Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yöntemlerin Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2021, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Konuşursanız daha iyi hissedebilirsiniz. Aklınızda bir şey varsa, bunu söylemek en iyisi. Daha doğrudan ve açık bir şekilde iletişim kurmak için ilham alacaksınız. Utangaç bir su burcu olduğunuzdan, özel düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşma konusunda her zaman rahat hissedemezsiniz. Ama şimdi dürüstçe kendinizi ifade edebileceksiniz. Bir meslektaşınızla, arkadaşınızla veya sevdiğiniz biriyle ilgili yanlış anlamaları gidermek için iyi bir zaman.

Biriyle yollarınızı ayırmak için aklınız çelinebilir. Bir arkadaş ya da meslektaşınızla aranızda yanlış anlaşılma yaşabilirsiniz. Belki hisleriniz zarar görmüş olabilir. Ani hareketler yapmadan önce bir süre geçmesine izin verin. Kendinizi daha iyi hissetmeye başlayıncaya kadar kendinizi geliştirmelisiniz. O zaman bu kişi ile ilişkinizi nasıl ele almak istediğinize karar vermenin zamanı gelmiş olacaktır. Eğer denemeye istekliyseniz, her şey yoluna girebilir.

Bugün iyi haberler alabilirsiniz, mail kurunuz dünyanın dört bir yanından gelen maillerle dolu olabilir. Toplumsal ilerleme için dönüm noktası yaratan uluslararası bir etkinlik gerçekleşebilir ve her yerden insanlar bu konuyu tartışmak için heyecanlı olabilir. Doğanız gereği her zaman böyle etkinliklere karşı ümidinizi kesmeğiniz için, duygularınızla hareket etmeniz muhtemel.

Kendini bir şekilde ileriye taşımak isteyebileceğin bir gün. Bu, sağlıksız bir alışkanlığı bırakmakla gerçekleşebilir. Belki sigarayı ve içkiyi bırakabilirsin. Kendine daha iyi bakmak ve yaşamına dikkat etmek konusunda kararlısın. Veya sıkılaşmak isteyebilirsin. Sağlıklı gıdalara ve vitaminlere yönel ve enerji seviyen artsın.Bugün kendinizi devasa bir çamur deryasında bulabilirsiniz fakat bu durum, bu noktadan bakarak olağanüstü derecede başarılı olamayacağınız anlamına gelmiyor. İnanılmaz hassasiyetinizle algılama yeteneğinizi birleştirin, biraz pratik düşünme eklerseniz başarının mükemmel formülünü elde etmiş olacaksınız! Zihninizin sınırlarını zorlayın ve stratosferin ne kadar ötesine geçebileceğinize bakın. Ne kadar ileri o kadar iyi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailenizle biraz eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Onlarla kısa bir yolculuk yapmaya karar verebilirsiniz. Şehir dışına çıkmaktan ve yeni bir yere gitmekten keyif alabilirsiniz. Çocuklarınızı bir lunaparka götürün ve gününüzü hız trenine binerek geçirin. Ya da size en yakın sirki bulun ve oraya gidin. Evden uzaklaşmamaya karar verebilir ve birlikte bir tur minyatür golf oynamaktan zevk alabilirsiniz. İnsanların rahatlamasını ve yakınlaşmasını sağlayacak aktiviteler bulmaya çalışın.

13 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygu durumlarınız ve ruh halinizde hızlı değişimler yaşayabilirsiniz. Abartılı ve uç duygular içinde olabileceğiniz bir gün. Risk alırken dikkat edin.

13 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haklı olduğunu düşündüğün konularda biraz fazla yüksekten konuştuğunu fark edebilirsin. İkna yöntemini değişimden geçirmen gerekebilir. Ailen ile arandaki sorunları çözmek için biraz daha ılımlı olmak niyetindesin. Çocuğu olan bir Terazi burcuysan, çocuğunun eğitimine odaklanmak isteyeceksin.

13 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Estetik bakış açınızı sanatsal yeteneğinizle birleştirerek yeni bir girişimi başlatabilirsiniz. Severek yapacağınız busize başarıların kapılarını açacaktır. Motivasyonunuzu doğru yönlendireceğiniz bir süreçtesiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişelendiğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara daha fazla dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu olabilir. İletişimi bol hareketli bir gündesiniz. Akşam saatlerinde rahatlamak için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akşam saatlerinde ayak bileği ya da bel ağrısına dikkat ederek gün içerisinde manevi ya da fiziksel olarak ağır yük kaldırmaktan kaçınmalısınız.

13 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki inanılmaz stres, farkında olsanız da olmasanız da, ruhunuz üzerinde çok olumsuz bir etkiye sahip. İş yerinde yaşanan zorlu gerginliği içselleştirmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bu tür bir enerji size asla iyi gelmeyecektir!

13 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğiniz kişilerin sizden bazı beklentileri olacak, fakat  ayrıntıların üzerinde çok fazla durduğunuz için, karşı tarafın düşünce bazında yorulmasına neden olacaksınız. Haksızlıklara karşı direnme gücünüz yüksek. 

13 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BİR süredir şanssız olduğunuzu düşünüyor, işlerin ters gitmesinden ötürü zor durumlarda kaldığınıza, kendinizi yeterince ifade edemediğinize, insanların gözündeki öneminizi kaybetmeye başladığınıza inanıyor olabilirsiniz. Önümüzdeki hafta, bu yanılgılarınızı gidermenize yarayacak, kendinizi, kendi gözünüzde de üst noktaya çıkaracak faaliyetlerde bulunma şanslarını yakalayabilirsiniz. Hak ettiğiniz yere gelemediğiniz, değerinizi ispatlayamadığınız yönündeki fikirleriniz kaybolup gidebilirler. BİR zamanlar sahip olduğunuza inanmadığınız veya önemsiz bulduğunuz yetenekleriniz ışıldamaya ve sizi bile hayran bırakmaya başlayabilirler. Bu haftanın diğer önemli konusu ise, parasal kazançların yakın olduğuna dair işaretlerle karşılaşmanız olabilir. Hatta, haftanın son günlerinde bile beklenmedik bir kaynaktan elinize para geçmesi mümkün olabilir. Eğer ekstra gelirlerle karşılaşmazsanız, bütçenizi rahatlatabileceksiniz...

13 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız söz konusu olduğunda aceleci kararlar vermemeye özen gösterin. Bugünyerinizde ortaya çıkabilecek her türlü tartışmadan uzak durun. Hayatın yorucu temposunda kendinize de zaman ayırmaya çalışıyorsunuz.

13 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde sergilediğiniz yersiz endişe ve kuruntularınız ilişkinize zarar verebilir. Tepkisel davranmamaya ve anlayışınızı yükseltmeye çalışın. Yapmak istediğiniz projeleri bir süre daha ertelemeniz gerekiyor. Çok yakınlarınızdan biri sizin hayalperest olduğunuzu düşünüp bunu sorun ediyor. Yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmalısınız. Beklemediğiniz yerden alacağınız para bütün maddi sıkıntılarınızı ortadan kaldıracak. Midenizle ilgili sorunu önemseyin.

13 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 56" R
Ay
Balık
14° 50' 17"
Merkür
Koç
18° 39' 48"
Venüs
Boğa
05° 20' 47"
Mars
Koç
02° 26' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 56"
Satürn
Balık
16° 52' 47"
Uranüs
Boğa
22° 32' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 22"
Lilith
Başak
23° 43' 45"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>