Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sorumluluk Sahibisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 100%

Tabii ki, sevdiğiniz insanların etrafınızda olması sizi en çok mutlu eden şey. Ve önümüzdeki gün kendinizi böyle hissetmeniz muhtemel. Hem tavsiye almak hem de sizi sevdikleri için sizinle olmak isteyebilirler. Karakteriniz kesinlikle sıcak ve güven dolu bir yapınız var. Yani böyle bir gün tam size göre olacak!

Kişiliğinizin maskülen ve feminen tarafları bugün çok iyi çalışıyor olmalı. Önemli olan enerjinin hareket etmesini sağlamaktır. Herhangi bir sorun üzerinde durmaya çalışmayın. Başkalarının endişelerini yatıştırmak için kelimelerinizi ve içgüdüsel besleyici yeteneklerinizi kullanın. İçinizdeki enerjiyi ve hassasiyeti dışarıya doğru yönlendirin. İçsel gücünüz en değerli kaynaklarınızdan biridir.

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Sözlerin bugün başını belaya sokabilir. Ne söylediğine dikkat et. Yoğun hislerin sebep olabileceği aceleci yorumlardan uzak dur. Bu yorumlar olması gerektiği gibi olmayabilir ve ileriki dönemlerde sana karşı kullanılabilir. Grubuna biraz neşe kat; inatçı tavırlarını evde bırak. Hedefler ve disiplin, günün en öne çıkan temaları olacak.Bugün detayların büyük resimden daha önemli olduğu bir gün. Bir teklif ya da rapor hazırlıyorsanız, kullandığınız rakamsal veriler konusunda normalde olduğunuzdan daha dikkatli olmalısınız. Doğru veriyi girip girmediğiniz iki kez kontrol etmelisiniz. Çok yüksek bir dolar tutarını ya da maliyet değeri gibi çok basit bir şeyi gözden kaçırmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öz disiplininizi korumak sizin için zor olabilir. Çocuksu doğanız dışarı çıkıp oynamak istiyor. Duygusal olarak kontrolünüzü kaybedip en temel, içgüdüsel oyuncu doğanıza teslim olmaktan korkuyorsunuz fakat görev bilinciniz ve sorumluluğunuz sizi geri çekiyor. Bu zor içsel gerilim, hayatınızın pek çok farklı alanındaki rahatsızlıklarınızın temel sebebi olabilir. Bir denge yakalamak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

29 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gereksiz veya abartılı harcamalar yapmaya dikkat. Finansal konularda abartılı riskler almaktan kaçının. Bolluk bilinci içinde olmak paranızın bereketlenmesini sağlayacaktır.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak gelirini artırmak istiyorsun. Hobilerini kullanarak elde edebileceğin fırsatlara göz gezdirebilirsin. Olması gereken miktarda gelecek kaygısına sahipsin. Aile içerisinde gündeme gelen konularda sorumluluk alan kişi sen olacaksın. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle baş başa vakit geçirmek için planlar yapabilirsin.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerginlikle güne başlıyorsunuz. İçinizde bir sıkışıklık ya da öfke hissediyorsanız biraz yalnız kalmanız ve neler yaşadığınız konusuna odaklanmanız gerekebilir. Bu sıkıntının günlük hayatınızı olumsuz yönde etkilemesini önlemek, sonraki günleriniz ve işlerinizi de kurtaracaktır.

29 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özgürlük isteği içinde hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili gelişmeler sizi etkisi altına alabilir. Aniden gelişen yeni fikirlerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Kulağınıza gelecek olan dedikodular olabilir. Kendinizi geliştirmek için eğitimler planlayabilirsiniz. Ticari konularla ilgileneceğiniz zamanlar da olabilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda şüpheleriniz yerinde olsa da yine de elinizde kanıt olmadan kimseye karşı sert tutum sergilememeye çalışmalısınız.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle şehvetli ve tutkulu hissedebilirsiniz. Bu yüzden partneriniz ile kaliteli zaman geçirmek için mükemmel bir akşam. Muhtemelen çekici görünüyorsunuz ve kendinizi çekici hissediyorsunuz. Bu akşamınızı mükemmelleştirecek!

29 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah erken saatlerde Akrep burcunda meydana gelen dolunay ile finansal koşullarınızı tekrar gözden geçirmek, bazı krizleri çözümleyerek ilerlemek durumunda kalabilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz uğraşlarla, sevdikleriniz, aşkınız ve çocuklarınızla ilgilenmek istediğiniz bir gün olabilir. Yaratıcılığınızı, sanatsal yönünüzü ortaya koyan işler çıkarabilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizi aldatmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin ve ona karşı dürüst olun. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi deniyorsunuz. Başkalarının fikirlerine dayanarak karar vermeyi bırakın.

29 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkiden memnun değilsiniz! Sürekli tartışma ve kavga dolu bir beraberlik yaşıyorsunuz. Duygusal açıdan hissettiğiniz çelişkileri çözmek için çaba sarf edin. Birden fazlateklifi almanız mümkün. Mevcut yeteneklerinizin ötesinde, sizden daha çok bilgi isteyen teklifi tercih etmelisiniz. Satın almak istediğiniz bir şey için birikiminiz yeterli olmayabilir! Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

29 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 43' 37" R
Ay
Koç
13° 08' 14"
Merkür
Koç
19° 59' 08"
Venüs
Boğa
07° 43' 58"
Mars
Koç
03° 55' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 12"
Satürn
Balık
17° 02' 26"
Uranüs
Boğa
22° 39' 40"
Neptün
Balık
29° 04' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 47"
Lilith
Başak
23° 56' 38"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>