Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hassas günlerden geçiyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün farklı çiftlerle zaman geçiriyor olabilirsiniz. Sevgilinizle beraber başka bir çiftle yemeğe çıkabilirsiniz. Ya da, geniş ailelerinizle zaman geçirip akrabalarınızın evliliklerini gözlemleyebilirsiniz. Başarılı bir ilişki için neler gerektiğini düşünüyor olacaksınız. Aklınıza bir şey gelirse not almayı unutmayın!

Bugün biraz huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz çeşitli hedefleri düşünüyor olabilirsiniz. Bunlardan bazıları kariyerinizi ilgilendiriyor olabilir. Bazıları kişisel yaşamınızı kapsayacak. Hayallerinizi anında gerçeğe dönüştüremiyor olsanız da, bu bir oyun planı yapmak için harika bir gün. Sizi doğru yola koymak için atabileceğiniz "bebek adımları" listesini yapın.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Kişisel bir ilişkide, bir miktar pazarlık söz konusu olabilir. Günün enerjisi sabırsızlık ve huzursuzluk hislerini uyandırabilir. Romantik partnerinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Bu küçük duygusal kıvılcımın büyük çapta bir patlamaya dönüşmesine izin verme. Olaya daha objektif bakmaya çalış. Sevgi dolu ve destekleyici bir şekilde iletişim kurarsanız, ortak noktayı bulacaksınız. Bu da huzurlu bir zamanı beraberinde getirecek!Bugün çocuklarınızla birtakım zorluklar yaşayabilirsiniz. Bir ebeveyn iseniz, bazı günler çocukların aşırı duygusal olabildiklerini biliyorsunuzdur. Arkadaşlarından birisiyle ilişkileri yüzünden acı çekiyor ya da görünüşleri hakkında endişeleniyor olabilirler. Bu dramlar önemsiz gibi görünse de bir çocuğun hayatında çok büyük yer kaplar! Cana yakın davranıp onları anlamaya çalışın. Bir ebeveyn değilseniz de yeğenlerinizin an itibariyla sizden yardım istemesi muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün detektifi oynayabilirsiniz. Biri ya da bir şey, muhtemelen evcil bir hayvan, muhitinizde kaybolmuş olabilir ve bulmak için siz ön ayak olabilirsiniz. Aradığınız şey, yakalanması zor bir şey olabilir ama hiç zarar görmeden elinize geçecek. Uyarı: ararken çok uzaklara bakmayın. Aradığınız şey her neyse bir iki sokak ötede sizi bekliyor. Eve yakın kalın, her şey yolunda gidecek.

29 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, sizlerin burcunda ilerlemeye devam ediyor. Dün burcunuzda gerçekleşen yeniayın pozitif enerjisi hala üstünüzde olacaktır. Ay-Venüs kavuşumuyla birlikte aşk hayatınızda romantik anlar geçirebilirsiniz. Eğitimle ilgili de şansınız bugün açık olacaktır. Yeni bir eğitime başvurmak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizden beklediğiniz güzel haberleri alabilirsiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hassas günlerden geçiyorsun! Aklının ve duygularının karışık olduğu hassas günlerden geçerken birilerinin hayatına müdahale edip, kararlarına yönelik yorum yapması canını sıkacak. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevdiğin kişiyle doğa yürüyüşüne çıkabilir, otantik gezilere katılabilirsiniz. Bir araya geleceğin arkadaşlarınla hem çok eğlenecek hem de ortak bazı kararlar alacağınız konuşmaların önünü açacaksın.

29 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Açtığınız yeni deftere güzel anılar eklemeye başlamışken karşınıza bir anda eski defterler çıkabilir. Kapatın ve devam edin. Siz sizin için iyi olanı zaten seçtiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel konularda yapabileceğiniz çok şey var. Ayrıca ailevi konularla da zaman geçirebilirsiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çabalarınızın karşılığını alacağınız bir dönemdesiniz. İşinizde uzun süredir verdiğiniz emeklerinizle alakalı olumlu ve müjdeli haberleri alabilirsiniz

29 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kendinizden daha emin bir duruş sergileyebilirsiniz. Bireysel konulara, işlere ağırlık verebilirsiniz. Sübjektif davranmaktan kaçınmalı, tarafsız yönünüzü korumalı, gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

29 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız, ciddi şüpheleriniz olan bir şeye katılmanızı istiyorsa, sadece hayır deyin ve geri adım atmayın. Fikrinizi değiştirmeyeceğinizi açıkça belirtin. İyi haber, arkadaşınız kararınıza saygı gösterecek.

29 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güzelliğinize güzellik katacak bir güne başlıyorsunuz!İçinizdeki yaşam coşkusu ev içindeki gergin atmosfer sayesinde gölgelenmesin. İnsanlara yumuşak ses tonunuzla açıklamada bulunarak daha sakin bir gün geçirebilirsiniz. Olumsuzlukların hiç birine aldırış etmeden bildiğiniz doğrular üzerinden ilerleyin.

29 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

29 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eviniz, ailenizle ilgili pozitif duygular içindesiniz. Enteresan duygular içerisinde olabilirsiniz. Gün boyu duygularınız değişkenlik gösterebilir. İnsanlara karşı bir kol boyu mesafede kalmak isteyebilirsiniz. Gereksiz samimiyetlerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda beklemediğiniz şanslar yakalayabilirsiniz. 

29 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; adım atacağın her yeni başlangıç için şansının çok yüksek olduğu bir döneme giriyor olabilirsin. Burcundaki Ay; güzelliğin, estetiğin ön planda olmasını ve girdiğin ortamlarda daha fazla göz önünde olmanı veya ünlenmeni destekliyor olabilir. Kendinle yapabileceğin her değişiklik sana çok iyi gelecektir.

29 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 59' 47"
Ay
Kova
17° 37' 10"
Merkür
Koç
17° 35' 52"
Venüs
Boğa
02° 59' 37"
Mars
Koç
00° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 07"
Satürn
Balık
16° 43' 00"
Uranüs
Boğa
22° 26' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 59"
Lilith
Başak
23° 31' 02"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>