Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Geride Bırakıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2022, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğinle birlikte daha çok vakit geçirmek için programında ayarlama yapmak isteyeceksin. Birbiriniz için daha fazla zaman ayırmak aranızdaki ilişkinin gelişmesi için önemli olacak. Verdiğiniz emeğin karşılığını almanız mümkün olacak.

Bugün son derece kendindesiniz! Tabii ki, zodyağın tüm belirtileri, Terazi doğanız günün ciddi havasıyla uyumlu olacak. Şu an çok sağlam ve pratiksiniz. Aslında, insanlar yeteneklerinize o kadar güveniyorlar ki, evde veya içinde bulunduğunuz grupta ek sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Fazladanolacak, ama siz bunun için hazırsınız!

Hesapta olmayan harcamalara karşı hazırlıklı olmalısın. Ev ile ilgili çıkması muhtemel masraflarla hemen ilgilenmek önemli olacak. Yapılması gereken masrafları ertelemekten vazgeçmelisin. Bu sayede sorunların büyümesini engelleyebilirsin.

Yapacağın işlerin enerjini sonuna kadar tüketmesine izin vermemelisin. Seni zorlayacakyükünden kaçınmakta yarar var. Bu şekilde sağlığın için gereken önlemi almak için de istekli olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük bir gezi planlayarak dikkatini dağıtmak sana iyi gelebilir. Mevcut durumunu gözden geçirip bir tatil için plan yapmaya çalışmak isteyeceksin. Yeni yerler görmek kendini yenilemek için iyi olacak.

4 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bir günlüğüne başka biri olduğunuzu varsayalım.Normalde diğer insanlara davrandığınız gibi davranılsa nasıl hissederdiniz? Kendinizi başka birinin yerine koymak ve hayatı onların gözünden deneyimlemek için iyi bir zaman. Bunu yaparak, kendi eylemleriniz ve bu eylemlerin çevrenizdeki insanlar üzerindeki etkisi konusunda daha bilinçli hale gelirsiniz.

4 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pes etmiyorsun geride bırakıyorsun... onca emek ve mücadelenin yetmediğini gördüğün her konuda kendini geri çekiyorsun. Sarıp sarmaladıklarından karşılık beklemesen de ilgisizlik ve riyakarlıkla daha fazla mücadele etmek istemeyeceksin. Düşüncelerinin şekil değiştirmesi sosyal çevrenin eleştirilerini üzerine çekebilir.

4 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi mental açıdan geliştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Daha sakin bir çevre ve ilişkiler,ortamı oluşturmak noktasında çaba göstermeniz insanların dikkatinden kaçmayacaktır. Ancak daha sağlam ve istikrarlı süreçler için acele etmemenizde fayda var.

4 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili sorumluluklar almanız gereken bir gündesiniz. Gün içinde programlarınız harici değişiklikler gündeminizi etkileyebilir ve sizi gerebilir. Teknik konularla uğraşabilirsiniz. Emlakla ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Sorumluluklarınız konusunda başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Yaşanan abartılı olaylara karşı sakinliğinizi korumaya çalışın.

4 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda genel olarak huzur ve ahengin dahil olduğu bir gün geçirebilirsiniz, az fakat öz olan dostlarınızla kuracağınız iletişim size iyi gelebilir...

4 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün partnerinizle beraber dinlenmeye ve rahatlamaya biraz fazladan zaman ayırmak için ideal bir gün. Uzun ya da kısa vadeli herhangi bir işe başlamanın imkansız göründüğü günlerden biri olabilir. Bütün günü içinizden o anda ne geliyorsa onu yaparak geçirirseniz her şey yolunda gidecektir. Ancak özellikle görülmesi gereken işler varsa en iyisi yavaş ve temkinli ilerlemek. Performansınızın her zaman en üst düzeyde olamayacağını kabul edin.

4 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanların sizin hakkınızdaki abartmaları şu anda oldukça can sıkıcı olabilir. Önemli olmadığını düşündüğünüz bir şey, etrafınızdaki insanlar tarafından orantısız şekilde abartılabilir. Bunu şaka amaçlı yapsalar bile, yine de canınızı sıkabilir ve bazı güçlü duygularla tepki vermenize neden olabilir. Derin bir nefes alın ve unutmayın ki belirli bir konu bugün akıllarında olsa da, eğer bu konunun uçup gitmesine izin verirseniz, muhtemelen yarın akıllardan silinip gidecektir.

4 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişilerin olaylar karşısında gösterdikleri tavırlar ve değer kavramları sizin için önemli ve bu nedenleçevrenizde kararsız, ortalıkta dolaşan arkadaşlarınızı eleştiriyorsunuz. Aleyhinizdeki söylentilere hazırlıklı olun.

4 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

4 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ay 13:20’ye kadar boşlukta olacak. Ay boşlukta zamanlarında yeni şeyler yapılması, yeni başlangıçlar için adım atılması tavsiye edilmez. Bu zamanlarda var olan işlerinizi düzenleme, tamamlama ya da sizi mutlu edecek aktivitelerle geçirmeniz en iyisidir. Çünkü yeni başlanan bir iş, toplantı, görüşme gibi durumlar sonuçsuz kalır.

4 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Konuşmalarınızda seçtiğiniz doğru sözcükler, mesajlarınızın etkili bir biçimde sevgilinize ulaşmasında son derece olumlu bir etkiye sahip. Dolayısıyla bu şekilde devam etmeniz, özel hayatınızda büyük başarı elde etmenize yardımcı olacak. İş yerinde artan sorumluluklarınız nedeniyle daha çok çalışıyorsunuz. Bu durum evinizi ilgilendiren konularda bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Yakın dostlarınızdan birinin bir hatası yüzünden finansal darboğaza girebilirsiniz.

4 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 08' 58" R
Ay
Başak
13° 32' 21"
Merkür
Koç
17° 22' 07"
Venüs
Koç
17° 59' 19"
Mars
Balık
21° 34' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 03"
Satürn
Balık
15° 35' 19"
Uranüs
Boğa
21° 45' 18"
Neptün
Balık
28° 34' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 06"
Lilith
Başak
22° 10' 01"
True Node
Koç
15° 37' 05"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>