Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yaratıcılığın ön planda! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu anda romantik bir ilişki içindeyseniz, siz ve sevgiliniz bugün ilişkinizde verdiğiniz sözlerden ve hatta evlilikten bahsedebilir. Bu biraz ani gelebilir ve bu yüzden de rahatsız edici görünebilir, ancak akışına bırakın. Geri çekilmek, bir şeyler kaybetmenize neden olabilir. Bir ilişkiniz yoksa, sosyal bir etkinlikte birçok şey hakkında saatlerce konuşabileceğiniz, yeni ve heyecan verici biriyle temasa geçirebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

Birini koruyup kollamaya ve onu kanatlarınızın altına almaya karar verebilirsiniz. İnsanların bilgilerini öğrenmelerine ve genişletmelerine yardımcı olmayı her zaman seversiniz. İşyerinizde kendiyüküne ayak uydurmakta zorlanan birileri olabilir. Onlara görevlerini veya zamanlarını yönetmenin daha iyi bir yolunu gösterebilirsiniz. Dostça rehberliğiniz, o kişinin güvenini ve enerjisini artıracak, bu yüzden bugün iyi biryapın!

Eğer bir satış işindeyseniz, bugün para yığınla gelebilir. Sezgisel becerileriniz en yüksek seviyede bu da müşterilerinizin isteği ve ihtiyacını sezmenizde yardımcı oluyor. Siz onlara tam olarak ihtiyacı olan şeyleri sundukça şaşkına dönecekler. İnsanlar bu başarınızın sırrını sorarlarsa sadece gülümseyin. Sanki hep sürecekmiş gibi bu şanslı günün keyfini çıkarın!

Başa çıkmaya çalıştığın bir zorlukla ilgili karmaşık hisler geliştireceksin. İlerlemeci ve yenilikçi tutum takınman yönünde destekleyici enerjiler söz konusu. Bir beyinfırtınası yapman hiç fena olmayacaktır. Sorunlarına farklı açılardan bakmayı dene. Kısa süre içinde harika bir çözüm üretebilirsin. İçgüdülerine güven ve onların seni doğru yola sevkettiğine inan.Biraz gösteriş yapıp yapmamak sana kalmış. Doğuştan gelen hünerlerini göstermek konusunda bu denli çekingen olmaya devam edersen, hayatının anlamını bulmak senin için zorlaşır. Günün gezegen hareketleri, yeteneklerini biraz ciddiye alman için seni zorluyor. Bu yeteneklerden kolayca yararlanabilirsin; nasıl olabileceğini anlamak için iç dünyana bak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çocuklarınızla birtakım zorluklar yaşayabilirsiniz. Bir ebeveyn iseniz, bazı günler çocukların aşırı duygusal olabildiklerini biliyorsunuzdur. Arkadaşlarından birisiyle ilişkileri yüzünden acı çekiyor ya da görünüşleri hakkında endişeleniyor olabilirler. Bu dramlar önemsiz gibi görünse de bir çocuğun hayatında çok büyük yer kaplar! Cana yakın davranıp onları anlamaya çalışın. Bir ebeveyn değilseniz de yeğenlerinizin an itibariyla sizden yardım istemesi muhtemel.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

05:05-12:41 arası Ay, boşlukta hareketini sürdürüyor. Kararsızlıklar yaşadığınız, kendinizden emin olamadığınız bir sabah geçirebilirsiniz. Sonrasında Ay, 12:41'de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Bu zamanla beraber sizlerin de maddi konuları öne çıkıyor. Gelirinizde artışlar olacağına dair haberler alabilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile karşıtlığı nedeniyle akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığın ön planda! Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Bugün yaratıcılığın ön planda… Hayatında son günlerde kendi sık sık tekrar eden problemleri daha farklı şekillerde çözme yoluna gidebilirsin. Aklına gelen düşünceleri göz ardı etme ama harekete geçmek için de kesinlikle acele etme. İnternette yaşanan sorunlar, geciken evraklar gibi konulardan dolayı gergin hissedebilirsin.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrolünüz dışında gelişen konularda takıntılı davranmamalısınız. Engellenme hissinizi pasif hale getirip elinizden geldiğince yapabildiklerinizle gününüzü tamamlamalısınız.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önemli gördüğünüz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken konular gündeme gelebilir. Karşınızdaki kişilerle uyum içinde olmak size avantaj sağlayacaktır. Hassas olduğunuz konularda tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için elinize fırsat geçebilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sıkmak yerine yeni maddi kapılar için fikirlerinizi yaratıcı kullanmaya çalışın. Kısa süreli bir maddi problemden sonra gelecek ferahlık iyi hissettirecek.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işyerinde veya aile meclisinde, neyin adil olup olmadığı ile ilgili sıcak tartışmalarda sinirler yükselebilir. Öfke patlamaları yaşanabilir. Sorunun bir parçası değil, çözümün bir parçası olun.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz gergin ve sabırsız bir tavır içine girebilirsiniz. Tabii bu durum dikkatinizin dağılmasına ve unutkanlıklara neden olabilir. Yeni tanıştığınız kişilerle dostluk ilişkisi kurabilir, farklı ortamlara girebilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burcu aşk hayatınız konusunda sizden beklenmeyecek adımlar atabilirsiniz. Artık her şeyi daha özgürce yaşamak istiyorsunuz. Kurallarınız yine sağ cebinizde duracak ama bu sefer sol cepten harcamak istiyorsunuz. Evliliklerde ve uzun soluklu ilişkilerde ani sonlanmalar söz konusu olabilir. Bekar Teraziler de artık gözlerini dört açmalı! İmza; Astroloğunuz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; finansal durumun için enerji harcayabilir; gelirini artırmak için plan yapabilir ve maaş primler gündemine oturabilir. Günün ikinci yarısında beklemediğin para kayıpları yaşayabilirsin, dikkatli harcama yapmalı ve tasarruf etme konusunda bilgilenmelisin. Ekonomik durumunu dengede tutmalısın.

30 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 17' 41" R
Ay
Akrep
29° 40' 43"
Merkür
Koç
15° 59' 30"
Venüs
Koç
25° 45' 46"
Mars
Balık
26° 26' 43"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 08"
Satürn
Balık
16° 11' 29"
Uranüs
Boğa
22° 06' 21"
Neptün
Balık
28° 46' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 01"
Lilith
Başak
22° 51' 59"
True Node
Koç
15° 33' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>