Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Düzene Giriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanın uzakta olması sana ilişki ile ilgili daha detaylı düşünme fırsatı verebilir. İlişkinin gidişatı hakkında daha çok düşünüp geleceğini etkileyecek kararlar vermek seni düşündürecek.

Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Bu görüşmelerin biri, sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir. İş hayatınızdaki son gelişmeler sizinle çok ilgili değil, fazla ön plana çıkmanız gerekmiyor.

Emeklerinin karşılığını almaya yakınlaştığını göreceksin. Programına uygun çalışmaya devam ederek istediğin yere varmak senin için önemli olacak. Günün sonunda başardıklarını görmek daha fazlası için seni motive edecek.

Yeni şeyler denemek için her zaman istekli olmaya devam etmelisin. Farklı egzersizler denemek daha çabuk ilerleme kaydetmene yardımcı olacak. Planlarını gerçekleştirmek için daha disiplinli olmakta yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki herkesin seni mutlu etmek için sıraya girdiğini görebilirsin. Bu insanlara iyi davranmak için istekli olmalısın. Seni seven insanlarla birlikte olmak geleceğe güvenle bakmanı sağlayacak.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her ne kadar burcunuzdaki Güneş yılın bu zamanında sizi neşeyle doldursa da diğer etkiler önümüzdeki 24 saat içinde sizi biraz alıngan yapabilir. Sizi yanlış yola sokmaya meyilli insanlardan uzak durun. Herkesle iyi geçinmek zorunda değilsin!

12 Ekim 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatını düzene sokmak için karşına çıkabilecek fırsatları değerlendirmek özgüvenini yerine getirecek. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin bazı davranışlarını eleştirmen aranızda sorunların çıkmasına neden olabilir. Akşam saatlerine bir araya geleceğin yakın akrabalarınla ilginç diyaloglara girebilirsin.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ve duygusal açıdan keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Gönül meselelerinde hareketli gündemleriniz, önemli konuşmalarınız olabilir. Birbirinizi daha iyi anlamak adına birlikte etkinlik düzenleyebilir, ilgi alanlarınızı bulmaya çalışabilirsiniz.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizle ilgili sizi zorlayacak koşullar oluşabilir. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir ve ruh halinizi düzeltebilir. Ancak gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konularda daha sabırlı davranmanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerinizde bazı dönüşümler yaşanabilir. Bu konuda rahatlamak için arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Riskli işlerden kaçının.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat esnasında kendinizi keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yazmak, edebiyat, ya da düşünce alanlarındaki yetenekleriniz ortaya çıkabilir.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha pozitif ve kontrollü hissedeceksiniz, ki bu iyi bir şey; zira son zamanlarda biraz stres altındaydınız. Kendinizi daha keyifli hissedecek ve her şeyin yolunda olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kendinizi fazla zorlamanız gerekmiyor. Aslına bakarsanız, bugün en iyisi biraz sosyalleşmeniz ve paylaşımda bulunmanız, malum bunun gibi huzurlu günler her zaman ele geçmeyebiliyor. Arkadaşlarla yiyeceğiniz güzel bir yemeğin tadını çıkarın ve harika bir akşam geçirin.

12 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sonunda etrafınızdakilerden bağımsız ve zıt isteklerinizin olduğunu fark edebilirsiniz. Uzun vadede, biriyle birleşmek ve her şeyi yapmak istediklerine göre yapmak sürdürülebilir değil. Hayatınızın her alanına birini dahil ettiyseniz, onlardan ayrılma arzusunu fark etmeye başlayabilirsiniz. Her gün her an biriyle birlikte olmaya ihtiyaç duymak her iki taraf için de yorucu olabilir. Geri adım atıp kendinizi tekrar bulmada sorun yok.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş arkadaşlıkları, grup çalışmaları gibi aktivitelerle, kişisel tatminleriniz doğrultusunda çalışmalar içinde olacaksınız. Dostlarınızla görüşme fırsatları çıkabilir ve aranızdaki geçmiş olayları yeniden yapılandırabilirsiniz.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, okültizm, ameliyat ya da mahrem konular gündeminize gelebilir. Çocuk, aşk, tatil ya da borsadan dolayı para kaybı yaşayabilirsiniz. Bir taraftan ise hobi, çocuk, aşk, tatil konularında kalıcı adımlar atabilirsiniz. Partnerle iletişimde ben-sen dengesiniz kurmakta zorlanabilirsiniz ve karşı taraf durumu büyütebilir. Akşam saatlerinde sağlık olarak ve psikolojik olarak şifalanabilirsiniz.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün hiçbir işi, talihe ve tesadüflere bırakmayın, hem buna ihtiyacınız da yok! Dünden başlayan ümit dolu olayların peşine bütün imkanlarınızla düşün, sevindirici durumlar sağlarsınız. İş çevrenize karşı bazı davranışlarınız tepki doğurabilir. Özellikle belli kişilere takındığınız tutum, pek otorite amaçlı görünmüyor. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Havanın da etkisiyle biraz kırıklık olabilir. Baş ağrılarına dikkat edin.

12 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 29' 26" R
Ay
Akrep
19° 20' 46" R
Merkür
Koç
15° 59' 08"
Venüs
Koç
24° 44' 39"
Mars
Balık
25° 48' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 40"
Satürn
Balık
16° 06' 52"
Uranüs
Boğa
22° 03' 34"
Neptün
Balık
28° 45' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 10"
Lilith
Başak
22° 46' 28"
True Node
Koç
15° 35' 50"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>