Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kişisel Bakımına Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 50%

Bugün, aile üyelerinizle olan ilişkilerinize odaklamak için iyi bir gün. Sizi özleyen bir akrabanıza ilgi göstermeniz gerekebilir. Ebeveynleriniz veya kardeşlerinizle konuşup onlarla samimi bir temas kurun. Ya da eğer yakınlarınızda yaşıyorlarsa, yeğenlerinizle biraz zaman geçirin. Evde ise, eşiniz/sevgilinizle özel bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.

Önünüzde bir bakıma tuhaf ve harika bir gün var. Bugün işinizi bitirdikten sonra, bugünü uzun bir süre hatırlamanızı sağlayacak bir şeyler çizme veya yazma dürtüsü hissedebilirsiniz. Kendinizdeki son değişikliklerin sonuçlarını görmeye başlıyor ve bu değişiklikleri ortaya koymanın bir yolunu arıyorsunuz. Ancak bunun için doğru kelimeleri bulmak zor olabilir. Ama konu bundan açılmışken, siz doğuştan bir yazar değil misiniz ki?

Para ya da para kazanma fırsatı bugün beklenmedik ve tahmin edemediğiniz bir yerden gelebilir. Bu talih kuşu, bir şekilde eğitim, yayıncılık veya modern teknolojiyle ilgili olabilir. Günün bir kısmında buna inanamayıp şaşkınlık içinde ortalarda gezinebilirsiniz. Ama inanın, bu gerçek. Bulutların üzerinden inin ve bir an önce ne yapılacaksa yapın. Pişman olmayacaksınız!

Bazen oynayıp eğlenmek istiyorsun; tabi hayatındaki ciddi meselelere tepeden bakmak kolay iş. Bugün göz ardı ettiğin bir mesele çözüm gerektirebilir. Finansal olarak borçluysan, bütün ödemelerinin zamanında yapıldığına ve yapılacağına emin olman gerekebilir. Hayatında stres yaratan bir insan varsa, onlara karşı gelmekten kaçınma.Öz disiplininizi korumak sizin için zor olabilir. Çocuksu doğanız dışarı çıkıp oynamak istiyor. Duygusal olarak kontrolünüzü kaybedip en temel, içgüdüsel oyuncu doğanıza teslim olmaktan korkuyorsunuz fakat görev bilinciniz ve sorumluluğunuz sizi geri çekiyor. Bu zor içsel gerilim, hayatınızın pek çok farklı alanındaki rahatsızlıklarınızın temel sebebi olabilir. Bir denge yakalamak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla yaşadığın anlaşmazlıklar bugünkü gerginliğinin kaynağı olacak gibi duruyor; fakat bil ki bu böyle olmak zorunda değil. Başkalarıyla yapılan sözel tartışmalar aslında eğlendirici ve öğretici olabilir. Eğer birisi senin düşündüğün gibi düşünmüyorsa, bunu kişisel algılamamaya çalışmalısın. Kendini konudan bağımsız tut ki meseleye tarafsızca yaklaşabilesin.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hediyeler alabilir, finansal fırsatlar yakalayabilir, yatırımlar ve birikimler konusunda şanslı olabilirsiniz. İş veya özel hayatınızda risk alırken temkinli olun.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın spor ve diyet etkisini olumlu yönde gösteriyor. Hassas bir cilde sahipsin bu yüzden kullandığın bakım ürünlerinde düzenleme yapman gerekebilir. Maddi konularda elinin güçlenmesi ile birlikte evdeki eşyalarını değiştirmeyi düşünebilirsin. Fikir ayrılıkları yaşadığın kişileri hayatından çıkaracaksın.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değerlerinizi yargılamak isteyenlere gereken cevabı veriyorsunuz. Bir başkasının belirlediği değerle hareket etmek size göre bir davranış değil. Ancak siz de karşınızdaki insan için “bir başkası” olduğunuzdan dolayı kendi fikrinizi dayatmak yerine sadece sınır çizmekle kalmalısınız.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili alacağınız kararları akşam saatlerine bırakmanızda fayda var. Gün içinde sıkışmalar ve beklemeler olabilir. Gelmesini beklediğiniz paralarda gecikmeler yaşanabilir. Alım-satım işlerini başka bir gün ilgilenmeniz, sizin için daha iyi olacaktır. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekler söz konusu.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dinlenmek ve dinlenirken öğrenmek için uygun bir süreçte olacaksınız. Aşk konusunda ne istediğinizden tam olarak emin olamamak sizleri biraz da olsa zorlayabilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş, bugün vaktinizin çoğunu alabilir. Bubelki mesleğinizle ilgili, belki de evle ilgili olabilir. Arkadaşlarınız veya aileniz size katılabilir ve onların konuşmaları sıkıntının bir kısmını hafifletmeye yardımcı olabilir. 

28 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşantınızda özgür çalışmaya ihtiyacınız var. İş imkanlarınız genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi daha da verimli hissedeceksiniz. İlginç fırsatlar sizi bekliyor, değerlendirin. 

28 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcılığınız bugün son derece artabilir ve çevrenizdeki olayları oldukları gibi görmek yerine baştan yaratıp kendi yarattığınız biçimde algılayabilirsiniz. İlgilenmek durumunda olduğunuz işlere konsantre olmakta da zorlanabilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski partneriniz ile olan ilişkinizin etkisinden çıkamıyor olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirebilmek için tüm gücünüzle çalışmaya devam ediyorsunuz. Destek, ailenizden istediğiniz ve arzuladığınız bir şeydir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dolunayın ardından maddi konulardaki gelişmelere odaklanabilirsiniz. Kendinize güven ve değerle ilgili problemleri aşabilirsiniz. Sahip olduklarınızın değerini daha iyi bilebilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 20' 14" R
Ay
Yengeç
19° 10' 25" R
Merkür
Koç
26° 20' 19"
Venüs
Boğa
16° 08' 45"
Mars
Koç
09° 10' 16"
Jüpiter
Boğa
26° 50' 45"
Satürn
Balık
17° 34' 23"
Uranüs
Boğa
23° 03' 28"
Neptün
Balık
29° 15' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 53"
Chiron
Koç
21° 19' 49"
Lilith
Başak
24° 42' 06"
True Node
Koç
14° 58' 48"
Son Güncelleme : 12/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>