Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çatışmalardan Geçiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Yeni bir ilişki için kendini hazır hissedeceksin .Girdiğin ortamlarda yeni insanlarla tanışmaktan çekinmemelisin. İlgini çekecek insanla daha çok konuşmak, olası bir ilişkinin ilk adımları olacak.

İş ilişkilerinde kazanmaya çalıştığınız insanlar, temponuza ayak uydurmakta zorlanabilirler. Önümüzdeki günlerdekonulu yeni yolculuklar söz konusu, hazırlıklı olmalısınız.

Ev ile ilgili masraflar yaparken daha dikkatli olmalısın. Gereksiz para harcamaktan kaçınmak elinde daha fazla para tutmanı sağlayacak. Bu sayede gelecek ile ilgili planlar yapmak isteyebilirsin.

Yapılması gereken işler seni fazlasıyla yorabilir. Eline geçecek fırsatları dinlenmek için değerlendirmek günün daha verimli geçmesini sağlayacak. Fiziksel olarak yorulmaktan kaçınmak iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca daha sakin kalmaya çalışmak senin için önemli olacak. Heyecanına ve sinirine yenik düşmemek için daha dikkatli olmalısın. Vereceğin tepkileri önceden düşünüp tartmak senin için daha iyi olacak.

7 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Etrafınızda olup bitenler hakkında duygusal olmamaya çalışın, çünkü başkaları bir şeyin sizi rahatsız ettiğine dair bir ipucu alırsa, pazar günkü dolunayda kendinizi daha da kötü hissetmenize neden olabilir. Sahte de olsa yüzünüzü güldürün.

7 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle ilgili büyük mücadelelerden ve çatışmalardan geçiyorsun. Yapılması gerekenleri önceden görecek ve harekete geçmeye başlayacaksın. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili karmaşık konuların, evinizin huzurunu kaçırmasına izin vermemelisin. Eşine destek olmak ve çözüm üretmek isteyeceksin.

7 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tanımaya, anlamaya ve bir şeyleri geliştirmeye açık olduğunuz bir gündesiniz. Cesaret edemediğinizya da arkadaşlıklarla ilgili konularda ilk adımı atabilirsiniz. Tatil ya da yerleşme şeklinde olacak bir yer değişikliği gündeminize gelebilir.

7 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın songününde sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız gereken durumlar olabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumlulukları belli bir dengeye oturtmanız gereken bir gündesiniz. Sonuçlanması gereken durumlar için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz ancak aşırıya kaçmayın.

7 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızı geri planda bırakarakmeselelerine yönelmeyi tercih edeceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi daha ciddi ve işe adapte hissedebilirsiniz...

7 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her ufak mental farkındalık bir şey ifade eder. Bir dahaki sefere bir şelale gördüğünüzde bunu hatırlayın ve yalnızca yürümeyi planlayın. Orada durup yalnızca vakit geçirip ve dilek dileyip bir bozukluk atmak yerine bunu yapın. Bu fiziksel hareket uzun zamandır dinlenilmek için bekleyen hayallerinizi hatırlamanız konusunda size yardımcı olacak. Onlarda bir ses verin.

7 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık gerekli ilişkiler başlayabilir. Siz ve bu diğer kişinin iyi bir eşleşme olduğunu düşünmemiş olabilirsiniz ve enerjileriniz zaman zaman çatışabilir, ancak yine de bu ortaklık sizin için faydalı olabilir. Mevcut bağlantılarda da anlaşmazlıklar fark edebilirsiniz, ancak bu sorunlar ortadan kaldırılabilir. Daha sonra, muhtemelen bu kişiyle daha yakın hissedeceksiniz. Diğer kişinin duygularını duymaya ve karşılığında kendinizinkini paylaşmaya istekli olmak, son derece güçlü sonuçlar doğurabilir.

7 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk size eğlence gibi geliyor. Bazılarınızarkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkilere girebilir; iddialı tavırlar içinde olabilir. Doğru kararlar almak sizin elinizde. İnatçı yapınız çevrenizle ilişkilerinize olumsuzluk getirebilir.

7 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

7 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün çalışma hayatı, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz. Ayak bölgesi rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz. Ortaklık, evlilikle ilgili bazı sorunlar ise sizi üzebilir ama bir taraftan da şifalanacaksınız.

7 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka büyük özlem duyuyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz gibi yaşamadığınızı düşünebilir ve kendinizi duygusal anlamda mutsuz hissettiğinizi düşünmeniz mümkün. Kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissedecek ve kafanızda geçirdiğiniz bir ilişkinin içinde olmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili bazı yükümlüklerinizin bugünlerde gecikmemesi gerekiyor. Herhangi bir gecikme çok önemsediğinizilişkilerinde bile güvensizliklere yol açabilir. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak

7 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 45' 39" R
Ay
Yay
05° 44' 08"
Merkür
Koç
16° 01' 16"
Venüs
Koç
26° 21' 12"
Mars
Balık
26° 48' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 48"
Satürn
Balık
16° 14' 08"
Uranüs
Boğa
22° 07' 59"
Neptün
Balık
28° 47' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 40"
Lilith
Başak
22° 55' 10"
True Node
Koç
15° 31' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>