Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tarafsızlığını Korumaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 30%
Sağlık 30%

Aklınızın ve duygularınızın birbirleriyle sürekli etkileşim halinde olduğunu düşünebilirsiniz. Muhtemelen haklısınız, özellikle de yaratıcılığınız ve aşk hayatınız söz konusu olduğunda durum böyle. Peki builişkileriniz için de geçerli mi? İş hayatınızda, duygularınızı tamamen ortaya çıkarmıyorsunuz, çünkü bunların fikirlerinizi etkileyeceğinden korkuyorsunuz. Bugün, gün ilerledikçe bunun birkaç örneğini görebilirsiniz.

Bugün sizin için çok hızlı geçebilir. Gezegenlerin enerjileri olayları hızlandıracak ve etrafınızdaki bir hareketlilik yaratacaktır. Sıkı durmaya çalışmak çok zor olabilir! Bugün konsantrasyonunuzu bozmamaya çalışın ve yapabiliyorsanız sık sık mola verin. İş arkadaşlarınızdan, müşterilere, müşterilerden arkadaşlara düzinelerce insanla etkileşime girebilirsiniz. Telefon görüşmeleri, toplantılar ve e-postalar açısından yoğun bir gün olabilir.

Bugün sizin için duygusal olarak zor bir gün olabilir. İlginiz çeken bir konu hakkında araştırma yaparken içinizdeki çok eski duyguların tekrardan canınızı sıktığını görmek sizi şaşırtabilir. Bu duygularla başa çıkmak zor olabilir. Hepsini bir mantık çerçevesine dayandırmaya çalışmayın. Aynı zamanda, sizin için duygusal bir fırtınayı tetikleyen durumlar konusunda temkinli olun. Bazı sözler söylendiğinde çok kırıcı olabilir. Ne pahasına olursa olsun bunda kaçınmaya çalışın.

Romantik partnerinle yapacağın içten ve duygusal konuşmalar seni gözyaşlarına boğabilir. Eğer ilişkinde zorluklar mevcutsa, hepsinin üstesinden gelebilecek ve yeni bir anlayış geliştirebileceksin. Bu dönemde başlayan herhangi bir romantik ilişki ya da arkadaşlık umut vaat ediyor olacak. En basit eğilimin ise, duyguların üzerine kontrol sağlamak olacak olsa da sakın onları yansıtmaktan korkma! Bu tarz durumlarda duygularını göstermen en normal şeydir...Hayat ancak sizin izin verdiğiniz ölçüde karmaşık hale gelebilir. Aslında her şey basittir ve dümdüz akıp gider; bu da doğru yolda olduğunuza dair bir işarettir. Unutmayın ki yolunuz şu an biraz eğri büğrü görünse de takıntı haline getirilecek bir durum yok. Siz yaygara koparmayı gerektirmeyecek şeylere aşırı tepki verdikçe işleri kendiniz için daha da zorlaştırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişiliğiniz son birkaç hafta içinde, belki de çok az değişiklik gösteriyor olabilir ama bugün çevrenizdekiler görüşlerinizi değiştirebilir. Daha fazla saygı ve takdir kazanmanız muhtemeldir. Bu aynı zamanda kendinizin görebileceğiniz ve geliştirmeye devam edeceğiniz şekilde sizi değiştirecek. Geçen ay olduğunuz kişi siz değilsiniz. Gelecek ay muhtemelen daha da güçlü olacaksınız. Sabırlı olun.

13 Kasım 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, yaşamınızla ilgili önemli netleşmeler yaşayabilirsiniz. Bir kararsızlık ve ikileminiz son bulabilir. Evinizi düzenlemek, fazlalıklardan ve karmaşadan kurtulmak daha iyi hissettirebilir. İlişkilerde dengeyi ve ben-sen sınırını koruma zamanı.

13 Kasım 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Terazi bugün Ay Boşlukta; maddi konularda belirsizlik yaşadığını düşünebilirsin. Kozmetik ürünlerine yaptığın harcamaları kısma yoluna gidebilirsin. Aile üyeleri içinde yaşanan sorunlarda arada kalmış hissedebilirsin. Objektifliğini kaybetmek istemiyorsun. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan sana ilgisi olan birine olumsuz bir cevap verebilirsin.

13 Kasım 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle olan sorunlarınızı kısa sürede olsa tatlıya bağlamış olabilirsiniz. Bazen sizin de inat etmeniz olayların uzamasına neden olmuş olabilir. İçinize attığınız duygularınızı aileniz ile paylaşırsanız sizleri daha iyi anlayacaklardır.

13 Kasım 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili zorlanacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi daha fazla ön plana çıkan işler yapmak isteyebilirsiniz. Cebinizdeki parayı arttırmak için yeni organizasyonlara girişebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler var. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taşınma ya da ev bağlantılı konularda başarı elde edeceğiniz bir gündesiniz. Ayrıca gün içerisinde iyi yiyeceklerle kendinizi beslemeniz size daha da enerji verecektir.

13 Kasım 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alışmadığınız kültürlerle iç içe olmak size manevi olarak yormuş olabilir. Kendi evinize dönüp tanıdıklarınızla vakit geçirmek iyi gelecektir.

13 Kasım 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, gündüz saatlerinde burcunuzdaki seyahatine devam edecek.Aile üyelerinizle huzursuzluklar yaşayabilirsiniz, diplomatik davranmaya çalışın. Akşam saatlerinde Ay'ın Akrep burcuna girişi ile finansal konularınız ön plana taşınıyor. Bütçenizi planlamak ve gelir – gider hesabı yapmak için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz. Kendinizi şımartmak için zaman ayırın.

13 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

13 Kasım 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şuanki bağımsızlık ihtiyacınız sorunlara neden olabilir. Statükoya karşı hissettiğiniz sabırsızlık, hiçbir geçerli neden olmadan değişiklik istemenize neden olabilir. Sakin olun. Harekete geçmeden önce düşünün. Sabırsızlığınızı fırsat haline dönüştürün.

13 Kasım 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkta zor kararların arifesindesiniz ve yaşam size ikili seçenekler sunuyor. İstekleriniz ve zorunluluklarınız arasında yenilenmeye nereden başlayabileceğinizi size duygularınızdan çok mantığınız gösterecek. İş ve para konusunda bugün endişe ve kuruntularınız tetiklenebilir ve bu durumda sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Parasal konularda beklentileriniz artarken imkanlar beklediğiniz gibi gelişmeyebilir. İlaç kullanmanız gerekiyorsa alacağınız ilaçları kontrol etmeniz sizin için yararlı olacak

13 Kasım 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 07' 13" R
Ay
Aslan
12° 21' 18" R
Merkür
Koç
28° 27' 10"
Venüs
Boğa
18° 25' 09"
Mars
Koç
10° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 54"
Satürn
Balık
17° 42' 25"
Uranüs
Boğa
23° 09' 53"
Neptün
Balık
29° 17' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 35"
Lilith
Başak
24° 54' 24"
True Node
Koç
14° 53' 13"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>