevi bir sıkıntısı olan arkadaşınla ilgilenmek parasal konularda kaygılanmanın önüne geçecek bugün.

Sağlığını ön planda tutmak ve ağrılara sebep olan şeyleri fark etmek sana daha iyi gelecek. Vücudunu dinlemen ve sana verdiği sinyalleri iyi değerlendirmen gereken bir gün. Bugün doktor ziyaretleri sana daha güzel çözümler getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini yorgun hissediyorsan dinlenmek için zaman ayırman gerekebilir kendine. Bunun için kendini kötü hissetmemeli ve içinden geldiği gibi davranmalısın. Vücudunun ihtiyacı olan ilgiyi vermen gerekecek bugün.

26 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, duygusal bir çıkmazın içinde kalabilirsiniz. Özellikle duygularınızı ve kendinizi anlamlandırma konusunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklığına uğradığınız bazı konuları şimdi daha net bir şekilde görebiliyorsunuz. Aceleci davranmayın ve konunun özüne inerek sizi mutsuz eden detayı bulmayı deneyin.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortamındaki yoğunluk, çalışmalarına hız kazandıracak. Kendi işini yapmayı planlıyorsan, sektör ve piyasa araştırması yapmaya başlayabilirsin. Gökyüzü bugün aşkın en güzel halini yaşamanı sağlarken, kırılan kalbini de onarmayı ihmal etmeyecek. Gün içerisinde sevdiğin insanlarla özel bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Zevk aldığın alanlarda gelişmelere açıksın. Ayrıca eğitim hayatında farklı temaslar gelişebilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık sorunları ya da kişisel tatmininiz için ertelediğiniz operasyon ve işlemleri gündeme alabilirsiniz. Kendiniz için bir şeyler yapıyor olmaktan çekinmemelisiniz. Ekonomik açıdan destekler alabileceğiniz ödemelerden haber gelebilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Gün içinde mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız.

26 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız hissedebilir ve kimsenin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Bilhassa yeni ilişki içerisinde olan Terazi’ler partnerinize zaman ve şans vermeyi ihmal etmemelisiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duyguların konusunda biraz kararsız kalman olası. Başkalarından duygusal olarak yardım beklememen iyi olabilir o yüzden. Zira yanlış yönlendirilebilirsin. Kendinle baş başa kalıp olayları gözden geçirmen ve acele etmemen en iyisi.

26 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İmajınız için sevilmeyi, kişisel düzeyde anlaşılmaktan daha kolay bulabilirsiniz. Etrafınız insanlarla çevrili olsa bile yalnızlığınız acı verici olabilir! Stres sizi dürtüsel bir hareket yapmaya itebilir. Bundan sonra ne olacağını kontrol edemeseniz de ardından gelen kaosun sahte hissetmekten daha katlanılabilir olmasıyla muhtemelen teselli bulabilirsiniz. Bazı olağandışı olaylar hayatınızdan hoşnutsuz hissetmenize ve bazı büyük değişiklikler düşünmenize neden olabilir. Para meseleleri dikkat gerektirebilir ve sinir bozucu olabilir. Mali durumunuzu iyileştirmeye yönelik çılgın fikirler aklınıza gelebilir. Bir seçenekler listesi yapın, ardından ciddi planlar yapmadan önce birkaç gün bekleyin. Bugün yeni bir şeye başlamanın günü değil.

26 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkiler, komşular ve iletişim sorunları gündeme gelirken aile ve yuva ile ilgili konularla daha fazla ilgili olacaksınız. Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız.

26 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi burcu, sanat ve meslek ile ilgili çok güzel işler başaracaksın. Kendine güven, ödüller ve tarifeler seni bekliyor. Başarı seninle oluyor. Mesleğinde şöhret ve itibar sana gelecek bugün.

26 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarının önemini kavradığınız için, yaşam tarzınıza aksiyon kazandırma çabası içindesiniz. Maddesel kapasitenizin önemli olduğunu karşı tarafın anlatmak için, gerekli donanıma sahipsiniz ve ifade özgürlüğünüzü kullanmalısınız.

26 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 52" R
Ay
Oğlak
11° 41' 57"
Merkür
Koç
16° 33' 09"
Venüs
Koç
29° 45' 34"
Mars
Balık
28° 56' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 21"
Satürn
Balık
16° 29' 10"
Uranüs
Boğa
22° 17' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 07"
Lilith
Başak
23° 13' 34"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>