Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hislerin ile Hareket Edebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 80%

Yoğun bir duygusallık içerisindesiniz ve bir tane daha duygusallığı kaldırabilecek durumda değilsiniz. Fakat ne yazık ki, yine bir duygu yoğunluğu yaşayacaksınız gibi görünüyor. Bir kez daha, inanılmaz bir romantik olayla karşılaşacaksınız ve duygularınız iyice oyuncak olacak. Sabredin, doğru zamanı bekleyin, hiç bir şey yapmayın ve devam edin. Birine patlayacağınızı düşünüyorsanız, ortamdan hemen uzaklaşın.

Her durumda ilgi odağı olmaktan korkmuyorsunuz. Aslında, doğuştan bir lider olabilirsiniz, ama liderlerin iyi bir organizasyon anlayışına ihtiyacı vardır ve bu sizin üzerinde çalışmanız gereken bir şey. Organize olmak için bugün biraz zaman ayırın, böylece diğer insanlara karşı otoriteniz sorgulanmayacak. Sonuçlar çok cesaret verici olacak!

Beklenmedik talih kuşlarıın yalnızca masalda olduğunu düşünmeyin. Fakat hemen de şans oyunlarına koşturmayın. Onun yerine, size içinizde normalde olduğundan daha fazla güven olduğunu kanıtlayabilecek olan bankacınızla görüşün. Ya da daha iyisi, size sermaye sağlayacak birini bulun. Sadece teklifinizin en iyisi olduğundan emin olun yeter.

Harika bir gün önünde uzanıyor. Hayat sana alan ve özgürlük tanıyacak. Bu alanı yaratıcı işler yapmak için kullanabilirsin. Bir sanat içerikli kursan yazılabilir veya kendi kendine müzik, resim, edebiyat çalışabilirsin. Ne yapmak istiyorsun? Bir şeyler yap!Bugün spiritüel bir eğilim gösterebilirsiniz. Dindar biri olmasanız bile, hayatın anlamı üzerine kafa yorabilirsiniz. Hayatınızı doğru bir şekilde sürdürüp sürdürmediğinizi merak edebilirsiniz. Belki de şu sıralar yaşadığınız bir zorluk aklınızı karıştırıyor olabilir. Biraz rahatlamak için dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Bu sessiz anlarda önemli bir kavrayış yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Normalde çok sezgisel bir insansınız, ancak bugün kendinizi genel olarak dünyadaki yeni trendler ve dünya hakkındaki teoriler ve tahminler hakkında gazete websitelerini okurken bulabilirsiniz. Bu okuduklarınızı kendine saklamayı tercih edebilirsiniz. Eğer durum buysa, bunları bir yere yazın ve tarihini kaydedin - belki de kendinize e-postayla gönderebilirsiniz! Öngördüğünüz şeyin kaydını tutarak gerçekte olup olmayacağını görmek isteyeceksiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ve ilişkiler hayatınızda yeni duygular hissedebilir, yeni bir ilişkiye doğru adım atabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni bir sayfa, eski konuların ve geçmişteki deneyimlerin arkada bırakılması ile gerçekleşecektir. Sizi geride tutan insanlar ve duygulardan uzaklaşma zamanı. Kendinizi göstermekten çekinmeyin.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluk alacağın yeni konular olabilir. Zihnini lüzumsuz konulardan arındırarak somut olana yönelmek istiyorsun. Hislerin ve güdülerin ile hareket edebilirsin. Çocuk sahibi bir Terazi burcuysan onların sağlığı konusunda titiz davranıyorsun. Gün içinde endişe duyduğun konularda içini rahatlatan gelişmeleri haber alabilirsin.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kayıplar yaşıyorsanız yeni çalışma ve birikim planları üzerinde çalışmalısınız. Nerede hata yaptığınızı biliyorsanız, yapmanız gereken buna yol açan durumları ortadan kaldırmak olacaktır.

11 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınızı abartma eğiliminde olacağınız bir gündesiniz. Spekülatif konular gündeminizi etkileyebilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fakat bugün işlerinizde sıkışma olabilir. Sosyal konulara yönlenmek sizi daha fazla rahatlatabilir. Tamamlandığınızı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi ifade ederken kibirliymiş gibi bir imaj çizebilirsiniz. Bugünlerde doğru kişiyi bulmaya yatkınsınız.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

11 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediğinizi istediğiniz zaman elde ettiğinizde değeri düşer. Ancak zamanla çalışıp bir şeyi elde etmek onu daha değerli kılar. Bu yüzden başarıya ulaşmak için kestirme yolları tercih etmeye çalışmamalısınız. 

11 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi huzursuz ve tedirgin hissedebilirsiniz. Planladığınız çalışmaların engellere takılmasından rahatsız olabilir, dengelerinizi koruma konusunda zorlanabilirsiniz. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. 

11 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızdaki ilişkilerin ön plana çıkacağı ve birbirlerini etkileyeceği bir gün geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınızla dertleşebilir, bir başka arkadaşınızla yaşadığınız sorunu gidermeniz konusunda öğütler alabilirsiniz. Bir tanıdığa vermekten çekindiğiniz haberi, bir başka kişinin götürmesini isteyebilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin fikirlerine ve davranışlarına saygı duymayı öğrenin. Bugün bir konu hakkında kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz. İyi bir dinleyici olduğunuz için çevrenizdeki insanlar sizinle konuşmaktan keyif alıyor.

11 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle her zaman olduğundan daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Düşünmeden söyleyecekleriniz yüzünden canınız sıkılabilir. Alıngan bir tavır içine girmek yerine mantığınızla davranmaya çalışın. İşlere olan konsantrasyonunuz çok fazla. Bu nedenle çok çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı düşünmek yorgunluğunuzu azaltacaktır. Finansal alandaki değişiklikler, işinizde de hedeflerinize daha rahat erişmenize yardımcı olacak.

11 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 35' 27" R
Ay
Aslan
05° 35' 14" R
Merkür
Koç
27° 48' 32"
Venüs
Boğa
17° 44' 39"
Mars
Koç
10° 09' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 08"
Satürn
Balık
17° 40' 03"
Uranüs
Boğa
23° 07' 58"
Neptün
Balık
29° 17' 07"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 53"
Lilith
Başak
24° 50' 45"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>