Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güçlü Görünüyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla uzun süre sonra tekrar bir araya geleceksin. Hasret giderip arayı kapattıktan sonra gelecek ile ilgili yeni planlar yapmak isteyebilirsin. Attığınız adımların daha sağlam olduğunu görmek seni mutlu edecek.

Mesleğinizi geliştirme niyetleriniz, bu günlerde kısa aralıklı sık yolculuklar yaptırabilir. Kendinize duyduğunuz aşırı güven, her işe el atmanızı gerektirmiyor. Bu, size ilişki sorunları yaşatabilir.

Kariyer konusunda yeni adımlar atmaktan çekinmemelisin. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmek için istekli olmak sana yarar sağlayacak. Girişken olmaya özen göstermelisin.

Yeni şeyler denemekten kaçınmamalısın. Senin için yararlı olacak şeyleri bulmak için yeniliklere açık olmak sana yarar sağlayacak. Şüpheye düştüğün yerde uzmanlardan yardım almak önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır ertelediğin bir ziyareti gerçekleştirmek için istekli olabilirsin. Sürekli ileri bir tarihe attığın işlerle ilgilenmek seni rahatlatacak. Bu sayede kendine daha çok zaman ayırabileceksin.

14 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün sonunda sıkıntılarınız için göstereceğiniz birkaç duygusal çürük olabilir, ancak diğer kişi sizden çok daha kötü görünecek! Çok rahat olmayın, çünkü bazı insanlar bunu kolayca zorlanabileceğinizin bir işareti olarak alabilir.

14 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak yaralarını gizlemeye karar vereceksin. Doğal halini takınarak gövde gösterisi yapabilirsin. Arkadaşlarınla zaman geçirmek, düşüncelerini paylaşmak verimli bir güne işaret edecek. Maddi desteğe ihtiyacı olan bir aile üyesi senden yardım isteyebilir. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin ailesiyle ufak çekişmeler yaşanabilir.

14 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınız ve koşullarınız konusunda düzenleme talebiniz olabilir. Ama bu yöndeki ilk adımı siz atmalısınız. Sizde değişimi ve azmi önce kendiniz görüp buna ikna olmalısınız. Bu sayede çevrenizi etkilemek daha kolay olacaktır.

14 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın songününde sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız gereken durumlar olabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumlulukları belli bir dengeye oturtmanız gereken bir gündesiniz. Sonuçlanması gereken durumlar için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz ancak aşırıya kaçmayın.

14 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde seyahat ederken isteklerinizi etrafınızdakileri de düşünerek adım atmanız gerekiyor. Hem maddi hem manevi sizler için oldukça güçlü bir...

14 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün romantizmde ilerleme kaydedebilirsin. Eğer birisiyle bir süredir görüşüyorsan, bu insan için hislerinin gittikçe kabardığını farkedeceksin. Aynı eve çıkmayı teklif etmek gibi, bu kişiye karşı cesur bir adım atabilirsin. Hatta yüzük alıp bağlılık teklifinde de bulunabilirsin! Bu tarz, büyük bir girşimde bulunmak için hazırsın. Fırsatı sakın kaçırma.

14 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize çok fazla yüklenmek bugün bir sorun olabilir. Genellikle başkaları için hareket ediyorsunuz ve ancak şu anda sizden çok fazla şey istiyor olabilirler. Belki kendi hayatınızda yeni görevlerle uğraşıyorsunuz ya da belki bazı insanlar eskisinden de daha fazlasını istiyor. Cömertliğinizden yararlanmak istemeseler bile, o bölgeye ikinizin de düşündüğünüzden daha hızlı kayıyor olabilirler. Gerekirse sınır koymaktan çekinmeyin.

14 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış görünümünüzle belirti vermemeye çalışmanız ve sorunlarınızı içinizde bastırma çabanız problemlerih büyümesine meydan verebilir. Kendi içinizde kişilik savaşı vermeyi bir kenara bırakın, yararınıza olacak.

14 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

14 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi ve tatillerinizle ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Ayrıca ilişkilerde kalıcı ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

14 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısmet ve mutluluk dolu bir gündesiniz! Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi bugünlerde sanki cezbdiyor gibi. Yıpranmış sinirlerinizle, uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz. Her şeyin yolunda gittiğiortamında, boşluğunu hissettiğiniz bir şey var! Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Uzun zamandır devam eden maddi sıkıntılardan kurtulmanız an meselesi.

14 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 60"
Ay
Akrep
23° 24' 45"
Merkür
Koç
26° 25' 06"
Venüs
Balık
21° 30' 32"
Mars
Balık
04° 54' 26"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 40"
Satürn
Balık
13° 17' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 29"
Neptün
Balık
27° 48' 21"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 20"
Lilith
Başak
19° 47' 16"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:08

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>