Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ekip Çalışmasına İnanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Cömert bir ruh hali içinde olacaksınız. Çocuklarınıza özel bir ürün almaya karar verebilirsiniz. Ya da özel biriyle şık bir restoranda bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Sevdikleriniz için özel bir şeyler yapmaktan zevk alıyorsunuza. Kovaların büyük bir kalbi vardır, tıpkı sizin gibi. Başkalarına olan sevginizi büyük şekillerde ifade etmeyi seviyorsunuz. Sadece kendinizi çok fazla masraf yapmamaya dikkat edin. Gözünüz kredi kartı bakiyenizde olsun.

Siz organize ve disiplinli bir kadınsınız. Sizi tanıyan hiç kimse buna karşı çıkmayacaktır. Fakat hayatta bazı şeylerin biraz gevşemesine izin vermeniz gereken zamanlar vardır. Bu böyle bir zaman. İşi, ev işlerinizi ve tüm günlük yükümlülüklerinizi unutun. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Biraz yaşayın. Bugünü tamamıyla bir tatil olarak kabul edin. Bu davranışı sorumsuzluk olarak düşünmeyin; insan olmak olarak düşünün!

Para ya da para kazanma fırsatı bugün beklenmedik ve tahmin edemediğiniz bir yerden gelebilir. Bu talih kuşu, bir şekilde eğitim, yayıncılık veya modern teknolojiyle ilgili olabilir. Günün bir kısmında buna inanamayıp şaşkınlık içinde ortalarda gezinebilirsiniz. Ama inanın, bu gerçek. Bulutların üzerinden inin ve bir an önce ne yapılacaksa yapın. Pişman olmayacaksınız!

İdareli olabilme yetin bugün ön plana çıkıyor. Evrenden gelen fazladan destekle, gününün bir kısmını alışverişe ayır. Gerekyeri gerek evin olsun, ucuz ürünleri bir kilometre öteden fark edebileceksin. Harika indirim ve fırsatlarla karşılaşırsan da şaşırma. Kuponlarını ve alışveriş listeni kap, ve günün tutumlu enerjisinden faydalan.Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi biriyle rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız bugünün gezegen açıları sayesinde öne çıkacak ve muhtemelen kendini en iyi müzik yoluyla gösterecek. Eğer bir enstrüman çalıyorsanız, muhtemelen şarkıları sorunsuz bir şekilde çıkaracaksınız. Çalmıyorsanız, biraz uğraşarak, bazen aklınıza gelen şarkıları ve ritimleri kaydetmek için kullanabileceğiniz birçok bilgisayar programı var. Elinizde hit bir şarkı olmayabilir, ancak SİZİ mutlu eden bir şey keşfedeceksiniz; ve önemli olan da bu.

8 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dağınıklık ve tembellik hali, keyfi hareket etme isteği, durağanlık daha çok öne çıkabilir. Tatlı ve yemeklere düşkünlük artabilir. Anlık ruh halinize göre hareket edebilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekip çalışmasında olan verimin işindeki problemlerini ortadan kaldırıyor. Kazancını artırmak istiyorsun. Kişisel bakımına olan düşkünlüğün artıyor. Kozmetik ürünlere harcamaların artış gösterebilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir Terazi burcuysan, uzun süren telefon görüşmeleri gerçekleştirebilirsin.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne finansal koşullarınızı iyileştirdikten sonra ilk alışverişinizi yaparak başlıyor olabilirsiniz. Kendinize verdiğiniz ödül günü enerjik tamamlamanızı sağlayacaktır. Ama yine de fazla açılmadan hareket etmek daha doğru olacaktır.

8 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmak için çabalayacağınız bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızda fikirsel düzeyde tartışmalar yaşanabilir. Sosyal sorumluluk projelerinde çalışmak için hevesli olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız şeyler için alışveriş yapabilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu da ilişkisel konularda problem yaşatabilir. Kariyer konusunda her işi başarabilecek gücünüz olsa da kendinizi çok zorlamamalısınız.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz bugün binlerce farklı yöne gidiyor olabilir. Durup bir sonraki hamlenizi düşünmek için fazla zamanınız olmayabilir. Bir şeyler aniden ortaya çıkacak ve hızlı tepki vermeniz gerekecek. Ne kadar hızlı hareket ederseniz, tepki vermeniz için o kadar az zamanınız olur. Bu nedenle, işlerin biraz daha yavaş aktığı bir yan rota düşünmek isteyebilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi sınamanız güzel. Fakat bazen öylesine içinize kapanıyorsunuz ki, partneriniz dahil hiç kimse sizi anlayamıyor. Bugünlerde kendinize uygun yeni projeler içinde olmanız kafanızı meşgul edecek.

8 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk bazen çok karmaşıktır ve en iyi aşk hikayeleri bile bazen yürümez. Harcamalarınızı azaltmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bugün kendinize rahatlamak için zaman ayırın ve meditasyon yapın.

8 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki karmaşa canınızı fazlasıyla sıkıyor. Bu çelişkili bir ilişki olduğundan, duygularınız mantıklı davranmanıza engel olmasın! İşyerinizdeki huzur genel huzurunuzu da etkiliyor. Canınızı sıkan küçük bir sorununun huzurunuzu bozmasına izin vermeyin. Abartılı davranmak sonradan hayal kırıklığına neden olabilir. Ciddiye almadığınız küçük harcamalar gözünüze batmıyor, ama sonradan sıkıntısını siz çekiyorsunuz. Yeme içme alışkanlığınızı değiştirerek kilonuzu kontrol etmeniz mümkün.

8 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 21' 50"
Ay
Akrep
14° 27' 56"
Merkür
Koç
26° 03' 43"
Venüs
Balık
20° 36' 33"
Mars
Balık
04° 20' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 26"
Satürn
Balık
13° 12' 33"
Uranüs
Boğa
20° 37' 28"
Neptün
Balık
27° 46' 43"
Plüton
Kova
01° 48' 46"
Chiron
Koç
18° 44' 47"
Lilith
Başak
19° 42' 25"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>