Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aile Bağların Kuvvetleniyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün moraliniz yüksek olacak. Günün enerjisiyle işleri daha kolay bir şekilde akıp gidecek. Yapmanız gereken bir şey varsa, buşu anda sizi çok zorlamayacak. Kelimelerle olan yolunuzu çok iyi buluyorsunuz. Birisini şirketinize yatırım yapmaya ikna etmeye çalışıyorsanız, şansınız olacak. Ya da zam veya promosyon için kampanya yapıyorsanız, bu konuda başarılı olacaksınız.

Önünüzde öyle bir gün var ki! İsteryerinizde ister evde ailenizle beraber olsun, kendinizi sizi her iki durumda da endişeye sürükleyecek iki seçenek arasında seçim yaparken bulabilirsiniz! Endişelerinizi kollarınızı sıvayıp işe başlayarak ortadan kaldırmaya karar verebilirsiniz. Bu durumda, çok fazla enerji harcayabilirsiniz. Ya da tamamen tembelleşebilirsiniz ve bu ilgisizlik size çok şeye mal olabilir. Birkaç gün içinde durum çok daha iyi olacak.

Borsadaki ani düşüş finansal geleceğiniz hakkında birkaç endişe uyandırabilir. Geçici bir şekilde sizi negatif olarak etkileyecek bazı yatırımlar yapabilirsiniz. Ancak bu gibi olaylar kesinlikle gelecek için devam eden eğilimleri yansıtmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın. İsterseniz güvenli ağ yaratma konusunda bazı adımlar atabilirsiniz fakat otomatik olarak en kötüsünü düşünmeyin. Borsa yarın fırlayacak!

Böyle bir gün, sana şunu hatırlatacaktır: insanlar geçmişte karşılaştıkları güçlükleri hemen unutuyor fakat mutlu anlarını hep hatırlıyorlar. Enerjiyle dolup taşacaksın. Sorulacak soru ise şu: bu enerjiyle ne yapacaksın? Enerjini harcayabileceğin birçok alan olabilir: sıfırdan başlayabileceğin şeyler deneyebilirsin.Bugün yazmak ve konuşmak konularını içeren görevlerin hakkında içinde iyi hisler barındırıyor olmalısın. Eğer bir teklif sunacak ya da rapor yazacaksan, kendini daha ikna edici ve açık bir biçimde ifade etmelisin. Eğer önemli bir mevzuda tartışacaksan güzel konuşma yeteneğin ve yaratıcılığın seni anlamaları konusunda yardımcı olacak. Hepsinden öte, merküryen yeteneklerini kullanmaktan keyif alacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarını düşünmekten ve düzenli olarak hayatlarına müdahil olarak onlara rehberlik etmekten keyif alıyorsunuz. Ama ironiktir ki bugün tavsiyeye ihtiyacı olan kişi sizsiniz. bugün muhtemelen tüm bunlardan kendi hayatınız hakkında daha temiz düşünmek için uzak kalmaya ihtiyacınız var. Bugün seyahate çıkmak için gerekli düzenlemeleri yapmaya karar verebilirsiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizin burcunuzda Dolunay meydana geliyor. İlişkilerinizde, yaşamınızda daha yüksek enerjilerle daha net tavırlar alabilirsiniz. Abartılı duygu hallerinden, abartılı tavırlardan kaçınmalısınız.

28 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün burcunda Dolunay meydana geliyor. Dolunay ile birlikte üzerindeki yüklerden kurtulduğunu hissedeceksin. Duygusal hayatında istediğini bulamamış bir Terazi burcuysan, yakın çevrenden bir arkadaşın sana aşk itirafında bulunabilir. Aile içerisindeki bağların kuvvetlenecek.

28 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kadın figürleri ile aranızda kıskançlık sorunları yaşanabilir. Başarılarınızı kabullenememeleri üzerinize gelmelerine neden olabilir. Hayatınızla ilgili paylaşımları kiminle ne derecede yapacağınızı iyi seçmelisiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda dolunay gerçekleşirken kendinize, duygusal ihtiyaçlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Ayrıca ailenizi, annenizi ilgilendiren bir konu da öne çıkabilir.

28 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbini kırdığınız kişilere karşı daha sempatik yaklaşmak isteyebilir, özellikle işinizde gücünüzü daha kibar yollarla kanıtlamayı tercih edebilirsiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizden habersiz kalkıştığınız birbaşınıza büyük çoraplar örebilir. Hem kendiniz hem de sevdiğiniz bu işten zarar görebilirsiniz. Bu yüzden makul davranın ve yardım almanız gereken zamanlarda inat etmeyin.

28 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizde yükselme, kendinizin için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Çevrenizin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepki göstermemelisiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal iletişiminizde artış olmasını bekleyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla kuracağınız diyaloglar, size yeni fikirler verebilirler ve işlerinizi yapma yöntemlerinizi gözden geçirip yeni yaklaşımlar benimsemenizi sağlayabilirler.

28 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin fikirlerine saygı duymayı öğrenmelisiniz. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı patronunuzun vearkadaşlarınızın dikkatini çekiyorsunuz. Bugün sahip olduğunuz güzel şeylerin farkına varın ve pozitif düşünmeye çalışın.

28 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Üzerinizde yıldızların birbirleri ile zıt tesirleri var. Özel hayatınızda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. İlişkinizin düzgün gitmesinin tek koşulu sizin geçmişten tamamen kopmanız. Son günlerde işinizle ilgili sorumluluklarınız yüzünden başınız dertte. Hissettiklerinizde haklısınız ama bugün ne kadar derin düşünürseniz o kadar çıkmaza girebilir ve çözüm bulmakta, karar vermekte o kadar zorlanırsınız. Geçmişten kalan bazı ödemelerinizin uzaması bütçenizi sarsıyor.

28 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 06' 37" R
Ay
Koç
18° 57' 29" R
Merkür
Koç
20° 17' 02"
Venüs
Boğa
08° 13' 13"
Mars
Koç
04° 14' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 47"
Satürn
Balık
17° 04' 23"
Uranüs
Boğa
22° 41' 03"
Neptün
Balık
29° 04' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 05"
Lilith
Başak
23° 59' 16"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>