Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Açığa Çıkmayan Şikayetlerin Var Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün hislerinin açığa çıkma günü olabilir. Eğer hoşlandığın bir insan varsa bu kişi ile daha fazla vakit geçirebilirsin. Eğer sevdiğin kişi ile son zamanlarda bazı sıkıntılar yaşıyorsan bugün bunları düzeltmek için daha fazla iletişim kurman gerekebilir.

Yaşanan birçok sorunun sizinle hiçbir ilgisi yok. Her konuyu çözmek zorunda olmadığınızı anlamanızda yarar var. İşyerinizde olan adaletsizliklere karşı tepki duymanız, sizi riskli davranışlara yöneltmemeli.

Bugün ani harcamalardan uzak durmalısın. Parasal konularda daha fazlasını yapabileceğine inanabilirsin. Ancak bütçenin yarınını düşünmen gerekecek. Bugün gereksiz masraflardan uzak durmalısın.

Vücudunda biriken negatif enerjiyi atmak için daha fazla hareket etmen gerekebilir. Stabil olmak ve hareketten kaçınmak stresin vücuduna olan etkilerini artırabilir. O yüzden tembellik etmemeli ve hareket etmelisin bugün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dürüst olmak önem taşıyacak senin için. Zor olsa da bazı gerçekleri konuşmak ve yalan söylememek birçok konuda daha güzel sonuçlar elde etmeni sağlayabilir. Bugün doğruları tercih etmelisin.

28 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burcu, bilinçaltın rüyalar ve hayaller aracılığıyla sana mesajlar veriyor. Hayallerin iradeden güçlü olduğunu unutma ve sezgilerini kullanarak hayat yoluna devam et.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konuların gündemine oldukça hâkim olduğu bir gün seni bekliyor. Bu açıdan aileden yanan beklentilerin artabilir. Sezgilerine güvenerek yapmak istediğin bir konuşman varsa, ertelemeyi düşünebilirsin. Emin olmadığın ama içini kemiren şüphelere zaman zaman yer vereceksin. Bütçeni aşacak sürpriz ödemelerle karşılaşabilirsin. Kişisel görünüşün ile ilgili değişiklik yapmak da maddi anlamda planlarını bozacak. Farklı alanlara dair fikirlerini ailene sunacaksın.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yer değişikliği yapmakla ilgili soru işaretleriniz silinebilir. Bunu aşmak adına bazı ziyaretler ve ön araştırmalar yapabilirsiniz. Hayatınızı kurmak istediğiniz alanlarda kendinizi yetiştirmenin önemini fark ediyorsunuz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Psikolojik açıdan kendinizi ele almanız ve ihmal ettiğiniz konulara odaklanmanız faydalı olacak. Daha pozitif düşünmelisiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taşınmak gibi bir planınız varsa süreci ötelemenizde fayda var. İş değişikliği veya rotasyon sürecinde iseniz bu süreci mümkün olduğunca erteleyin.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Üzerindeki isteksizlikten kurtulman gerekebilir bugün. Canlanıp hareketlenmek sana genel olarak iyi gelecek. İşlerini halledip ilerisi için daha emin adımlar atmak isteyebilirsin bugün. Daha kararlı ve kesin bir duruş sergilemen seni öne çıkaracak.

28 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün akıcı olma zamanı. Duygularınız sizi önünüzü göremez hale getirdiğinde, kalbinizin ötesine geçip zihninizi dinleyebilmeniz gerekir. Bütün problemleri aynı anda ele almak yerine teker teker ufak adımlar atmaya odaklanın ve evrenin size biraz sihir yapması ve her şeyi renklendirmesi için yer açın. Bugün zihninizi, bedeninizi, ruhunuzu ve hatta belki de yaşam alanınızı detoks etme ve dağınıklıktan arındırma günü. Bu aynı zamanda mucizevi çözümlerin o işi sizin lehinize gerçekleştirmesine de alan açacaktır. Hayatı ilk kez yaşıyormuşçasına sevin. Zorlu bir aşama sona eriyor, daha parlak ve daha neşeli zamanlar için hazırlanın.

28 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün görüşeceğiniz kişiye karşı bilgiçlik taslamayın. Konuya çok hakim olabilirsiniz. Ama işin uzmanı olsanız bile alçak gönüllü davranmak size kazandıracaktır. Bilmediğiniz konulara daha yumuşak bir tavırla yaklaşmalısınız.

28 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle kendinizi yalnız ve biraz da bilgisiz hissettiğiniz bir anda, yepyeni cevapları olan birisiyle karşılaşabilirsiniz. Ancak bu duyguya kapılmayın ama tedbiri de elden bırakmayın. Biraz daha sabırlı davranabilir, evinizi tamamlanma sürecini hızlanmadır.

28 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Katıldığınız toplantılarda farklı düşüncelerinizle dikkat çekebilirsiniz. Toplumda istediğiniz başarıyı yakalamak isteyeceksiniz. Sistemli olmanız düşüncelerinizi özgürce savunmanız bazı çevrelerden tepki almanıza neden olabilir.

28 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 51"
Ay
Akrep
24° 37' 59"
Merkür
Koç
26° 27' 42"
Venüs
Balık
21° 37' 51"
Mars
Balık
04° 59' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 55"
Satürn
Balık
13° 18' 13"
Uranüs
Boğa
20° 39' 46"
Neptün
Balık
27° 48' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 40"
Lilith
Başak
19° 47' 55"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>