Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Enteresan haberler alman mümkün! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek için iyi bir gün. İş hayatınızdaki ya da finansal kaygılara fazla kapılmamaya çalışın. Aklınızda çok fazla şey var fakat ailenizle olmanın tadını çıkarın. Akşamı, çocuklarınızla konuşarak ve herkesin beraber oturduğu gerçek bir yemek yiyerek geçirin. Çocuklarınızın okulda neler yaptıklarını öğrenin. Onlara bazı konularda rehberlik yapma veya onları cesaretlendirme şansınız olabilir.

Bugün gaza gelmiş olabilirsiniz, coşku ve sabırsızlık duygularına yakalanmış olabilirsiniz. Fakat başkalarını sizin bakış açınızı görmeye ikna etmek biraz zaman alabilir. Sizin gibiler doğuştan muazzam bir doğal tutkuya sahiptirler, fakat aynı zamanda zaman konusunda sabırlı olmayı da öğrenmelisiniz. Bulunduğunuz çevrenin parlak fikirlerinizi ciddiye alması birkaç hafta sürebilir. Ya da o çekici meslektaşınızın sizinle romantik bir şekilde ilgilenmesi biraz zaman alabilir!

Entelektüel veya ruhani konulardaki düşünceleriniz yavaş yavaş değişiyor mu? Eğer öyleyse, bu değişim sizi korkutmasın. Geleneksel değerler ve fikirler bugün size özellikle çekici gelebilir bu yüzden direnciniz de her zamankinden daha güçlü olabilir. Fakat biliyorsunuz ki sonsuza dek aynı kalamazsınız. Bugün kendinize bir mola verin. Yarın rutin hayatınıza ve değişim maceranıza geri dönersiniz.

Fiziksel olarak fazlasıyla enerjik hissediyorsun. Eşyalarını ayıklamak, kullanmadıklarını atmak için güzel bir gün. Dahası, bisiklet veya yürüyüş gibi aktivitelerden de keyif alabilirsin. Ya da oturup ulaşmak istediğin hedeflere bir göz atabilirsin. Hayatının şu anında, olmak istediğin yerde misin? Değişiklikler yapılmalı mı? Hem fiziksel hem zihinsel egzersizler seni bekliyor.Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla yapacağınız felsefi ya da ruhsal konuşmalar cevaptan çok soruları beraberinde getirebilir. Bu tarz konuşmalar inanılmaz olabilir ama siz bu şekilde önermelerin gerçekten tatmin edici olmadığı takdirde ortaya çıkmasını istemeyeceksiniz.Bu konular hakkında yazılmış kitaplar arkadaşlarınıza danışmaktan ve onların fikirlerini sormaktan daha çok yardımcı olabilir. Konuşma bittiğinde bir yürüyüşe çıkın, çünkü kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak.

11 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Balık burcunda hareket ediyor. Sabah oluşan Ay ve Neptün kavuşumu sayesinde çalışma hayatınızda hayal ettiğiniz mevkiye ulaşabilirsiniz. Ay-Jüpiter arasındaki olumsuz açı nedeniyle eğitim hayatınızda karşınıza engeller çıkabilir. Saat 12:55 olunca Ay, yarına kadar boşlukta hareket ediyor. Duygusal olarak kendinizi rahatlatmak isteyebilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmalarına ilgi duyabilirsiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enteresan haberler alman mümkün! Ay, saat 12:55'ten itibaren boşlukta hareket ediyor. Kıskançlık duygusunun ön plana çıktığı bir gün… Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, tüm sorunların kaynağında üçüncü kişilerin olduğunu düşünebilirsin. Bugün aynı zamanda uzak akrabalarınla ilgili enteresan haberler alman da mümkün… Medya, yayıncılık, eğitim, yurt dışı ve inançlarınla ilgili konularda daha araştırmacı olduğun bir süreçtesin.

11 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bu gibi konular hakkında detaylarla uğraşmak isteyebilirsiniz, titizlik üzerine uğraşınız artabilir. Bunu abartmadan sizi yormayacak şekilde yapmaya dikkat edin.

11 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerin tamamlanması ve gelecek yönünde düşünce ve projeler geliştirmek isteyebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte alternatif planlar yapmak uğraştığınız işler yönünden faydalı olabilir.

11 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde insanları manipüle etmeye yönelebilir, özellikle dearkadaşlarınızı ve partnerinizi istediğinizi yapsın diye yönlendirmeye çalışabilirsiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

11 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harekete geçme ve işleri halletme konusunda güçlü bir ihtiyaç duyacaksınız. Aklınız bir tarafta, duygularınız diğer tarafta. Siz de tam arada, ne yapacağınızı bilemez haldesiniz. Sabredin, yavaşça çözüm önünüzde belirecek.

11 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkileri yönetmedeki ustalığınızla, çevrenizdekilerin de gözü kulağı olursunuz.Sağlık konularında yardım etmek, yarım kalan işleri toparlamak ve organize olmak size düşer. Ayaklarınıza özen göstermelisiniz. Uzaklardan alacağınız habere sevinirsiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

11 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer hayatınızı önemsiyorsunuz. Herkes önemsiyor ama siz neredeyse duygusal tüm tatminlerinizi işiniz ile özdeşleştirdiniz. Daha fazla sosyalleşmeye zaman ayırmalısınız. Kendinizi göstermekten çekinmeyin. Güneş yanınızda ve sizi aydınlatıyor. Kova burcu insanlara dikkat edin. Gelecekteki sevgiliniz olabilirler.

11 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; aldığın haberlere hemen inanmamalı, aşırılıktan uzak durmalısın. Çok çalışıp yorulmana rağmen çok az verim elde edebilir, çabalarının karşılığını alamamaktan şikâyet edebilirsin. Kendine fazla yüklenmen ve yeme içmeyi abartman da sağlığını olumsuz etkileyebilir.

11 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 38' 40" R
Ay
Başak
19° 31' 04"
Merkür
Koç
17° 08' 26"
Venüs
Koç
18° 36' 50"
Mars
Balık
21° 57' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 00"
Satürn
Balık
15° 38' 18"
Uranüs
Boğa
21° 46' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 53"
Lilith
Başak
22° 13' 23"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>