Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Mal paylaşımı gibi konular gündeme gelebilir! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün ailenize alışılmadık bir şekilde yakın hissedebilirsiniz. Günün enerjisi, sevdiklerinizle eğlenmek ve samimiyet içinde olmak için size ilham verecek. Bazen biraz gergin oluyor ve insanlardan uzak duruyorsunuz. Ama bugün çok daha rahat hissedeceksiniz. Sadece kendiniz olmak ve sevdiklerinizin size siz olduğunuz için değer verdiğini bilmek güzel. Sahte davranmanıza ya da numara yapmanıza gerek yok. Sadece kendi benliğinizin ortaya çıkmasına izin verin!

Meraklı birisiniz ve sürekli yeni bilgi kırıntıları topluyorsunuz. Muhteşem olan, bunların ne kadar çoğunu hatırlayabiliyo oluşunuz. Bugün, dikkate değer zihninizin bile sınırlarını zorlayabilecek bir gün. İşyerinde okumanız gereken raporlar ve belgeler sizi çok yorabilir. Evde, okumanız gereken gazete ve dergiler üst üste yığılmış olabilir. Bu akşam entelektüel arayışınızdan biraz uzaklaşın. Pasif eğlence de arada sırada iyi gelir.

Parasal durumuzun bugün çok iyi görünüyor. Bir şekilde kazancınızı nasıl arttıracağınız konusundaki ipucu hiç beklenmedik bir yerden gelebilir. Bu sizin tanımadığınız biri de olabilir daha önce hiç finansal zekasıyla tanışmadığınız biri de. Bu kişi hakkında biraz şüpheye düşebilirsiniz fakat söyledikler biraz düşünmeye değer. Fikirlerini profesyonellere veya daha bilgili olduğunuz kişilere danışarak düşünün. Kimden yardım geleceği belli olmaz.

Bugün, özellikle duygusal açıdan senin için yoğun bir gün. İnsanların senin üzerinde güç gösterilerinde bulunduğunu fark edebilirsin. Sana istediklerini yaptırmak için ağırlıklarını ortaya koymak istediklerini göreceksin. Duygusal olarak manipülatif bu tuzağa düşme. Güçlü dur ve kendini savun.İtirafçı ya da hakem konumuna geçmeniz istenebilir. Belki de bir sırrını açıp ferahlamak isteyen bir dostunuz vardır. Öylesi bir stres altına girmiş ki ne yöne döneceğini bile kestiremiyor olabilir. On ilk elden yardımcı olamasanız da, en azından onu dinleyip derdine ortak olabilirsiniz. Destekleyici olun ve kulağınızı vererek dinleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekten ne istediğini yazmaya çalışırken kendini saatlerdir boş sayfaya bakarken bulabilirsin. Belki de motivasyonunu kaybetmişsindir. Aklın bugün bulutların üzerinde dolanıyor, o yüzden herhangi bir görev için onu tuman pek mümkün değil. Yine de bir kere yazmaya başladığında, tamamlaman gereken görev ne olursa olsun, olaylar kendiliğinden tamamlanmaya doğru gidecek.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 02:25-06:42 aralığında bugün boşlukta hareket ediyor. Saat 06:42 olunca Kova burcuna geçiyor. Sizlerin bugün aşk hayatı öne çıkabilir. Sabah saatlerinde şansınız da oldukça açık olacaktır. Gönül ilişkinizde olumlu sonuçlar elde etmek istiyorsanız öğlen öncesini seçmelisiniz. Devamında sert açılar hakimken, çocuğunuzla ilgili de gerginlikler yaşayabilirsiniz. Merkür ve Uranüs karşıtlığı nedeniyle gün içinde ekonomik koşullarınızı aniden değiştirebilecek beklenmedik bir haber alabilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mal paylaşımı gibi konular gündeme gelebilir! Bugün Merkür, Uranüs karşıtlığı gerçekleşiyor. Yapılan işlerde kalabalıkla birlikte hareket etmek, daha hızlı sonuç getirebilir. Çevrendeki insanlarla olumlu yönde ilerleyen ilişkilerin, hayatının diğer alanlarında da etkisini gösteriyor. Aile şirketinde çalışan bir Terazi burcuysan, hisse, mal paylaşımı gibi konular gündeme gelebilir.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailesel bazı mevzular gerilmenize ve stresinizin artmasına sebep olsa da yeteri kadar gayretle bazı şeyleri değiştirebileceğinizi unutmayın. Olduğunuz yerde üzülmek yerine harekete geçin. Bunlar sürekli benimi bulacak fikri sizi çözüme götürmez. Bunu en iyi siz biliyorsunuz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek için büyük bir heyecan içinde olabilirsiniz. Bununla birlikte düşüncelerinizle ilgili ısrarcı olacağınız zamanlar var. İş hayatınızda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Risk almaya daha fazla yatkın olabilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya çalışın. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelecektir.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda istekleriniz azalabilir. Etrafınızdakilere neşe saçacaksınız ancak nezaketen bir şeyler yapmak konusunda dikkatli olun enerjinizi boşa sarf etmeyin.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size kabalık yapan ve terbiyesizlik yapan bir kişinin hareketlerine göz yummak zorunda değilsiniz. Duygularınızı ortaya çıkarmak ve kendinizi ifade etmek sizi daha iyi hissettirecek.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizi kabul ettirmek için uygun bir dönemde bulunuyorsunuz. Sempatik ve ikna edici tavırlarınızla çevrenizi etkileyebilir, istediğiniz desteği alabilirsiniz. Yeni kararlar almanız mümkün.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burcu kararsızlıklar içinde zorlu bir gün olabilir. Haftaya zor başladınız. Özellikle partnerlik ilişkileri, üst alt, patronluk ilişkilerinde problemler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda kurduğunuz hayale çok yaklaşmış veya hayal kırıklıkları yaşıyor olabilirsiniz. Yanlış seçimler yapmaya ve birini platonik olarak sevmeye çok müsaitsiniz. Ancak gerçek ilişki ve doğru insan fark yaratandır.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; aşk hayatında olumlu gelişmelerin olabileceği, keyifli ve neşeli bir gün geçirebilirsin. Sevdiklerinle ilişkilerini kendi ideallerin ve ilkelerin doğrultusunda düzenleyebilir, destekleriyle yeteneklerini geliştirebilirsin. Fakat ekonomik konular önüne engeller çıkarabilir.

7 Ekim 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 02' 41" R
Ay
Akrep
26° 27' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
25° 26' 46"
Mars
Balık
26° 14' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 34"
Satürn
Balık
16° 10' 03"
Uranüs
Boğa
22° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 46' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 08"
Lilith
Başak
22° 50' 16"
True Node
Koç
15° 34' 17"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>