Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gelecek ile ilgili planlarında dikkatli olmanı tavsiye ederim! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, sizin için özel birine daha da yakınlaşmak için iyi bir gün olabilir. Şu an hayatınızda kimse yoksa da, gözünüze albenili birini kestirmiş olabilirsiniz. Onu öğle yemeğine davet etmenin tam zamanı, ya da bir kahve için buluşup çılgınca flört etmenin! Bu kişiyi çekiciliğiniz ve karizmanızla etkileyeceğiniz kesin. Utangaçlığınızın sizi geride tutmasına izin vermeyin, çünkü bugün harika bir izlenim bırakabilirsiniz!

Bugün her tür grup aktivitesinde başarılı olacaksınız. Sunum yapma durumunuz varsa, kendinizi güzelce ifade ederceksiniz. İnsanlar fikirlerinize hevesli yaklaşacak ve destekleyici olacaklar. Kendinizi pazarlamak ve satış yapmak için iyi bir gün. Kendinizi ortaya koyun ve network kurun. Bugün bazı önemli profesyonel temaslarda bulunabilirsiniz, bu yüzden kartvizitinizi yanınızda taşıyın!

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Enerjiyle dolup taşıyor; seyahat ve özgürlük için yanıp tutuşuyorsun. Bir yandan da duyguların bu düşüncelerini bastırmaya çalışıyor. Bir şeyler seni tutuyor ve özgür hareketini engelliyor. Bu da sürekli dur kalk yapmana sebep oluyor ve seni rahatsız ediyor. Sakinleş ve adım adım ilerle.Bugün detektifi oynayabilirsiniz. Biri ya da bir şey, muhtemelen evcil bir hayvan, muhitinizde kaybolmuş olabilir ve bulmak için siz ön ayak olabilirsiniz. Aradığınız şey, yakalanması zor bir şey olabilir ama hiç zarar görmeden elinize geçecek. Uyarı: ararken çok uzaklara bakmayın. Aradığınız şey her neyse bir iki sokak ötede sizi bekliyor. Eve yakın kalın, her şey yolunda gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir ev almayı ya da yeniden dekorasyon, modelleme gibi alanlara yatırım yapmayı düşünüyorsanız, başlamak için yılın en uygun zamanı bu zaman. Gezegensel enerjiler sayesinde, pratiklik hayal gücü ile birleşerek hem güzel hem fonksiyonel bir ev hayal edebilmenizi sağlayacak. Yapabildiğiniz en kısa sürede, bir emlakçıyı arayın ya da iç mimari dergilerini karıştırın ve zevkinize hitap eden şeyleri tespit edin. Eğlenirken sonuç elde edeceksiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün içinde Ay, 06:57-13:02 arası boşlukta kalıyor. Devamında saat 13:02'de sizlerin burcuna geçen Ay, bu senenin en pozitif anlarını sizlere yaşatacaktır. Çünkü 21:26 itibariyle 5 derece Terazi burcunda yeniay oluşuyor. Öncelikle bu yeniayda dileklerinizi çok içten dileyin. Her şey gerçek olabilir. Ayrıca aşk hayatınızda öyle güzel şeyler yaşayabilirsiniz ki hiç aklınızda yokken bir aşka yelken açabilirsiniz. Yeniay yazısına erişmek için tıklayınız.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına dair kararlar alacağın bir süreç başlıyor. Geçmiş sorunları yeniden masaya yatırmak zorunda kalabilirsin.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerle ilgili yaklaşımlarınızda iletişim şeklinizi değiştirmeniz gerekebilir. Bunu yaşadığınız bir olay üzerine daha iyi anlayacaksınız.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, tedirginlikler ve bazı şanssızlıklar olabilir. Akşam saatlerinde ise Ay burcunuza ilerleyerek size yenilikler getirmekte.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda huzurun hakim olduğunu görebilirsiniz. Maddi ve manevi her konuda bir şey yapmadan olayların sizin yüksek hayrınıza sonuçlandığını görebilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kelimeler dilinizin ucunda ve dökülmelerine izin vermekten korkuyorsunuz. Dikkatli olun çünkü sözleriniz karşınızdaki kişiye düşündüğünüzden daha sert gelebilir. İşinizi yapın ve başkalarının draması üzerinde durmayın.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haydi yine gökyüzü sizin için çalışıyor. Burcunuzdaki Yeni Ay ilişkilerde sizi ön plana itecek.Her türlü sürpriz gelişmeye hazır olun. Yeni bir iş, yeni bir eş bomba gibi hayatın merkezine oturabilir. Yeni kararlar size cesaret verirken geleceğinizi şekillendirir. Estetik ve güzellik konuları ön planda.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizde yaptığınız, belki de yapmak zorunda kaldığınız değişikliklerden sonra, kendinizi evinizde çok iyi hissediyorsunuz. Evinizde olmak, evde zaman geçirmek ve belki eviniz için bir şeyler yapmak çok hoşunuza gidiyor. Yeni yaşlarınızı kutlamaya başladık. Yeni yaşın size şans getireceğini bilmelisiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kontrolünüz dışında olaylar tüm hızıyla sürerken ruhunuzdaki değişimi güçlü şekilde hissettiğiniz bir gündesiniz, kendinizi akışa kolayca kaptırabilirsiniz ancak bu akışın ihmal, dalgınlık, unutkanlığa dönüşmemesine dikkat edin.

28 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 08' 47"
Ay
Akrep
24° 12' 11"
Merkür
Koç
26° 26' 47"
Venüs
Balık
21° 35' 17"
Mars
Balık
04° 57' 25"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 28"
Satürn
Balık
13° 17' 59"
Uranüs
Boğa
20° 39' 40"
Neptün
Balık
27° 48' 29"
Plüton
Kova
01° 49' 32"
Chiron
Koç
18° 47' 33"
Lilith
Başak
19° 47' 41"
True Node
Koç
15° 36' 02"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>