Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duyguların Tazeleniyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 50%

Bugün kişisel yaşamınızda bir iyileşme hissi duyacaksınız. Gezegensel enerjiler, iyimserlik hissini artıracak ve her şeyin mümkün olduğuna inanmanıza yardımcı olacak. Biriyle ilişkinizi bitirdiyseniz, bugün bu ilişkiyi toparlamanın bir yolunu bulabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişki içerisindeyseniz, bu kişiye daha güçlü bir şekilde bağlanacaksınız. Kalbinizi açın.

Bugünün enerjisi çok sosyal olacak ve muhtemelen telefon veya e-posta yoluyla insanlarla çok fazla iletişim kuracaksınız. Duygusal bir ruh halinde olsanız bile, başkalarının dramalarına ve ikilemlerine dahil olmayarak en büyük yararı sağlayacaksınız. Yanıtlarınızı kısa ve pragmatik tutun; sadece en çok takdir edilen olmakla kalmayacak, aynı zamanda kendi işinizi yapabilmeniz açısından sizin için en üretken zaman olacaktır.

Bugün iyi haberler alabilirsiniz, mail kurunuz dünyanın dört bir yanından gelen maillerle dolu olabilir. Toplumsal ilerleme için dönüm noktası yaratan uluslararası bir etkinlik gerçekleşebilir ve her yerden insanlar bu konuyu tartışmak için heyecanlı olabilir. Doğanız gereği her zaman böyle etkinliklere karşı ümidinizi kesmeğiniz için, duygularınızla hareket etmeniz muhtemel.

Görmezden gelemeyeceğin kadar dram ve kaosun yaşanabileceği bir gün. Mevcut enerjinin seni çok bunaltmasına izin vermemelisin. Ayrıca bu hayatta, olduğundan daha büyük ve abartılı görünün şeyler vardır. Belki bugün de böyle bir şeye tanık olursun. O yüzden kaygılanmamalısın. Büyük olasılıkla, düşündüğünden daha az kaygılanmanı gerektirecek şeyler var. Bu durumun üstesinden gelmek elinde ihtiyacın olan bütün araç gereçler var. En zor kısım ise, zihnini ikna etmek...Önceden katılacağınıza dair söz verdiğiniz bugün gerçekleşecek grup aktiviteleri ya da sosyal etkinlikler size eskisi kadar çekici gelmeyebilir. Yorgun olabilir, çok tembel hissedebilir ve kılınızı bile kıpırdatmak istemeyebilirsiniz. Bunlara katılıp katılmamak size kalmış ancak evde kalmaya karar verirseniz de kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin ara sıra kendine vakit ayırmaya ve televizyon karşısında uyuklamaya hakkı vardır. Rahatlayın biraz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Huzurlu ve sakin günün şafağı, gözlem yapman ve etraftaki şeylerin ışığını takdir etmen adına çok uygun bir pozisyonda olacaksın. Bazı günler hayat çok güzel olabilir. Bu kafa yapısını meditasyon yapmak için kullanabilirsin. Ama kötü hatıraları hatırlamak konusunda dikkatli olmalısın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile üyelerinizle bir araya gelebilir, evinizle daha fazla ilgilenebilir, ev işleriyle vaktinizi geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde sürpriz durumlar ve şaşırtıcı gelişmeler olabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda yaşadığın dalgalanmalar duruluyor. Daha net kararlar verebiliyorsun. Hayallerinden ziyade attığın somut adımlar senin için daha önemli oluyor. Karmaşık hisler son buluyor. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle arandaki anlaşmazlıklar kararlarını sorgulamaya sebep olabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğiniz kişiler iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Aranıza mesafe koyarak hayatınızda uzaklaştırdığınız kişiler özür için adım atabilir. Hayatınızda yeni alacağınız kararlar sizleri farklı bir vizyona taşıyor olacak. İlişkilerde sürpriz bir ilişki dinamiği sizi şaşırtabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizi, ailenizi ilgilendiren işlerle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal açıdan sizi alıngan kılabilecek durumlara daha hazırlıklı olmalısınız.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer isteyebilir ancak ek sorumluluklara hazır olmayabilirsiniz. İyi düşünüp karar alın. Aşk hayatınızda partneriniz sevginizi hissedecek.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlerken ev ve aileyle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle görüşebilir ve sohbet edebilirsiniz. Öte yandan tadilat, tamirat işleri, evinizde yapılması gereken diğer işler vaktinizi alabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir kafa karışıklığı gerçekliğinizi gölgeliyor ve bundan sonra ne yapacağınıza karar vermenizi zorlaştırıyor. Zihinsel karmaşanızın yarattığı gerilim nedeniyle midenizi düğümlememeye dikkat edin. Yoksa hazımsızlıkla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. 

3 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Şimdiye kadar kişiliğinizi ön plana çıkaracak işler denemediğiniz için; artık cesur kararlar vermenin zamanı geldiğini sezgisel bir biçimde hissedeceksiniz. Bugün yapmanız gereken işlerinizi bir an önce toparlamalısınız.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki problemleri çözmek için çok çaba sarf ediyorsunuz. Bugünyerinizde kararsız kaldığınız anlarda kalbinizin sesini dinleyeceksiniz. Kendinize karşı dürüst olun ve olumsuz düşünmeyi bırakın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Fakat bugün aşk hayatınızda aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi gereksiz ayrıntılardan kurtarmaya özen gösterin. Mesleki faaliyetlerde ciddi bir rekabetle karşılaşma ve mücadele söz konusu. Cesur davranmalısınız. Hesapsız harcamalar bazen sizi çok zorluyor. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Fiziksel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 54' 57" R
Ay
Akrep
12° 02' 59" R
Merkür
Koç
16° 00' 57"
Venüs
Koç
24° 00' 60"
Mars
Balık
25° 21' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 29"
Satürn
Balık
16° 03' 33"
Uranüs
Boğa
22° 01' 35"
Neptün
Balık
28° 43' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 08"
Lilith
Başak
22° 42' 33"
True Node
Koç
15° 37' 11"
Son Güncelleme : 24/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>