Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Seçici Davranıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Yeni birisiyle tanışabilirsin. Bu insanla zaman geçirirken kendin olmaya özen göstermelisin. Rol yapıp kendini olmadığın gibi göstermek olası ilişki ihtimalini kötü etkileyecek.

İş yaşamınızda, kendinizi göstermeye uğraştığınız konuda bugün son fırsatınızla karşılaşabilirsiniz. Bazı değerlendirmelerde danışacağınız kişilerin, deneyimleri kadar amaçlarından da emin olmanız gerekiyor.

Para konusunda daha dikkatli olmalısın. Harcama yaparken hesabı iyi tutmak ileride zorluklarla karşılaşma ihtimalini azaltacak. Tutumlu olmak konusunda yardım istemeyi düşünebilirsin.

Enerjini yenilemek için daha istekli olmalısın. Yediklerine daha çok dikkat ederek gereksiz tembellikten uzak olmak mümkün olacak. Dışarıda geçireceğin zamanda daha dikkatli olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapılması gereken ev işlerini ertelememek senin için iyi olacak. Beklenmedik misafirlerin sana bu işlerde yardımcı olabilir. Birlikte ev işleri gibi şeylerle ilgilenmek zamanın daha iyi geçmesine de yardımcı olacak.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Burcunuzdaki Venüs sizi inanılmaz derecede ikna edici kılıyor ama Satürn haritanızda da güçlü olduğu için insanları bir şeyleri sizin istediğiniz gibi yapmaya zorlayamazsınız. Sevilen biri bugün farklı bir yol izlemekte ısrar ederse, bunu kişisel bir hakaret olarak algılamayın.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem özel hayatında hem dehayatında fazlasıyla seçici davranman, eleştirileri üzerine çekebilir. Çok fazla önemsemeyeceğin bu söylemleri kulak ardı etmen zor olmayacak. Kalbi boş ya da yeni ayrılmış bir Terazi burcuysan bugün kendini yalnız hissedebilir; ilişkilerle alakalı olarak eksiklerini gözden geçirebilirsin.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerinize yeni bir sınırlama getirebilirsiniz. Hayatınıza kimin etki edip kimin etmeyeceği konusunda bazı insanlarla görüşebilirsiniz. Kırıcı olmak çözüm olmayacağı için kendinizi ifade ederken kelimelerinizin dengesini bilmenizde fayda var.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza ve ihtiyaçlarına daha çok yönelebilirsiniz. Ayrıca evde ve evle ilgili uğraşlar da gündeminize gelebilir.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda beklediğiniz kıpırtı söz konusu olabilir. Duygusal konularda kendi kendinize yetmek gerektiğini hissediyordunuz, bu enerji kırılabilir.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel kadınınıza onu ne kadar önemsedinizi söylemekten çekinmeyin. Şefkatinizi dile getirmek ve gelecek planları yapmak için mükemmel türden bir gün. Aile kurmanın sizin için önemli olup olmadığını ve birlikte yaşamak istediğiniz yer gibi detayları konuşuyor olacaksınız. Bazı noktalarda farklı fikirleriniz olsa da çözülemeyecek hiçbir şey olmayacak. Birlikte geçireceğiniz keyifli bir günün tadını çıkarın.

15 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğretme yönünüz başka birine yardım etmek için ortaya çıkabilir. Zor bir durumda daha fazla deneyime sahip olabilirsiniz veya artık başka birine aktarabileceğiniz daha derin dünyevi bilgiye sahip olabilirsiniz. Bu, sizinki kadar onların da kendine olan güvenini artırabilir. Ayrıca, onlara öğrettiğiniz şeyler onlara uzun süre yardımcı olabilir. Gizli bir avantaj olarak bilgi birikiminizi kendinize saklamak cazip gelebilir, ancak en azından herkesin gelişebilmesi için bildiklerinizi paylaşmayı bir daha düşünün.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Baskıcı duyguları sevmediğiniz halde, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Bu durum sizde farklı duygular yaratıyor.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün saat 07.10-19:10’a kadar ay boşlukta olacak. Ay boşlukta zamanlarında yepyeni bir işe başlanılması tavsiye edilmez. Çünkü sonuçsuz ve belirsiz kalır. Bu zamanları eski işleri toparlama, düzenleme, dinlenme, boş işlerle uğraşmak için kullanabilirsiniz. Başlanılan işler ise askıda kalacaktır. Dikkatli olunması gerekir. Saat 19:10’dan sonra Ay Yengeç burcuna geçiyor. Saat 19:10’dan sonra;ve aile hayatınız ön plana çıkabilir. Partner ya da ortağınızla ilgili bazı durumları abartabilirsiniz. Ayrıca çok iyi niyetli davranabilirsiniz.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konusunda inişler ve çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevgilinizle aranızda çıkabilecek tartışmalar kolaylıkla halledilebilecek türden. Panik yapmayın her şey yoluna girecek. İşinizle ilgili çok büyük istekler içine girebilir, sabırsız ve öfkeli bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Geriliminiziarkadaşlarınıza ve yakın akrabalarınıza yansıtmaktan kaçının. Parayla ilgili bir probleminize geçici bir çözüm bulduğunuzdan beri daha rahatsınız. Ama sıkıntınız geçmiş değil.

15 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 38' 20" R
Ay
Terazi
26° 04' 09" R
Merkür
Koç
16° 11' 15"
Venüs
Koç
22° 24' 01"
Mars
Balık
24° 20' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 19"
Satürn
Balık
15° 56' 07"
Uranüs
Boğa
21° 57' 11"
Neptün
Balık
28° 41' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
20° 15' 35"
Lilith
Başak
22° 33' 49"
True Node
Koç
15° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/04/2024 10:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>