Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Önsezilerine güven! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Yavaşlayın ve özellikle aşk hayatınızı ilgilendiren meseleleler söz konusu olduğunda bugün daha ketum, hassas ve uygun bir yaklaşım benimseyin. Kapıları sonuna kadar açmaya istekli olduğunuz sürece sizi bekleyen daha fazla duygusallık olduğunu göreceksiniz. Arzu ettiğiniz şeyin peşinden gidin, ancak yaklaşımınızın hassas ve disiplinli olduğundan emin olun.

Bugün başarı vurgulanıyor ve haberler iyi! Son zamanlarda özgüveniniz üzerinde çalışıyorsanız, ödülleri toplamaya hazırsınız. Görünümünüzdeki değişiklik fark edildi ve yaydığınız özgüven bulaşıcı. Bugün arkadaşlarla bir araya gelmek için ideal bir gün olabilir. Sosyal bir ortamda güveninizi ifade etmekten zevk alacaksınız ve çevreniz pırıltınızın altında olmaktan keyif duyacak.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Evini derleyip toplamak isteyebilirsin. Temizlik yapmak pek sana göre değil; fakat bu girişiminle belki de hayatının ücra köşelerinde birikmiş tozları da keşfedersin! Artık fırçalamanın ve ovmanın zamanı geldi. İşe koyul; mikroplardan arın ve arındır! Bunu yaparken eski, bayat enerjiyi de üzerinden atacaksın. İşini bitirdiğinde ferahlamış hissedeceksin!Arkadaşlarınızla yapacağınız felsefi ya da ruhsal konuşmalar cevaptan çok soruları beraberinde getirebilir. Bu tarz konuşmalar inanılmaz olabilir ama siz bu şekilde önermelerin gerçekten tatmin edici olmadığı takdirde ortaya çıkmasını istemeyeceksiniz.Bu konular hakkında yazılmış kitaplar arkadaşlarınıza danışmaktan ve onların fikirlerini sormaktan daha çok yardımcı olabilir. Konuşma bittiğinde bir yürüyüşe çıkın, çünkü kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşam felsefeniz sizin doğal halinizden ileri geliyor. Diğerlerinin bunu oluşturmak için çalışması, uzmanları dinlemesi ve pek çok farklı şeye sadakat göstermesi gerekiyor. Oysa sizin halihazırda geçmiş tecrübelerinizin süzgecinden geçmiş bir hayat görüşünüz var. Felsefenizi biraz daha geliştirmeye çalışabilir ve bunu daha somut bir şeye dönüştürebilirseniz ilginç olur.

10 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Balık burcundaki seyrine devam ediyor. Güzel görünümler oluşturan Ay sayesinde bugün çalışma ortamınızda pozitif olaylar yaşayabilirsiniz. Ofiste başarılarınız kutlanabilir. Terfi haberi alabilirsiniz. Ay'ın Merkür ile uyumlu açısı sayesinde duygusal hayatınızda mutlu olacağınız haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir tahlilin sonucu da olumlu çıkabilir.

10 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyin üstesinden rahatlıkla gelebileceksin! Güne Ay'ın su burcundaki seyriyle başlıyorsun. Bütçe planlaması yapmak için ideal bir gün? Maddi konularda birtakım aksilikler yaşanabilir; planlar bozulabilir. Bugün mücadele etmeni gerektirecek olaylarla karşılaşabilirsin. Sabırsızlığının önüne geçebilirsen, pratik yönünü ortaya koyarak, her şeyin üstesinden rahatlıkla gelebileceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle ilişkinize yeni bir soluk getirmek isteyebilirsiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde oluşabilecek bazı gerginlikleri önlemek amacıyla bugün kendinizle zaman geçirebilirsiniz. Hobilerinize yoğunlaşmanız ruhunuza iyi gelecektir. Kendinizi dinleyin ve kendi içinize yönelik. Üzerinize vazife olmayan her işi lütfen üstlenmeyin.

10 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmak için çabalayacağınız bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızda fikirsel düzeyde tartışmalar yaşanabilir. Sosyal sorumluluk projelerinde çalışmak için hevesli olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız şeyler için alışveriş yapabilirsiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissedeceğiniz ve enerjinizin yükseleceği bir gündesiniz ancakyükünüz eskiye oranla çok artabilir. Her şeye yetişmek zorunda hissedebilirsiniz

10 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki bir aylık dönemde maddi konularda fırsat ve imkanları daha iyi değerlendirebilirsiniz. Keyifli alışverişler yapabilir, alım satım ve yatırım konularında daha şanslı olabilirsiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda üzerinizde bir baskı var. Bu yüzden sinirlenmeyi bırakın ve güçlenmeye başlayın! Bu kısıtlamalardan kurtulun ve bugün yapmak istediğiniz şeyi yapın; kimse önünüzde duramayacak.

10 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık sorunlarından uzaklaşıp, partnerinizle heyecan dolu bir gün yaşamak için hazır olun.Onun ego baskın tavırları sizi öfkelendirmesin. Zira yarattığı adrenaline ihtiyacınız olacak. Araba yolculuğunu tercih etmeden tekne gezintisinin keyfine varın.

10 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

10 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün boyu abartılı duygulara sahip olabilirsiniz. İletişimle ilgili, yakın çevrenizle ilgili, evcil hayvanlarınızla ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir. Her şeye rağmen evren şu an Terazi burçları için çalışıyor ve sizi parlatmak için her şeyi yapıyor. Bilinçaltı temizliği yapmak, her türlü meditasyon ve evren ile kurulacak iletişim için müsait zamanlar. Kendinize özel zamanlar ayırmaya çalışmalısınız.

10 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün; çalışma ortamına hemen adapte olamayabilirsin. İş arkadaşlarınla veya akrabalarınla aranda duygusal paylaşımlar yaşayabilir, yaptığın işe hayal gücünü katabilirsin. Karar almakta ve istikrarlı davranmakta zorlansan bile, yeteneklerini kullanarak ekonomik konularda kazançlı çıkabilirsin.

10 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 01' 26" R
Ay
Başak
24° 06' 25"
Merkür
Koç
16° 58' 43"
Venüs
Koç
19° 05' 36"
Mars
Balık
22° 15' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 21"
Satürn
Balık
15° 40' 35"
Uranüs
Boğa
21° 48' 16"
Neptün
Balık
28° 36' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 15"
Lilith
Başak
22° 15' 58"
True Node
Koç
15° 38' 13"
Son Güncelleme : 20/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>