Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İsteklerin Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Partnerinin gelecek planlarını öğrenmek seni şaşırtabilir. Hazır olmadığın gelişmelerin merkezinde olduğunu gördükçe heyecanın daha da artacak. Sakin kalmaya çalışmak durumu atlatmana yardımcı olacak.

Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döndüğünüz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alabildiniz.

Girişimlerinin istediğin sonucu vermesi için biraz daha sabırlı olman lazım. Tam umudu kestiğin anda yatırımlarının sonucunu almak seni mutlu edecek. Sabırlı olup işleyişi sonuna kadar takip etmek senin için önemli olacak.

Ev işleri ile ilgilenmek seni fazlasıyla meşgul edecek. Kendini gereksiz yere yormamak için daha dikkatli olmalısın. Senin için tehlikeli olacak hareketlerden kaçınmak fiziksel olarak iyi durumda olmana yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle birlikte daha çok zaman geçirmekten çekinmemelisin. Onlarla bir arada olmak kendini daha güçlü hissetmene sebep olabilir. Seni karşılıksız destekleyen insanların yanında olduğunu bilmek sana iyi gelecek.

13 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harika bir fikriniz varsa, yapmanız gereken son şey bunun hakkında bağırmak. Gezegenler uyarıyor, eğer çok fazla verirseniz, rakipleriniz harika içgörünüzden yararlanmak için hızlı olacaktır. Kullanmaya hazır olana kadar kendinize saklayın.

13 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ebeveynlerin ile yaşayan bir Terazi burcuysan, tek başına yaşama isteğinin artmasıyla harekete geçebilirsin. Kendinle değil, başkalarının derdiyle uğraşmak ruhsal yönden zayıflatabilir. Çevrendeki insanların hayatında yaşanılanlar anlam vermekte zorlanırken, enerjisi yüksek kimselerle zaman geçirmek isteyeceksin.

13 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızdan kaçamayacağınızı bilmelisiniz. Üzerinizde baskı yaratan bir durum olduğunda bırakmak yerine devam etmeyi seçebilmelisiniz. Duyguyla, dürtüyle değil mantığınızla ilerlemeniz gereken bir gün olabilir.

13 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayattan keyif aldığınız alanlara ve eğlenceli konulara eğilmek istediğiniz bir gündesiniz. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oyalayabilir. İşlerinizde yaratıcılığınız ön plana çıkarabilir. Bu konuda mücadele etmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Spekülatif konularla uğraşmanız gerekebilir.

13 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda ve mesleki anlamda sizi tatmin edecek başarıların bir anda gelmesi sizi şaşırtarak mutlu edebilir ve şaşkınlığınızı gizleyemeyebilirsiniz...

13 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.

13 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşleri hafif tutmak bugün kolay hatta mümkün olmayabilir! Ruhunuzu dökmekten korkuyor olsanız da, bir ilişkinin olumlu bir şekilde büyümesini sağlamak için gerekli olan şey bu olabilir. Kalbinizden geçenleri asla söylemezseniz, başkaları sizin gerçek bir arkadaş yerine insanları memnun eden herhangi biri olduğunuzu düşünebilir. Söylemeniz gerekeni söyleyin ve bundan hoşlanmalarını değil dürüst olmalarını bekleyin.

13 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşadığınız kıskaçlar yüzünden kendinizi cendere altında hissedebilirsiniz. Özgürlük duygularınız körükleniyor. Her şeye rağmen, isteklerinize gem vurmayı başaracak ve konsantre olacaksınız. Partnerinizden destek gelecektir.

13 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

13 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kendinizi iyi ifade ettiğiniz bir gündesiniz. Partner ya da ortakla ilgili konularda şansınız açık. Ben-sen dengesine ise dikkat.

13 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konularında pek güvenilmez bir imajınız var. Ama iradenizle kırgınlıkların önüne geçebilirsiniz. İlişkileri yarı aşk yarı dostluk şeklinde sürdürme alışkanlığınız, gizli bazı endişelerin sonucu gibi. Daha problemsizbağlantıları için daha geniş ilişkiler gerekiyor. Parasal konularda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Bunun sebebi birazda savurgan olmanızdan kaynaklanıyor. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacak.

13 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 01' 01" R
Ay
Aslan
29° 50' 02"
Merkür
Koç
17° 57' 31"
Venüs
Koç
16° 33' 29"
Mars
Balık
20° 40' 08"
Jüpiter
Boğa
21° 15' 10"
Satürn
Balık
15° 28' 25"
Uranüs
Boğa
21° 41' 30"
Neptün
Balık
28° 31' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
19° 59' 02"
Lilith
Başak
22° 02' 18"
True Node
Koç
15° 35' 33"
Son Güncelleme : 18/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>