Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hiç Olmadığın Kadar Huzurlusun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile keyifli bir aktiviteye katılabilirsiniz. Aranızdaki muhabbetin artmasını sağlayacak ortamlarda bulunmak size çok daha iyi gelecek. Bugün için planları senin yapman, karşı tarafın da hoşuna gidecek.

Herkesi yoranyoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız. Ortak önerilen biryolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi.

Parasal konularda tedirgin olabilirsin bugün. Ancak endişelerin seni hata yapmaktan alıkoyacak. İç sesini dinlemek ve maddi konularda dikkatli olmak sana güzel kazançlar sağlayabilir.

Bugün sana iyi gelecek gıdalar için alışveriş yapabilir veya yeni tarifler deneyerek daha sağlıklı beslenmek için bir adım atabilirsin. Vücudunun ihtiyaçlarına öncelik vermen gereken bir gün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni şeylere başlamak için güzel bir gündesin. Farklı konulara odaklanmak ve dikkatini bu yeni konulara vermek sana daha iyi gelecek. Bazı şeyleri ertelememeli ve eyleme geçmelisin bugün.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün zögürlük duygusunu iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Karakteristik bağımsızlık auranız size bugün bazı kararlar verme konusunda zorluk çıkartabilir. Söyledikleriniz her zamanki gibi kolayca onaylanmayacak. Herkesi memnun etmenin bir yolu yok. Bu yüzden çabalayarak kendinizi yormaya son vermelisiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Risk içeren, seni huzursuz bırakan, fazla sorumluluk gerektiren işlerde destek arıyorsun. Başkalarının üzerinde bıraktığın izler uzun süre konuşulacak etkilerde olacak. Bugün eski birarkadaşına yardımda bulunabilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, kalbinin kapıları yeniden açılsın isteyeceksin. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Terazi burcuysan, küçük detayları seçmede bazı kararsızlıklar yaşayabilirsin. Bugün aynı zamanda aile bireyleri ve yaşam alanına ilişkin meseleler ön plana çıkacak. Ailendeki önemli kadın figürlerle bazı konuları açıkça konuşmayı tercih edebilirsin.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için bir şeyler yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Çevrenize sunduğunuz desteği hayatınıza daha iyi bir şekil vermek için kendinize de verebilirsiniz. Maddi açıdan güvencenizi katlayacak yatırımları araştırabilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eski konuları bitirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Kişisel konularınızda sakin kalmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmeyin. Duygusal olaylar içe dönmenize neden olabilir. Yeni başlayacağınız konularda değişiklikler olabilir. Bu konularla ilgili ön hazırlınızı tamamlamanız için fırsatlar gündeme gelebilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Empati yeteneği yüksek kişiler ile iletişim kurma fırsatı yakalayabilir, kendinizi ifade etmenin anlamanın ve anlaşılmanın huzurunu sürebilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kararsız kalmamaya özen göstermekte dikkatli olmalısın. Kararsızlık seni istemediğin yerlere götürebilir çünkü. İstemediğin bir şeyi yapmak zorunda kalmamak için zor da olsa kendini ifade etmen ve kabuğuna çekilmemen gerekecek.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değerinizi size somut olarak kazandırdıklarına göre sorgulamak, hangisi sizin için geçerli olursa olsun, kaybolmuş hissetmenin veya küçük oynamanın kesin bir yoludur. Sezginize ve deneyimleyebileceğiniz anlık iç görülere veya hayallere güvenin, başarı öykünüzün ortaya çıkmasına izin verin. Nasıllar, ne zaman ve nelere takılıp kalmak yerine, evrenden size yardım eli uzatmalarını isteyin. Bu, sizin ilk aklınıza gelen şekilde olmayabilir ancak sürece ve şansınıza güvenin. Düşünerek bulmayacağınız, detaylı ve çok yönlü bir çözüm planının parçasısınız. Endişelenmeyi ve fazla düşünmeyi bırakarak uyum sağlamayı seçin.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddesel konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Çevrenizdeki kişileri denetleme huyundan vazgeçmelisiniz. Bugün bir takım kişilerin fikirlerini benimsemeyebilirsiniz. Bu dönem tansiyon iniş çıkışlarına karşı tedbirli olun.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayat felsefen sana doğal yollardan geliyor. Başkaları ise üzerine düşünüyor, uzmanlara başvuruyor veya çeşitli topluluklara biat ediyorlar. Öte yandan sen, geçmiş deneyimlerinden yaptığın çıkarımlarla, hayat üzerine engin bir bakış açısına çoktan sahip olmuşsun. Felsefeni biraz büyütüp, somut bir şeye dönüştürmeye çalışmak senin için ilginç bir deneyim olabilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konuların gündem kazanması sınırlarınızı zorluyor. Ayın konumu, parasal konulara daha fazla ağırlık vermenizi sağlıyor. Bugün, partnerinizin üzerinizdeki gücünü ihmal etmemelisiniz. Kişisel savaşlardan uzak kalmalısınız.

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 42' 25" R
Ay
Yay
05° 01' 50"
Merkür
Koç
16° 01' 01"
Venüs
Koç
26° 17' 06"
Mars
Balık
26° 46' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 13' 50"
Uranüs
Boğa
22° 07' 47"
Neptün
Balık
28° 47' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 28"
Lilith
Başak
22° 54' 48"
True Node
Koç
15° 32' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>