Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Evini Yeniliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 90%

Hayatınızın birçok alanında yolunuzu bulmakta hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Liderlik etme zamanı geldi. Ancak ne yazık ki, hayatınızda istediğiniz gibi gitmeyen bir önemli bölüm olabilir, mesela aşk hayatınız gibi. Muhtemelen üstesinden gelemeyeceğiniz aşırı inatçı bir tavırla karşılaşmanız muhtemel ve bu kendi inadınız olabilir.

Bugün anlamsız tartışmalara katılmamaya çalışmalısınız. Yorgun veya rahatsız hissedebilirsiniz. Bunların acısını sevgilinizden çıkarmayın! Bu negatif enerjiyi farklı bir şekilde serbest bırakmaya çalışın. İşten sonra biraz egzersiz yapmak için kendinize zaman ayırın. Spor salonuna doğru bir gezinin tadını çıkarabilirsiniz. Ya da uzun, tempolu bir yürüyüşe çıkarsanız iyi hissedebilirsiniz. Eve geldiğinizde kafanız daha net olacak.

Finans konuları bugün sizi için oldukça belirgin görünüyor. İyi veya kötü bir şey değil, sadece belirgin! Hesaplarınızı kontrol etmeye elinizden geldiğince vakit ayırın ve her şeyin düzende olduğundan emin olun. Faturaları toplayıp, düzene sokmanın zamanı artık geldi! Ayrıca bütçe konularına odaklanmaya çok görünüyorsunuz.

Yoğun bir gün olabilir. Aile üyeleri, bir o kadar da arkadaşları, biraz asabileşebilir. Bu yüzden karşılarına çok da fazla çıkma. Kaygılanma, bu asabiliğin senle bir ilgisi yok. Günün göksel enerjisi buna davetiye çıkarıyor. İlk fırsatta evinin özel bir köşesine çekil ve kapını kapat! Eğer küçük bir meseleden dolayı biri kavga çıkarırsa, gerilimin yükselmesine izin verme. Yarın hava temizlenecek ve olumlu enerji geri gelecek.Hakkında bir şeyler okuduğunuz pek çok entelektüel ve insanı mevzu, değer yargılarınızı değiştirdi. Yavaşça oldu belki ama yine de değiştirdi. Bunu ilk bakışta fark etmemiş bile olabilirsiniz. Ancak birinin eskiden inandığınız şeylerden bahsetmesi bu farkındalığı harekete geçirecektir. Bu denli büyük değişimler yaşadığınızı fark etmek sizi huzursuz edebilir fakat bu kişisel gelişimin doğal bir evresidir. Dünyadaki diğer her şey değişir. Siz neden değişmeyesiniz ki?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal olarak yoğun bir gününüz olduğunu göstermelisiniz. Hakkında çok güçlü hissettiğiniz bir konu hakkında tartışmak için bir arkadaşınızla ya da bir grup insanla bir araya gelebilirsiniz. Bu durum gelecek için planladığınız şeyleri yapmak konusunda size motivasyon sağlayacağı gibi, sizi birbirinize daha da yakınlaştırabilir. Yabancı ülkeden gelen ya da heyecan verici bir yerde yaşayan birisiyle tanıştırılabilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ilişkilerinizde yeni kararlar alabilir, ileriye yönelik bir seçim yapabilirsiniz. Duygusal bir teklif alabilir, bir teklif götürebilirsiniz. Süregelen ilişkinizde seyahatler ve organizasyonlar gündeme gelebilir.

6 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sahip olduğun statün nedeniyle farklı insanlar ile bir araya gelebilirsin. Çevrendeki insanlara dair soru işaretlerini kaldırıyorsun.

6 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminizde bazı konuları yok sayabilirsiniz. Görmezden gelmeyi tercih ettiğiniz konular sizleri ilerde yanlış yola sürükleyebilir. Parasal konularda kafa karışıklığı ya da ödemelerinizi talep etme konusunda tereddütleriniz olursa bunları bugün tamamlamayı seçin.

6 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Çocuklarla vakit geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde karar alabilir, bazı konuları daha kolay idrak edebilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi olumlu hissettiğiniz bugünlerde aşk hayatınızdaki gelişmeleri daha hızlı kendinize çekebilirsiniz. Maddi ve manevi fırsatlar ayağınıza kadar gelecektir.

6 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

6 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihninizi boşaltın ve alternatif seçenekleri düşünün. Bugün, yeniye yer açmak için eskilerden kurtulmanın zamanıdır. Bugün özgün ve ileriye dönük bir hareketlenme var. İnsanlara ve durumlara yaklaşımınızda ne kadar idealist olursa, o kadar iyi durumda olursunuz.

6 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir; Birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Çekiciliğiniz mükemmel.

6 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birlikteliklerin, ilişkilerin, özellikle romantik anlamdaki ilişkilerin önem kazandığı bir gün olacaktır. Günlük rutinlerinizde, yaptığınız basit işlerde kafanız oldukça karışık. Aslında genel anlamda hayatınızı nasıl yönlendireceğinizi bilemiyorsunuz. Kalbinizde istekleriniz var ama dünyaya açılan pencereniz kapalı. Kapıyı açın. O gelmese bile başkası gelir.

6 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan sevginizi daha sık dile getirmeye özen gösterin. İş yerinizde varlığıyla sizi rahatsız eden insanlar var. Kendinizi kararsız hissettiğiniz zamanlarda aile bireylerinizden ve yakın dostlarınızdan tavsiye alın.

6 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok hoşlandığınız ve değer verdiğiniz bir kimseden de size büyük bir sevinç geliyor. Size yaklaşımı, güveni ve imkan tanıması hayatınızı etkileyecek. Mutlu bir değişiklik başlayabilir. Sizin en önemli ilkeniz dürüstlük ama ne yazık ki herkes sizin kadar dürüst değil. Bunu fark ettiğinizde çok üzülüyorsunuz. Bugün hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğüne tanık olabilirsiniz. Maddi açıdan büyük bir sıkıntınız var fakat bu durumdan ailenizin desteğiyle kurtulacaksınız.

6 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 27' 25" R
Ay
Yay
01° 46' 47"
Merkür
Koç
15° 59' 60"
Venüs
Koç
25° 58' 06"
Mars
Balık
26° 34' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 28"
Satürn
Balık
16° 12' 24"
Uranüs
Boğa
22° 06' 55"
Neptün
Balık
28° 46' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 35"
Lilith
Başak
22° 53' 05"
True Node
Koç
15° 32' 60"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>