Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çalışma ortamındaki arkadaşlarınla arana mesafe koyabilirsin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 20%

Konuşursanız daha iyi hissedebilirsiniz. Aklınızda bir şey varsa, bunu söylemek en iyisi. Daha doğrudan ve açık bir şekilde iletişim kurmak için ilham alacaksınız. Utangaç bir su burcu olduğunuzdan, özel düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşma konusunda her zaman rahat hissedemezsiniz. Ama şimdi dürüstçe kendinizi ifade edebileceksiniz. Bir meslektaşınızla, arkadaşınızla veya sevdiğiniz biriyle ilgili yanlış anlamaları gidermek için iyi bir zaman.

Bugünyükünüzü organize edebilirsiniz. Kontrol listeleri ve not alma konusunda titiz bir ruh hali içinde olacaksınız. Bütçe ve fatura gibi konulara odaklanmış olabilirsiniz. Veya bir müşteri ya darehberi veri tabanı oluşturmaya çalışıyor olabilirsiniz. Geçtiğimiz yıl insanların size verdiği eski kartvizitleri inceleyin. Size ileride yardımcı olabilecek birisinin adıyla karşılaşabilirsiniz.

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Birilerinin tavsiyelerine ihtiyacı var. Önemli bilgiler talep eden bir arkadaşın olabilir. Öğretmen rolüne bürünmek hoşuna gidecek. Bu kişiye destek olabilecek şekilde programını ayarla. Şeyleri açıklamada ve karmaşık şeyleri basitleştirmede iyisindir. Öğrencin, rehberliğine hayran olacak!Bugün kendinizi son derece huzursuz hissedebilirsiniz. Maddi dünyanın getirdiği sorumlulukları ve görevleri takip etmekte zorlanabilirsiniz. Yapabiliyorsanız, şehirden bir günlüğüne uzaklaşabileceğiniz bir yolculuğa çıkarak kaçış dürtünüzü tatmin edin. Kırsal kesimlere gidin ve doğayla bağlantı kurun. Koşuya ya da uzun bir bisiklet sürüşüne çıkın. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gözünüzü korkutan durumlar karşısında cesur olun. Onları olduğu gibi kabul edip kendinize meydan okuyun. Özellikle bazı insanlar sizi ilk başta ürkütebilir, ancak bu kaçmanız gerektiği anlamına gelmez. Hissettiğiniz korku büyük olasılıkla bu kişiden ya da durumdan bir şeyler öğrenebileceğinize dair bir işaret, dolayısıyla olduğunuz yerde kalın ve kulak verin.

3 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Yay burcunda hareket ediyor. Bugün oluşan iki farklı görünüm var. Öncelikle Plüton retrosu bugün sonlanıyor. Ailenizde yolunda gitmeyen, üstünüzde otorite kurmaya çalışan ebeveynlerinizle olan sorunlar yoluna giriyor. Merkür ise Akrep burcuna geçiyor olacak. 9 Aralık'a kadar ekonomik durumunuzu ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Maaş zammı veya bir prim ödemesi alabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamındaki arkadaşlarınla arana mesafe koyabilirsin! İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariye su burcunda hareket etmeye başlıyor. İş yerindeki her işe koşturan hallerin çalışma arkadaşlarının kıskançlık yapmasına sebep olabilir. Çalışma ortamında birlikte çalıştığın insanlarla arana mesafe koymak isteyebilirsin. Bulunduğun konumdan daha yükseklere ulaşmak adına yoğun bir istek duyabilirsin. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, hesap kitap işlerine yoğunlaşacaksın.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, ekonomik koşullarınızı iyileştirmek veya geleceğe dair güven alanı oluşturmak için önemli bir fırsat sizler için. Yatırım yapabilir ve çevrenizden güçlü ekonomik destekler alabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Çatışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yeni haberler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda risk alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ailevi konular önem kazanabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sorumluluk almaktan çekinmemeniz gereken süreç devam ediyor. Partneriniz istikrarlı bir şekilde ilişkiyi bir adım ileri götürmek isteyebilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduklarınızla kendinize olan güveni artırabileceğiniz bir gün olabilir. Elinizdekileri daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Keyif ve konfor alanınızı genişletebileceğiniz bir gün olabilir, aşırı yemek ve beslenmeye dikkat etmelisiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün erken saatlerinde, başkalarının beklentileri üzerinizde baskı yaratabilir. Elinizdeki işleri ılımlı tutun, yapılacaklar listesi asla bitmez, her şeyi bugün bitirmek zorunda değilsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür Akrep burcunda seyahat ederek size paradan para kazandırabilir. Tabii parasal konularda büyük bir krizle uğraşmanıza da neden olabilir.Soğukkanlılığı elden bırakmadan kazancınızla ilgili doğru stratejik kararlar almalısınız. Güvendiğiniz kişilerin fikirlerine başvurmaktan çekinmeyin.

3 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınız ve sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Gün boyu kesici aletleri kullanırken daha fazla özen göstermelisiniz. Yine ateşten, yanmaktan korunmalısınız. İş yerinde gerçekleşebilecek tartışmalardan da uzak durmaya gayret göstermelisiniz. Biliyorum, son dönemdehayatı sizi oldukça yordu. Evren size bir işaret veriyor olabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sahip olduklarınızla kendinize olan güveni artırabileceğiniz bir gün olabilir. Elinizdekileri daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Keyif ve konfor alanınızı genişletebileceğiniz bir gün olabilir, aşırı yemek ve beslenmeye dikkat etmelisiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 46' 23" R
Ay
Başak
21° 04' 28"
Merkür
Koç
17° 05' 03"
Venüs
Koç
18° 46' 36"
Mars
Balık
22° 03' 44"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 49"
Satürn
Balık
15° 39' 05"
Uranüs
Boğa
21° 47' 25"
Neptün
Balık
28° 35' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 21"
Lilith
Başak
22° 14' 16"
True Node
Koç
15° 37' 55"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>