Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni Bir Sayfa Açıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Yaratıcı zihniniz her zamankinden daha keskin. Kafanız bazı fikirlerle meşgul olabilir. Bir şeyi daha güzel bir şekilde tasarlamanın yolunu bulabilir ya da hazırlamakta olduğunuz zor bir raporun merkezine inebilirsiniz. Bugün düşünceleriniz net ve çok heveslisiniz bu nedenle bu enerjiyi doğru bir şekilde kullanın. Bugün yaptığınız her şeyde mükemmel olabilirsiniz!

Düşünceleriniz bugün açık, ancak düşünceleriniz üzerinden harekete geçmenin zor olduğunu fark edebilirsiniz. Sizi geri tutmaya çalışan kısıtlayıcı bir güç var gibi görünebilir. İçinizdeki disiplin duygusu ortaya çıkacak ve kafanızdaki şey her ne ise buna biraz muhafazakarlık katmanız gerektiğini hatırlatacak. Takip etmeniz ve toparlamanız gerektiren işleri yapmak için bu fırsatı kullanın.

Bugün yaşadıklarınızın gerçek olup olmadığını anlamak için kendinizi bir çok kez çimdikleyebilirsiniz. Başarı ve şans, yalnızca küçük aksilikler ve olayları biraz güçlendirmesinin dışında hızlı ve yoğun bir şekilde size geliyor. İş, para ve kariyer başarınız en yüksek seviyede ancak kendinizi sonrasında ne olacağı konusunda endişelenirken bulabilirsiniz. Endişelenmeyin. Akışına bırakın.

Evinde birkaç değişiklik yapabilirsin. Belki de görüntüsünden sıkıldın. Biraz renk katmak, mobilyalarınla ilgilenmek veya yeni dekorasyon eşyaları almak isteyebilirsin. Bu tarz şeyler satın almak için uygun bir gün. Bu değişiklikleri yapmanı kolaylaştıracak yaratıcı bir vizyon sende var!Deneysellikten korkma ve evine güzel enerjiler getir.Uzun vadede fazla etkisi olmayan küçük sorunlar canınızı sıkmasın. İnsanlar aşırı titiz olabilir ve maceraperest mizacınızı topa tutabilirler. Gücünüzün büyük bir kısmı her şeyin iyi yanını görmekten ve insanlara potansiyellerini tam anlamıyla kullanma yönünde ilham vermekten geliyor. Başkaları aynı şeyi yapamadığı için bunalıma girmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yazmak ve konuşmak konularını içeren görevlerin hakkında içinde iyi hisler barındırıyor olmalısın. Eğer bir teklif sunacak ya da rapor yazacaksan, kendini daha ikna edici ve açık bir biçimde ifade etmelisin. Eğer önemli bir mevzuda tartışacaksan güzel konuşma yeteneğin ve yaratıcılığın seni anlamaları konusunda yardımcı olacak. Hepsinden öte, merküryen yeteneklerini kullanmaktan keyif alacaksın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamdan keyif alma arzusuyla hareket etme, iç huzurunuzu besleyecek hobilerle ilgilenme, kendinizi mutlu etme zamanı. Abartılı ve aşırı materyalist yargılar ve beklentilerden uzaklaşmalı.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dünkü Dolunay ile birlikte üzerinden taşıdığın geçmiş yüklerinden artık kurtulduğunu hissedeceksin. Artık yeni bir sayfa açma vakti geldi. Gün içerisinde insanlarla daha fazla iletişim kurman gereken konular olacak.  Evli bir Terazi burcuysan, eşinle birlikte akşam saatlerinde dışarı çıkma planların olabilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni birserüvenine başlıyor olabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz haberi alabilirsiniz. Hayatınızda yeni bir döneme ilerliyorsunuz. Şu an hissettiğiniz iç sıkışma tamamen bununla ilgili olabilir. Sakin olun ve güzellikleri bekleyin.

29 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda alacağınız haberlerle fikir değişikliği olabilir. Önem verdiğiniz konulara daha hassas yaklaşabilirsiniz. Bedeninizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili başkalarından alacağınız destekler var.

29 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pozitif düşünme hali yapmak istediklerinize de yansıyarak işinizin rast gitmesine sebep olacak. Maddi sıkıntılarınızı atlatacağınız bir dönemdesiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün şansınızın yaver gittiği bir gün. Çok zorlu bir durumun içinden alnınızın akıyla çıktığınızda bunu çok daha iyi anlayacaksınız. Sonrasında derin bir rahatlama hissi sizi ele geçirecek. Aman fazla gevşemeyin!

29 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Karşı cins üzerinde ise çekiciliğiniz hayli etkili oluyor.  

29 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınızı bir kenara atıp eğlenceye veya dinlenceye yönelmek isteyebilirsiniz. Ancak, maddi konularla alakalı planlarınız, sizi çalışmaya yöneltecektir. Maddi konularda aşırı hırs yapmamaya çalışın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kriterlerinize uygun bir partner adayı bulamadıysanız bile asla pes etmeyin. Finansal durumunuzu iyileştirebilmek için elinizden gelen her şeyi deniyorsunuz. Bugün fiziksel sağlığınız için egzersiz yapmaya başlayacaksınız.

29 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer yeni bir aşka yelken açtıysanız bu sizin hayatınızın aşkı olabilir. Başka biri gibi davranmayın. Kendiniz olun aşkınız sizi mutlu edecek. İş yerinizde olan adaletsizliklere karşı tepki duymanız, sizi riskli davranışlara yöneltmemeli. Yaşanan birçok sorunun sizinle hiçbir ilgisi yok. Birikimleriniz hayalleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir.

29 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 55"
Ay
Kova
25° 09' 14"
Merkür
Koç
17° 52' 17"
Venüs
Boğa
03° 39' 09"
Mars
Koç
01° 23' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 37"
Satürn
Balık
16° 45' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 14"
Neptün
Balık
28° 58' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 47"
Lilith
Başak
23° 34' 36"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>