Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ailene Yardım Ediyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişiyle daha samimi iletişimler kurmak adına harekete geçebilirsin. Birbirinize daha sıcak bakabilirsiniz. Aranızdaki enerji çok daha iyi bir hale gelebilir. Aşk konusunda kalbini daha da ısıtacak şeylerle karşılaşabilirsin.

Bu sizin için tatmin edici bir gün olacak. Her zamankinden daha fazla odaklandığınızı ve enerjinizi hedeflerinize ulaşmak konusunda kanalize edebileceğinizi göreceksiniz. Geçtiğimiz birkaç haftadır inanılmaz derecede çalışıyorsunuz ve çabalarınız için yakında ödüllendirileceğiniz açıkça ortaya çıkacak. Son zamanlarda yaşanan kötü bir deneyim hakkında hala endişeleniyorsanız, bunu arkanızda bırakabilirsiniz. Kimse kötü hisler barındırmaz; siz de.

Maddi konularda kendi yeteneklerine güvenmen gerekecek. Başkalarının ne dediğine değil de kendi emeklerine ve yeteneklerine odaklanman iyi olabilir. Parayı harcamaya gelince de başkasının ne düşündüğü değil, senin neye ihtiyacın olduğu ön plana çıkmalı.

Şeker tüketimini gözden geçirmen gerekebilir bugün. Daha az şeker tüketmek sana iyi bir enerji verebilir. Gereksiz yere kan şekerini oynatmamak iyi olacak. Beslenmene özen göstermek için bugün iyi bir gün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin insanlarla güzel haberler paylaşabileceğin bir gün olabilir. Emeklerinin karşılığını almaya başlayabilirsin. Kalbini ısıtacak durumlarla karşılaşabilirsin. Ve bütün bunları sevdiklerinle paylaşmak sana çok daha iyi bir enerji katacak.

3 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün uzun süredir beklediğiniz bir haberi alacaksınız. Mutluluğunuzu diğer insanlarla paylaşmak için mükemmel bir zamanlama. Sadece çevrenizdeki doat gibi görünen düşmanlarınıza dikkat edin. Çünkü mutluluk anlarınızı paylaşacağınızın kişilerden beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz.

3 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Banka, kredi ve vergi ödemeleri gibi detaylarda kendine ekonomik planlar hazırlayacaksın. Yine aile içerisinde maddi olarak zor durumda olan kişilere yardım etmekten çekinmeyeceksin. Haberleşme gezegeni Merkür düz seyre geçiyor. Son günlerde sana karşı mesafeli davranan kişilerin davranışlarının nedenlerini öğreneceksin. Mesafeleri ortadan kaldıracaksın.

3 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yüksek bir farkındalıkla güne başlıyorsunuz. Fiziksel olarak kendinize daha iyi bakabilir, takıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle giyinip öyle davrandığınız bir hayat kurmak isteyebilirsiniz. Fedakarlığı artık kendiniz için yapıyorsunuz.

3 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Size Kendinizi daha güvende hissettirecek kişilerle bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Geçmişle ilgili konuları çözmek için uygun bir gündesiniz. Hayatınızda bazı defterleri kapamak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra sorumlu olduğunuz olaylarda kararsızlık yaşamanız mümkün.

3 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızla ilgili kritik kararlar almanız gerekebilir. İnsanlarla olan ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilir, kendinizi bu bağlamda yenilenmiş hissedebilirsiniz...

3 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

3 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar şimdi sizin düşüncenize meydan okuyorsa, bu tamamen onların kendi sorunu olacak. Neredeyse her konuda doğru kararı almak sizin için oldukça kolay. Sözlerinizin ardındaki güç değişken ve amacınızı anlatmak için aşırılıklara gittiğinizi görebilirsiniz. Yerine getiremeyeceğiniz sözler verirken dikkatli olun. Bakış açınız konusunda o kadar katısınız ki, sırf fikirlerinizi aktarmak için abartılı durumlar uydurabilirsiniz.

3 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inanılmaz bir enerjiye sahipsiniz. Düşündüğünüz her şeyi yapıcı bir şekilde yaşama geçirme savaşı içinde olacak ve hızlı iletişim zinciri kuracaksınız. Yapmak istediğiniz çok şey var ve sosyal ilişkilerinizde başarılısınız.

3 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

3 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aile ve ev konuları ön plana çıkabilir. Aile içinde bazı sorunlara dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde kariyer hayatınızdaki kadınlardan dolayı ani sorunlar gündeminize gelebilir aman dikkat edin, tuzağa düşmeyin.

3 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz hakkında rahatlamanızı sağlayacak gelişmeler gündemde. Sevdiğinizle aranızdaki ilişki yeni bir boyut kazanmaya başlayabilir. Bugünyerinizdeki bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kendi gayretinizle inisiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır. Ancak, bunları başarabilmeniz için çevrenizdeki bazı engelleri aşmanız gerekiyor. Parasal konularda biraz daha rahatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

3 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 55' 47" R
Ay
Yay
07° 56' 33"
Merkür
Koç
16° 02' 12"
Venüs
Koç
26° 34' 02"
Mars
Balık
26° 56' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 13"
Satürn
Balık
16° 15' 06"
Uranüs
Boğa
22° 08' 34"
Neptün
Balık
28° 47' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 16"
Lilith
Başak
22° 56' 19"
True Node
Koç
15° 31' 25"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>