Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Her kafadan ses çıkması seni strese sokabilir! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinizle bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Ya da genel olarak romantizm konusunda anlaşmazlığa düşebilirsiniz! Bazı karmaşık duygular geçirebilir, bir ilişkide yaşamanın ne demek olduğunu düşünebilir ve aşk hayatınızda ne istediğinizi merak edebilirsiniz. Bunlar dikkate alınması gereken önemli konular. Sadece şu anki sevgilinizle diyalog kurmayı kesin, çünkü size yardımcı olabilir.

Bugün çözmek istediğiniz denklemde diğer insanların eksik değişkenler olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm detaylarla ve kararlarla kendiniz baş etmek zorundaymış gibi hissetmeyin. Eldeki duruma katkıda bulunacak bir şeyleri olan kişilerle çalışın. Sessiz ve disiplinli bir yaklaşımın bir dokunuş gerektiren herhangi bir problemi çözebilmek için tam da gerekli olan şeyler olduğunu göreceksiniz.

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Bugün bolca sarımsak ve soğan ye. Arzuladığın insanı korkutup kaçırabilirsin tabi ama aynı zamanda birçok mikrobu da öyle. İç organlarını baharatlar tüketip su içerek temizle. Bugün her şey hızlı ilerleyebilir ve alarmda olman önemli. Sağlıklı beslenme ise bu denklemin temel öğesi.Bugün tüm gözlerin üzerinizde olmasına hazır olun. İşin tuhafı şu ki, her ne kadar performans sergilemeye bayılsanız da, bugün kendinizi bu konuda pek rahat hissetmeyeceksiniz. Kendinizi beceriksiz ve utangan hissedeceksiniz. Hani şu kıyafetlerinizi giymeyi unuttuğunuz kabuslarınızdan var ya, tıpkı o zamanki duygunuz gibi. Bu duyguya, son birkaç günde gerçekleşen bir olaydan dolayı kapılacak olabilirsiniz. Bunun ne olduğu ve sizin üzerinizde ne gibi etkisi olduğu üzerine düşünmeniz gerekebilir…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi son derece huzursuz hissedebilirsiniz. Maddi dünyanın getirdiği sorumlulukları ve görevleri takip etmekte zorlanabilirsiniz. Yapabiliyorsanız, şehirden bir günlüğüne uzaklaşabileceğiniz bir yolculuğa çıkarak kaçış dürtünüzü tatmin edin. Kırsal kesimlere gidin ve doğayla bağlantı kurun. Koşuya ya da uzun bir bisiklet sürüşüne çıkın. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.

4 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün içerisinde 10:33-20:43 arası boşlukta seyrine devam ediyor. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Özellikle gönderdiğiniz mesajlar iletilmemiş olabilir. Saat 20:43'te Ay, Oğlak burcuna geçiyor. Ailenizle beraber keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bugünle beraber Mars da Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım'a kadar partnerinizle aranızda bilemediğiniz bir çekim gücü olabilir. Tutkulu seveceğiniz bir dönemdesiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her kafadan ses çıkması seni strese sokabilir! Ay, sabah saatlerinden itibaren boşlukta hareket ediyor. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Terazi burcuysan, her kafadan bir ses çıkması seni biraz strese sokabilir. Kardeşlerinle ve yakın arkadaşlarınla da hararetli tartışmalar yaşayabilirsin. Mide problemi yaşayan bir Terazi burcuysan, sağlıksız, yağlı gıdalardan uzak durmanda fayda var.

4 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal dünyanızda değer duygunuzu sorgulayabilir ve size karşı yapılan saygısız bir hareketten dolayı sınırlarınızı belirlemek isteyebilirsiniz. Bazen hayır demeyi bilmeniz gerekiyor.

4 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareket ve iletişimin yoğun olduğu bir gündeminiz olabilir. Eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İletişimden kaynaklı sıkıntılara karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişiklikler hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. Akşam saatlerinde farklı programlara dahil olabilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimlerinizde çekiciliğiniz ön planda olacağı için bekar olan Terazi?ler ilişki sahibi olabilir, ilişkisi olan Terazi?ler ise ilişkilerini istedikleri gibi yönlendirebilirler

4 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantizm ve ilişkiniz yaşamınızda bir süre geri planda durmak zorunda kalabilir. Şu anda ilgilenmeniz gereken daha önemli şeyler var. İçinde bulunduğunuz durumu eşiniz ya da sevgilinizle mutlaka paylaşın.

4 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars burcunuzda ilerlerken, neden bu kadar sinirli, öfkeli, kararsız olduğunuza bir türlü anlam veremeyeceksiniz.Diğer yandan cesaret edemediğiniz ilişkilere adım atabilir, kendinizi bir kahraman olarak görebilirsiniz. Bu dönemde başlayan ilişkiler kalıcı olmaz.

4 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

4 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün keyifli organizasyonlar yapabilir, önceden planlamış olduğunuz gibi bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte gurup halinde eğlence yerlerine gidebilir, çok hoş vakit geçirebilirsiniz. Son derece sevimli ve etkileyicisiniz. Sevdiğinizle birlikte eğlence yerine gidebilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; gün itibariyle burcuna geçen Mars, seni hareketli ve enerjik kılacağı gibi her an tartışmaya hazır bir ruh haline girmene de neden olabilir. Bu ara ufak kazalara da açıksın.  İş birlikleri ve ilişkiler adına da pek çok şeyin değişebileceği bir sürece girmektesin. Akşam saatlerinde yaşayabileceğin çatışma ve tartışmaları uzatmamaya bakmalısın.

4 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 39' 54" R
Ay
Boğa
27° 25' 05" R
Merkür
Koç
22° 30' 09"
Venüs
Boğa
11° 28' 11"
Mars
Koç
06° 15' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 17' 03"
Uranüs
Boğa
22° 50' 13"
Neptün
Balık
29° 09' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 41"
Lilith
Başak
24° 16' 49"
True Node
Koç
15° 18' 31"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>