Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Bekliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

İlişkinin ilerleyişi senin için hızlı görünebilir. İşleri biraz ağırdan almak kendini daha güvende hissetmek için önemli olacak. Her şeyden önce kendi mutluluğun için uğraşmak, sana büyük yarar sağlayacak.

Kısa geleceğinizde yeni iş, yeni insanlar, yeni bir ülke gibi değişimler görünmüyor. Yaşamınızda düşündüğünüz kökten değişiklikler, bir süre daha ütopik bir amaç olarak kalacağa benziyor.

Paranı harcarken daha dikkatli olmalısın. Harcama yaparken hesabını düzgün tutmaya çalışmak, ilerisi için rahat etmene yardımcı olacak. Tutumlu davranmaya özen göstermek maddi olarak güçlü kalmana yardımcı olacak.

Seni yoracak fiziksel aktivitelerden uzak durmakta yarar var. Kendini yormamak için daha hevesli olmak sağlığına gereken önemi göstermeni sağlayacak. Sık sık hava almaya çıkmak daha yapıcı düşünmene imkan verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunacağın zorluklar canını sıkmasın. Ailenin yardımıyla düzlüğe çıkmak mümkün olacak. Onların senin yanında olması sayesinde bütün zorluklara karşı durmak senin için daha kolay olacak.

6 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hem Güneş hem de yöneticiniz Venüs burcunuzda hareket ederken her şey mümkündür, bu yüzden kafanızı toplayın ve önümüzdeki birkaç gün içinde hangi harika yaratıcılık başarısı üzerinde çalışacağınıza karar verin. Bir dahi işi olacak!

5 Ekim 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sessiz kalmayı tercih edeceğin diyalogların içerisinde bulabilirsin kendini. Seninle ilgili olmayan ama sana da yansıyan çekişmeli iletişimlerin keyfini kaçırmasına izin vermeyeceksin. Ailenle zaman geçirmek ve aranızdaki bağları güçlendirmek isteyeceksin. Farklı etkinlikler veya aile oyunlarını değerlendirmeyi düşünebilirsin.

6 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüş ve enerji olarak yüksek seviyede olabilirsiniz. Dolabınızda yeniliğe gitmek, kendinize yeni bir tarz oluşturmak isteyebilirsiniz. Hayatta sizin için değerli olan ne varsa ona bağlı kalmakla ilgili düşüncelerinizde değişikliğe giderek bu yönde fedakarlık ve emeğinizi kendi hayatınıza harcayabilirsiniz.

6 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün önceliğiniz sahip olduğunuz değerleri gözden geçirmek olmalı. Ekonomik açıdan güçlü olmanız gereken planlar yapmanızda büyük fayda var. Geçmişten gelen borçların ödenmesi adına somut çözümler aramaya bakın. Çalışma kapasitenizi yeniden harekete geçirmek, işte daha fazla sorumluluk almak gerekebilir. Başkalarının maddi kaynaklarına ait yaşanan değişimi dikkate almanızda yarar var.

6 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş çevrenizde bugün taraflı olmanız gerektiği gerekçesi ile suçlanabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde de sık sık sadece kendinizi düşündüğünüz hatırlatılabilir...

6 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanların yardımıyla tutkunuzu ateşlemekten çekinmeyin. Benzer düşleri olan kişilerle bir araya gelin ve her ne karar verdiyseniz bunu gerçekleştirmek için bir plan yapın. Planlama, bilgi toplama ve uygulama aşamasında ne kadar yaratıcı olursanız sizin için o kadar iyi olacaktır. İçinizdeki akkor ateş yayılmaya hazır durumda.

6 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun bekleyişler ve sıkı çalışma bugün meyvelerini verebilir. Bu, özellikle büyük bir satın alma için para biriktiriyorsanız veya kendinizi özel bir etkinliğe hazırlıyorsanız geçerlidir. Bu satın alma veya deneyimle yıldızlara ulaşmaya ve hayatınızın seviyesini yükseltmeye hazır olun! Geçmişte ne kadar kendinizi işinize adadıysanız, şimdi şansınız o kadar yüksek. Kendinizle gurur duyun ve ödüllerinizi takdir edin!

6 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Yaşantınıza yeni kişiler katılabilir, bazı olaylar gelişebilir.

6 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

6 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ay 15:46’ya kadar boşlukta olacak. Ay boşlukta zamanlarında yeni şeyler yapılması, yeni başlangıçlar için adım atılması tavsiye edilmez. Bu zamanlarda var olan işlerinizi düzenleme, tamamlama ya da sizi mutlu edecek aktivitelerle geçirmeniz en iyisidir. Çünkü yeni başlanan bir iş, toplantı, görüşme gibi durumlar sonuçsuz kalır. Bu zamanı eğlence, tatil, hobi, sanat, aşk, çocuk konularıyla ilgilenerek geçirebilirsiniz.

6 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi etkilediğini düşündüğünüz arkadaşınız kötü bir niyet taşımıyor, ama böyle bir etkinin varlığı da söz konusu. Bazı şeyleri zamana bırakırsanız, her şey daha kolay çözümlenebilir. İş yerindeki sorumluluklarınızı yerine getirirken, bunların ağırlığı altında eziliyor olmanız, başarının uzaklaşmasına ve performansınızın düşmesine neden oluyor. Yaşamın size sunduğu yenialternatiflerini değerlendirmeniz, belki de daha büyük fırsatların önünüze serilmesinde etkili olacaktır.

6 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 15' 47" R
Ay
Akrep
29° 16' 04"
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
25° 43' 21"
Mars
Balık
26° 25' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 41"
Satürn
Balık
16° 11' 18"
Uranüs
Boğa
22° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 46' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 54"
Lilith
Başak
22° 51' 45"
True Node
Koç
15° 33' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:13

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>