Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Soğukkanlısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 40%

Aşk hayatınızda hızlı gelişmelerin gerçekleşmesi çok mümkün. Partnerinizdeki belirginlikler ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor.

İş alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni, değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Krizden kurtulmak için artık gün saymaya başladınız.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yeni bir katılma isteğiyle cazibesini kaybedecek. Çok önemsediğiniz projeniz bu yüzden ertelenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde ev ve aile hayatınızla ilgili hareketli ve dinamik bir gün size bekliyor. Aile içi görüşme ve ziyaretlerde pozitif yanınızı korumaya çalışın. Ucu geçmişe dayalı, ailevi konular gündeminizde olabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha meraklı, sorgulayıcı ve araştırmacı olabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerde yüzeysellikten çıkabilir, olayların iç yüzünü araştırabilirsiniz. Eğitim ve sınavlarla ilgili alanlarda şanslı olabilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ile olan iletişimin kuvvetleniyor. Ailenden gelen destek ile birlikte duygusal hayatında geçirdiğin zor günleri geride bırakıyorsun. Beklemediğin sorunlar karşısındaki soğukkanlı tavrın, çözüm için sana yardım edecek. Gelecek ile ilgili yaptığın yol haritanı belirlemende sana yardım edecek.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Vereceğiniz kararın ardından yeni bir ilişki başlatabilirsiniz. Cesaretinizi toplamak ve sonuca odaklanmak motivasyonunuzu arttıracaktır. Aynı hisleri ve rahatlığı karşı tarafa da sunmuş olursanız süreç beklediğinizden daha mutlu ilerleyebilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, ev ve yerleşime yönelik konulara odaklanma getirmekte. Evde uğraşmanız gereken konular olabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk planlamalarınızda olumlu sonuçlar alacağınız bir gündesiniz. Ruhunuza mutlak olarak sakinlik ve sürecin geçeceğini bilmek iyi gelecek.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay zamanı, yakın ilişkileriniz ve aile ilişkilerinizde bir nevi güven testinden geçiyor olacaksınız. Aile bireyleriniz, patronlarınız ve ikili ilişkilerinizle ilgili daha sabırlı davranmanız gereken konular sözkonusu iken, ilişkilerinizde önce anlayış, daha sonra güven arıyor olacaksınız. Bu olağan beklentilerinizi karşılayamayan insanlara karşı da mesafeli davranmaya başlayacağınız bu süreçte, finansal konularda bir adım ilerleme ve eğer bekarsanız yeni flört teklifleri ile karşılaşmanız da sözkonusu olacak.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz tembel olduğunuz bir gün. Yataktan kalkmanız bile saatler sürebilir. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız ve çoğu işinizi yetiştirebilmek için biraz acele etmeniz gerekecek.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilirsiniz. Birçok arkadaşınız sizi uzaktan izlemekle yetinebilir. Çekiciliğiniz mükemmel.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm vaktinizi günlük işlerinize ve bunların detaylarına ayırabilirsiniz. Genel olarak kendi başınıza çalışma eğiliminde olabilirsiniz ama deneyimli kişilerden bazı destek taleplerinde bulunmanın da sizin yararınıza olacağını aklınızda tutun.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte sakin ve huzur verici bir gün geçireceksiniz. Geleceğinizi etkileyecek önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi yalnız hissederseniz, aile bireylerinizden ve arkadaşlarınızdan destek alın.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her an uzaklara gitme isteği içindesiniz. Bugün, özgürlük sınırlarınızı aşmak isteyecek ve uçuk düşünceler içinde bocalayacaksınız. Güçlü sezgileriniz var. Size zarar verecek kişileri kolayca tespit edebiliyor ve önleminizi alıyorsunuz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 15" R
Ay
Koç
14° 03' 22"
Merkür
Koç
20° 01' 55"
Venüs
Boğa
07° 48' 35"
Mars
Koç
03° 58' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 05"
Satürn
Balık
17° 02' 45"
Uranüs
Boğa
22° 39' 53"
Neptün
Balık
29° 04' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 59"
Lilith
Başak
23° 57' 03"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>