Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni iş arayışına girebilirsin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Cömert bir ruh hali içinde olacaksınız. Çocuklarınıza özel bir ürün almaya karar verebilirsiniz. Ya da özel biriyle şık bir restoranda bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Sevdikleriniz için özel bir şeyler yapmaktan zevk alıyorsunuza. Kovaların büyük bir kalbi vardır, tıpkı sizin gibi. Başkalarına olan sevginizi büyük şekillerde ifade etmeyi seviyorsunuz. Sadece kendinizi çok fazla masraf yapmamaya dikkat edin. Gözünüz kredi kartı bakiyenizde olsun.

Her gün ödülüyle beraber geliyor ve bugün, ister meslek için olsun ister çalışma konuları olsun, mesleğinizle ilgili önemli kavrayışlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Şu anda kendi fikirlerinizi empoze etmek ya da kendinizi bir birey olarak ifade etmek için ezici bir istek duyuyor olabilirsiniz. Ama sınırları aştınız ve çok mu az konuştunuz? Özür dileyebilir ya da açıklama yapmak isteyebilirsiniz.

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Bugün senin için harika bir gün; duygularının ve düşüncelerinin oldukça tutarlı olduğuna tanık olacaksın. Bu güç kombinasyonunu kendini verimli ve kuvvetli şekilde ifade edebilmek için kullan. Hedeflerine giden yolda kullanabileceğin güçler de mevcut.Gerçekten ne istediğini yazmaya çalışırken kendini saatlerdir boş sayfaya bakarken bulabilirsin. Belki de motivasyonunu kaybetmişsindir. Aklın bugün bulutların üzerinde dolanıyor, o yüzden herhangi bir görev için onu tuman pek mümkün değil. Yine de bir kere yazmaya başladığında, tamamlaman gereken görev ne olursa olsun, olaylar kendiliğinden tamamlanmaya doğru gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Burcunuzun biraz inatçı olmak gibi kötü bir şöhreti vardır ve siz de bu şöhrete şöhret katma eğilimindesiniz. Hareket etmeniz gerektiğinde her zaman biraz yavaşsınız fakat bir kez başladınız mı da sizi durdurabilene aşk olsun! Fakat gerekli düzenlemeleri yapmakta korkunç bir yan yok. Bunlar için kendinize zaman tanımanız gerekiyor.

6 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün seyrine Oğlak burcunda devam ediyor. Ailevi konularınıza odaklanacağınız bir günde olabilirsiniz. Ay ve Neptün pozitif etkisi sayesinde rahatsızlığı olan bir aile bireyinin şifa bulduğunu öğrenebilirsiniz. Ay ve Plüton kavuşumu sayesinde evinizde yapmak istediğiniz fakat cesaret edemediğiniz değişiklikler için eyleme geçebilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniarayışına girebilirsin! Ay, öncü burçta hareket ediyor. İletişim odaklı her konuda başarılısın ve yanlış anlaşılmalar yaşamayacaksın. İşinden memnun olmayan bir Terazi burcuysan, yeniarayışına girebilirsin. İnternet üzerinden yapacağın başvurular olumlu bakış açısı geliştirmeni sağlayacak. İlişkin varsa, günün kurtarıcısı sen olabilirsin. Karşındaki insan sana alıngan davranışlar sergilese bile, mantıklı açıklamalar yaparak onu rahatlatmaya çalışabilirsin.

6 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır bastırdığınız yoğun duygularla yüzleşebilirsiniz. Şartlarınızı zorlamadan ilerlemeli ve huzurunuzu kaçıran olaylar karşısında kendinize öfke beslememelisiniz. Hoşunuza gitmeyen durumları uzlaşmacı tavrınızla anlatabilirsiniz. Her zaman uyumlu olmak zorunda değilsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi işler yüzünden kendinizi daha sorumlu hissedebilirsiniz. Evde yaşlılarla ilgili konular ya da sınırlayıcı koşullar olabilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzda seyahat eden Mars gezegeni zorlayıcı bir görünüm oluşturmakta. İlişkiler, estetik ve düzenleme gibi meselelerde karmaşık bir dönem geçirebilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizde daha çok zaman geçirebileceğiniz, aile hayatınızla ilgili hassas, duyarlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Evinizle, toprak işleriyle, bahçenizle ilgilenebilirsiniz. Geçmişe dayalı konular gündeminizde olabilir.

6 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlgi alanlarınız maddiyat dünyasından uzaklaşıyor; ancak kredi kartlarınız da ödenmeyi bekliyor! O yüzden bütçenizi desteklemek için ek neler yapabilirsiniz diye bakmanızda fayda var.

6 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızdaki zorlayıcı kişi ve koşullar zamanla sizi güçlendirip, tecrübe kazanmanıza yardım edecek.İçinde bulunduğunuz zorlu koşullardan sıyrılmak için acele etmeyin. Her şeyin bir vakti var. Zaman tüm zorlukların üstesinden gelecektir. Ortaklıklar gündeme gelebilir. Son kararı iyice düşünerek vermelisiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

6 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiler konusunda veya maddi anlamda çok şanssız olduğunuzu düşünebilirsiniz. Üzerinizdeki olumsuz enerjinin gününüzü mahvetmesine izin vermemelisiniz. Aslında sizi olumsuz yapan bilinçaltı problemleriniz. Özellikle panik problemleri olan Terazi burçları için zorlayıcı bir gün olabilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün evin ve ailenle ilgilenebilir, bütün sorumluluğu üstünde hissedebilirsin. Gayrimenkulle ilgili kararlarda ve finansal düzenlemelerde söz sahibi konumda olabilirsin. Sorumlulukların altında ezilmemek adına akılcı ve planlı adımlar atmalı ve kendini güvence altına almaya çalışmalısın. Riskli planlamalardan uzak kalmanda fayda var.

6 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 07' 33"
Ay
Akrep
23° 56' 42"
Merkür
Koç
26° 26' 15"
Venüs
Balık
21° 33' 44"
Mars
Balık
04° 56' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 12"
Satürn
Balık
13° 17' 51"
Uranüs
Boğa
20° 39' 36"
Neptün
Balık
27° 48' 26"
Plüton
Kova
01° 49' 31"
Chiron
Koç
18° 47' 29"
Lilith
Başak
19° 47' 33"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>