Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sürprizlere hazır ol! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2019, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

En çok ilginizi çeken şeyleri öğrenmek, bugün keşfetmek isteyebileceğiniz bir şey. İş yerinde ya da evde, ne zaman ne yapmanız gerektiğine dair belirli bir program vardır. Ancak kendi zamanınızda, kalbinizin arzu ettiği herhangi bir şeyi araştırmakta ve öğrenmekte özgürsünüz. Kişisel gelişim burcunuzun bir özelliği, o halde neden Web'de biraz zaman geçirmiyorsunuz ya da en sevdiğiniz şeyler hakkında daha fazla bilgi edinmek için kütüphaneye gitmiyorsunuz? Bu konular yemek pişirme sanatıyla da ilgili olabilir gen bilimiyle de, her halukarda yeni bir şeyler öğrenceksiniz.

Birkaç aydır, kendinizi kariyerinize ve aile yaşamınıza adamış bir haldesiniz. Ama şimdi, bir dereceye kadar ikisi arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Kariyerinizi seçmeye istekli olabilirsiniz, çünkü şu anda size bir kişilik olarak büyümeniz için gereken tüm mücadeleleri sunuyor. Sizi durduran şey nedir? Arkanızda ne bırakacaksınız ? Bugün işler size biraz daha net görünebilir.

İsim burcunuzdaki bu ay çevrimi sizin için ilginç şeyler söylüyor. Hayatınızda size büyük memnuniyet veren şeyleri size sunmakta ısrarlı. Eğlenmeye çok fazla zaman harcadığınız söylenemez. Aksine, kendiniz geliştirmek için süregelen çabanızın içinde kaybolup eğlenceden titizlikle kaçıyorsunuz. İnsanlara karşı faydalı oldukça, onlar da size aynı şekilde cevap veriyor. Bu sizin için maddi anlamda bile ilginç bir olanak.

Bazen gereğinden fazla endişeleniyorsun. O pratik 'signName' doğan normalde birçok konuda işe yarıyor. Seni planlı ve disiplinli bir hale getiriyor. Ama bazı zamanlar ilham ve hayallerin konusunda çok karamsar olabiliyorsun. Karşına güzel bir fikir çıkabilir ve bunu elinden kaçırmamalısın. Biraz araştırma ve dikkatlice yapılmış değerlendirmelerle bu konsept sana maddi açıdan da kullanışlı gelecektir.Bugün biraz plan yapmanın tam zamanı. Yapmak ve başarmak istediğiniz şeyleri düşünmek için düzenli olarak zaman ayırmak, hayatınızın kontrolünüz altında olduğunu hissetmek açısından çok önemli. Somut bir plan olmadan hedeflerinize ulaşmak imkansız olabilir. Plansız nasıl ev inşa edilemezse hayat da inşa edilemez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz gösteriş yapıp yapmamak sana kalmış. Doğuştan gelen hünerlerini göstermek konusunda bu denli çekingen olmaya devam edersen, hayatının anlamını bulmak senin için zorlaşır. Günün gezegen hareketleri, yeteneklerini biraz ciddiye alman için seni zorluyor. Bu yeteneklerden kolayca yararlanabilirsin; nasıl olabileceğini anlamak için iç dünyana bak.

1 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Akrep burcunda hareket ettiği bir güne adım atıyorsunuz. Bugün Ay'ın yaptığı güzel kontaklar sayesinde gelirinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır beklentide olduğunuz paralar Ay-Neptün olumlu kontağı sayesinde bugün hesabınıza geçebilir. Venüs'ün Plüton ile kurduğu sert açı nedeniyle bugün gergin olabilirsiniz. Özellikle sevdiğinize karşı sabırsız olabilirsiniz. En ufak şeyde öfkelenmeye müsaitsiniz, sakin kalmalısınız.

1 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizlere hazır ol! Ekim ayının ilk gününde Ay, su burcunda hareket ediyor. İdeallerini gerçekleştirmek için sağlam adımlar atabileceğin bir dönemdesin. Sürprizlere hazır ol! Çevrendeki insanların sürekli bir şeylerden yakınan tavrı artık seni çileden çıkartacak duruma getirmiş olabilir ve sert uyarılarda bulunabilirsin. Artık silkelenip kendine gelme zamanı geldi. Hazır olmayı beklemek aslında hiç hazır olamamaktır.

1 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni sorumluluklar alırken yüksek ikna kabiliyetinizle işleri daha pratik ve kazançlı hale getirebilirsiniz. Ancak pişman olacağınız sözlerden de kaçınmaya dikkat etmelisiniz.

1 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bütçeleme yapmak ve harcamalarınızı düzene sokmak sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. İşlerinize ciddiyetle yaklaşacaksınız.

1 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı sürekli bir araştırma halinde olabilirsiniz. Bu kadar kuşkucu olmanızı gerektiren bir durum yok. Bunu takıntı haline getirmeyin.

1 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde toparlanması gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Sonrasında ise para konuları, harcamalar gündeminize gelirken cebinize ve bütçenize daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Keyiflere yönelik alşverişler gündeme gelebilir.

1 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatta kendi mutluluğunuzu yaratmaya her zaman hazırlıklı olmalısınız. Arkadaşlarınızla aktif bir şeyler planlayın, örneğin uzun bir yürüyüş olabilir. Bowling salonundaki bir akşam bile grubunuza harika bir enerji getirecektir.

1 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Akrep burcunda seyahat ederken, uzun zamandır sürdürdüğünüz bir projeyi tamamlayıp paranızı tahsil edebilirsiniz. Miras ve devir konularıyla ilgili beklediğiniz gelişmeler gündeme gelir. İç sesinize kulak vererek yeteneklerinizi ortaya çıkartın. Enerji çalışmaları, kişisel gelişim eğitimleri için harika bir dönem.

1 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

1 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda ilgilenilmek istiyorsunuz. Etrafınızda sizinle ilgilenen insanlar var belki ama sizin beklentiniz daha romantik bir ilgi. Partneriniz yok veya partnerinizden beklediğiniz ilgiyi alamıyorsunuz. Arkadaşlıklarınız sizin için değerli olabilir ama yalnızlık da sadece Tanrıya mahsus. Sizi çok seviyorum! Doğum günlerinizi kutluyoruz ve bence yeni yaşınız sizin yılınız olacak! O prens/prenses buraya gelecek!

1 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; hayat standartlarını yükseltmek için maddi konularda planlı davranabilir, elindekilerine sıkı sıkıya sahip çıkmak isteyebilirsin. Bu ara ekonomik içerikli konularda ailenin de zaman zaman sana baskıları söz konusu olabileceği gibi, sen de bazı aile fertlerine tutumlu olma konusunda uzun nasihatler verebilirsin.

1 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 00' 58"
Ay
Akrep
22° 34' 17"
Merkür
Koç
26° 23' 16"
Venüs
Balık
21° 25' 30"
Mars
Balık
04° 51' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 48"
Satürn
Balık
13° 17' 05"
Uranüs
Boğa
20° 39' 18"
Neptün
Balık
27° 48' 12"
Plüton
Kova
01° 49' 25"
Chiron
Koç
18° 47' 05"
Lilith
Başak
19° 46' 49"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>