Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kararlarının Arkasındasın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Çektiğin zorluklarla alakalı yardım istemek için sevdiğin insanla konuşmak iyi olacak. Her durumda yanında olacağını bilmek ona güvenip dertlerini anlatmak için iyi olabilir. Onun desteğini yanında hissetmek sana iyi gelecek.

İş arkadaşlarınızla çok fazla samimiyet kurdunuz ve onlar bundan faydalanmak istiyor olabilir. Özel hayatınızı özelliklearkadaşlarınıza fazla açmamalısınız.

Harcama konusunda sıkıntı çekmeyeceksin. İstediklerine ulaşmak senin için yeterli olacak. Bu durumunu korumak için seni zorlayacak masraflar yapmamaya özen göstermelisin. Tutumlu olmakta fayda var.

Kendini ifade etmek için farklı yöntemler denemek isteyebilirsin. İçindekileri döktükçe kendini daha iyi hissedeceksin. Kafanı dağıtmak için yeni yerler görmek senin için iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerini iyileştirme için girişimlerin olacak. Sevdiğin insanlarla daha çok birlikte zaman geçirmek aranızdaki anlaşmazlıkların ve küslüklerin bitmesi için önemli olabilir. Daha huzurlu bir ortam için hevesli olacaksın.

9 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 48 saat içinde diğer insanların size herhangi bir şekilde, şekil veya şekil dikte etmesine izin vermeyin. Gezegenler, bir kez karar vermelerine izin verilirse, her seferinde bunu yapmak isteyecekleri konusunda uyarıyorlar. En başından onlara karşı sert olun.

9 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt burcunda Dolunay yaşanacak. Kararlarının arkasındasın, her zamankinden daha dik bir duruş sergileyeceksin. Kariyer yaşantında imalı sözlerde bulunduğunu, ritmini bozan kişilere geçit vermezken onların da bazı sıkıntılarla iç içe olduğunu öğrenebilirsin. Uykusuz günlerle karşı karşıya olabilirsin.

9 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı sağlık problemleriniz ve tedavi süreçlerinizin geri dönüşlerini almaya başlayabilirsiniz. Bunun iyi ya da kötü olmasından ziyade bu süreci nasıl devam ettirmeniz gerektiğine odaklanmalısınız. İçsel huzursuzluğunuzu gereksiz detaylardan çıktığınızda bozabilirsiniz.

9 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni fikirleriniz öne çıkmakta. Hedeflerinize daha pozitif bakabileceğiniz, kendinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz.

9 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazlaca güçlü, kendinizi belli etmeyen tavırda davranmanın fiziksel hasarlarını görebileceğiniz bir gün. Sizi üzenler ile konuşun, içinizi dökün...

9 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzak bir yer ile iletişim kurma konuları hakkında yaşanacak aksaklık bugünü sinir bozucu yapabilir. Çok ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz tatilinizi dört gözle bekliyor olabilirsiniz ama, ailesi ya da işle ilgili bir takım görevler ve sorumluluklar aniden ortaya çıkabilir ve bu seyahatinizi ertelemeniz gerekliliği oluşabilir. Büyük ihtimalle böyle bir şeye gerek kalmayacak ama hem istediklerinizi yapmak hem de sorumluluklarınızı yerine getirmek için dikkatli planlamalar yapmalısınız.

9 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü fikirleri olan insanlar bugün size meydan okuyabilir. Öfkeli veya yoğun fikirleri olan biri sizi odak noktası haline getirebilir ve olumsuz fikirlerini size söylemeye karar verebilir. Özellikle tuhaf veya rahatsız edici inançları varsa bu üzücü olabilir ve bu kişiden kaçınmak için çabalarınız yeterli olmayabilir. Diplomatik olmaya çalışın, ancak bunun çok fazla olduğunu fark ederseniz, sınırlar koymanız ve hatta gerektiğinde iletimi kesmeniz mümkün.

9 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız noktalar, sabır ve taviz gibi iki önemli duyguyu dengede tutmanızdır.

9 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

9 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün Koç burcu dolunayı ile 15 gün boyunca; evlilik, ortaklık, ilişki konularında belirsizlikler belirli hale gelecek. 9 Ekimde Plüton S olacak bundan dolayı aile ve evinizle ilgili krizsel durumlar yaşanabilir, dikkatli olmalısınız. 10 Ekim tarihinde Plüton ileri hareketine başlayacak.

9 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle her zaman olduğundan daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Düşünmeden söyleyecekleriniz yüzünden canınız sıkılabilir. Alıngan bir tavır içine girmek yerine mantığınızla davranmaya çalışın. İşlere olan konsantrasyonunuz çok fazla. Bu nedenle çok çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı düşünmek yorgunluğunuzu azaltacaktır. Finansal alandaki değişiklikler, işinizde de hedeflerinize daha rahat erişmenize yardımcı olacak.

9 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 26' 35" R
Ay
Yay
14° 41' 34"
Merkür
Koç
16° 05' 54"
Venüs
Koç
27° 13' 04"
Mars
Balık
27° 21' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 34"
Satürn
Balık
16° 17' 60"
Uranüs
Boğa
22° 10' 21"
Neptün
Balık
28° 48' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 04"
Lilith
Başak
22° 59' 50"
True Node
Koç
15° 29' 38"
Son Güncelleme : 27/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>