Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aklın Karışıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk konusunda içine sinmeyen şeyleri ifade etmenin önemini daha net görebilirsin. Kalbini yoran konularda sevdiğin insanlardan destek almak ve içini açmak bazı yeni bakış açıları kazanmanı kolaylaştırabilir.

Başınızın zonkladığını fark edebilirsiniz - fiziksel veya zihinsel olarak veya her iki şekilde de. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması olmayabilir. Odağınızın çoğu, rasyonel olarak önemli olan düşünme beceriniz üzerinde olabilir. Ne yazık ki, düşüncelerinizi işleme koyma yeteneğinizi engelleyen büyük bir engel var. Dış meselelerle uğraşmadan önce bu iç engeli aşın.

Maddi kaygıları bir kenara atacağın bir gün olabilir bugün. Önceliklerinde değişimler görebilirsin. Bu değişimlere göre hareket etmek bugün seni maddi olarak zorlamayabilir zaten. O yüzden para konuları bir baka günü bekleyebilir.

Stresi üstünden atmak için insanlarla dertleşmeye kendini açman gerekebilir. Eğer kalbini ve düşüncelerini doğru insanlara açabilirsen enerjini nasıl toparladığını görebilirsin. Bu tür konularda daha paylaşımcı olman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda sabırlı olmaya çalışmak sana yarar sağlayacak. Olaylar karşısında sakinliğini korumaya çalışmak olayların istediğin gibi şekillenmesini sağlayabilir. Ani tepkiler vermekten kaçınmak sana gün boyu kendini iyi hissetme fırsatı verebilir.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Planlarınızı kendinize saklayın ya da en azından belirsiz tutun. Bir Hava burcu olarak amaçlarınızı arkadaşlarınızla vearkadaşlarınızla paylaşmayı seviyorsunuz ancak gezegenler bunun önümüzdeki 24 saat içinde pek de iyi bir fikir olmayabileceği konusunda uyarıyor. Bilmelerine gerek yok.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklına takılıp, tadını kaçıran konular sıkça karşına çıkabilir. Bazı durumlarda nasıl davranman gerektiğini tam kestiremeyip, çıkış yolu bulmak için yakın bir dostunla irtibata geçebilirsin. Ailesiyle beraber yaşayan bir Terazi burcuysan, kendi evine çıkmak için birikim yapmaya karar verebilirsin.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Açık sözlülüğün sınırlarını zorlayabilirsiniz. Doğruları konuşmanın yeri ve zamanı olduğundan eminseniz bu konuda hamle yapmalısınız. Aksi halde istemediğiniz sonuçlar doğabilir. Abartılı tepkilerden kaçınmanızda fayda var.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza ve ihtiyaçlarına daha çok yönelebilirsiniz. Ayrıca evde ve evle ilgili uğraşlar da gündeminize gelebilir.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapabilirliklerinizin arttığı bugünlerde mutlu bir yaşam sürmenin anahtarını elinizde tutuyorsunuz. Aşk konularından bilinçli olarak uzaklaşabilirsiniz...

8 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Muhtemelen çok yoğun bir hafta geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kurulmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

8 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gizlice yapılan eylemlerin artık başarılı olma olasılığı daha yüksek. Devam eden bir projeniz olabilir, gurur duyduğunuz ve diğer insanlara anlatmaktan heyecan duyduğunuz, ancak aranızda hedeflerinizi bu kadar desteklemeyen birine dikkat etmelisiniz. Olumsuz ilgileri kıskançlık veya rekabetten kaynaklanabilir, ancak mutsuz etkileri nedeniyle kendinizi değiştirmeniz gerektiğini düşünmeyin. Her şey tamamlanana kadar sessizce çalışın, ardından onu ortaya çıkarabilir ve dünyayı şaşırtabilirsiniz.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşantınızla ilgili kesin tavırlarınız mevcut. Çevresel koşullarınızı yeniden irdelemekten korkmuyorsunuz. Bugün geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına fazla izin vermemelisiniz. Gücünüz giderek artıyor.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün gündelik hayatta,hayatınızda bazı yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Ayrıca hayal ve gerçeklik arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Plüton S olduğu için aile ve evinizle ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Sağlığınıza bugün dikkat etmelisiniz ayak bölgesi rahatsızlıkları yaşanabilir. Saat 18:56’dan sonra Ay’ın koç burcuna geçmesiyle; partner, ortak, yakın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiyi hep karşınızdakinden bekliyorsunuz. Unutmayın ki vermeden almak olmaz, beraberliğinizi daha mükemmel yapmak sizin elinizde. Bugünyaşamınızdaki insanların işbirliğinden çok duygusal desteklerine ve onaylarına ihtiyacınız var. Birlikte çalıştığınız insanlarla etkili konuşmalar yapabilir, geleceğe yönelik kişisel planlarını paylaşabilirsiniz. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir

8 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 11' 32"
Ay
Akrep
12° 20' 45"
Merkür
Koç
25° 58' 02"
Venüs
Balık
20° 23' 41"
Mars
Balık
04° 12' 21"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 15"
Satürn
Balık
13° 11' 22"
Uranüs
Boğa
20° 36' 59"
Neptün
Balık
27° 46' 19"
Plüton
Kova
01° 48' 36"
Chiron
Koç
18° 44' 10"
Lilith
Başak
19° 41' 16"
True Node
Koç
15° 35' 21"
Son Güncelleme : 28/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>