Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Önemli Kararlar Alabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 40%

Hayallerinize kulak verin. Manevi yönden duyarlılığınız artabilir ve etkileyici bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Geleceğinizden bir sahneyi önceden görebilirsiniz ya da sevdiğiniz biriyle ilgili sezgileriniz olabilir. Bu izlenimler size yardımcı olabilir, bu yüzden onlara dikkat etmeye çalışın. Sezgilerinizi bir yere yazmak isteyebilirsiniz, böylece onları daha kolay çözümleyebilirsiniz.

Oldukça net düşünebileceksiniz. Birlikte çalışmanız gerekenlerle elinizden gelenin en iyisini yapın. Kendi işinizi yapın ve insanların da kendi işlerini yapmasına izin verin. Başkalarının draması üzerinde çok durmayın. Bugün elektronik nesnelerle iyi bir şekilde çalışmanın tadını çıkarmalısınız ve aynı zamanda eviniz için yeni bir alete veya cihaza yatırım yapmanın tam zamanı. Ucuza kaçmayın. Hayatınızı kolaylaştırmak için biraz para harcayın.

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Duygularına istikrar getirmelisin. Her şeyi abartmaya meyilli olacağın bir gün. Sinir sistemini dinlendir ve sakinleş. Ormanlık alanda bir yürüyüş yap. Bütün eylemlerinin rasyonel ve planlanmış olduğuna emin ol. Duygularının kontrolünü eline aldığına emin olduktan sonra insanlarla iletişim kur.Sezgilerinizdeki artış başkalarının hislerine ve düşüncelerine daha duyarlı olmanıza yol açabilir. Fakat bu insanların duygu ve düşüncelerine bu kadar dalmayın. İnsanların mantıklı düşünmelerine ve yön duygularına gölge düşüren puslu bir havası var bugünün. Çevrenizdekilerden ders alın fakat bunlara şüpheyle yaklaşın. Hiç olmazsa altıncı hissinizi kuvvetlendirmiş olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda olan insanlar sizden biraz daha işbirlikçi davranışlar bekliyor olabilirler. Etrafınızda olan insanlara karşı daha nazik davranmalı ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmelisiniz. Son zamanlarda biraz huysuz görünüyorsunuz ve zaman zaman bu şekilde davranmaktan da hoşlanıyorsunuz. Dahası bazı günler daha çok oyun oynamak isteyen çocuklar gibisiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde fikirleriniz, ruh haliniz daha sık değişebilir. Zaman zaman kararsızlık ve ikilem yaşayabilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ciddi adımlar atmak üzeresin. Sağlıklı kararlar almak için aileni yakınında tutmak isteyebilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Terazi burcuysan, bankalar ile olan görüşmelerini arttırmak isteyeceksin. İlişkinde yaşadığın problemler ile ilgili yakın arkadaşlarınla dertleşmek isteyebilirsin.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizi yarım bırakarak biriktirme yapıyor olabilirsiniz. Geriye attığınız herkonusu ileride katlanarak önünüze tekrar gelecektir. Zamanı verimli kullanmalısınız. Ertelediğiniz her şeyden sorumlu olacağınızı unutmayın. Bugün tembellik yapmayın.

15 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akademik konularla ilgilenmek size iyi gelebilir. Gün içinde tatil planları organize etmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız aktiviteler içinde olmak sizi rahatlatacaktır. İlişkide olduğunuz kişiye sürpriz hazırlamak isteyebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda dengeyi kurmanızda fayda var. Bu aralar toplu taşıma ya da kalabalığın olduğu yerlerde bulunmaktan kaçınmak isteyebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özgür, bağımsız hareket etmek, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, sınırlarınızı genişletmek, seyahat etmek isteyebilirsiniz. Fikirler, düşünceler önem kazanıyor, sosyal bir gün geçirebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Açık sözlü bir şekilde düşüncelerinizi dile getirin ama sesinizi yükseltmeyin. Eskileri silmeye çalışmak yerine, bir değişiklik getirmek için neyin mükemmelleştirilmesi gerektiğine odaklanın! Bu noktada daha iyi seçenek, onlarla uğraşmaya çalışmak yerine, birlikte yaşadığınız insanlarla çatışmalardan kaçınmaktır.

15 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızla birlikte iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bugünde, bazı olaylara radikal çözümler üretmenin zevkini yaşayacaksınız. Farklı bakış açınız ufkunuzu genişletiyor. Yaşam kaliteniz gün geçtikçe yükseliyor.

15 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gireceğiniz bir ilişkiden beklentileriniz çok yüksek olduğu için kendinize uygun bir partner adayı bulmakta zorlanıyorsunuz. İş yerinizde karşınıza çok büyük bir fırsat çıkacak ve en iyi şekilde değerlendirmek isteyeceksiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok. Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilerden uzak durun. Ailenizden birileri ile aranızda bir süredir devam eden sorunlar bugün tekrar su üstüne çıkabilir. Sinirlerinize hakim olmaya dikkat edin. Önümüzdeki günlere bıraktığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştıracak. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı

15 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 56' 09" R
Ay
Başak
23° 02' 28"
Merkür
Koç
17° 00' 55"
Venüs
Koç
18° 58' 55"
Mars
Balık
22° 11' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 06"
Satürn
Balık
15° 40' 03"
Uranüs
Boğa
21° 47' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 56"
Lilith
Başak
22° 15' 22"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>