Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Rahatsızlıklarını Dile Getireceksin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Kendini ifade etmenizin engellendiğini mi düşünüyorsunuz? Belki de hayatınızda bir yön belirlemek için daha fazla zamana ihtiyacınız var. Bugün, size yakın birinden çok fazla baskı hissedebilirsiniz. Bu kişinin taleplerini karşılamak zorunda kalacaksınız. Bunun can sıkıcı olabileceği gibi, bu kişiyle ortak ilgi alanlarınızın olduğunu bilmek sizi rahatlatabilir.

Bugün inanılmaz bir şansa sahip olabilirsiniz. Son zamanlarda, işlerin yoluna gittiğini hissetmiyor olabilirsiniz. Ama bugün, bütün bunlar değiştirecek. Finansal alanda önemli bir atılım yapabilirsiniz Belki bir ev satar, bir borçtan kurtulur veya bir davadan para alırsınız. Ya da çok fazla para getirebilecek serbest-evden çalışabileceğiniz biryapmak için bir fırsatınız olabilir. Gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutun ve almaya hazır olun!

Kişisel para konusuna biraz daha dikkat vermeniz gerekebilir. Çok yorucu bir süreç olabileceği için, pes edip yarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin! Yarının bugünden bir farkı olmayacak. Paçaları sıvayın, odaklanın ve bu işi halledin. Bu durumu ele alış şekliniz gerçekten ilginizi çekecek.

Bugün birine bir şey öğretiyormuş gibi hissedebilirsin. Bir çeşit mentor ya da rol model olarak davranmak için uygun bir gündeyiz. Belki çocuklarına bir konuda yardım ediyorsundur; veya yeğenine rehberlik ediyorsundur. Genç insanlara olumlu örnek oluşturacak davranışlar içerisindesin. Güçlü ve üretken enerjiyi başkalarıyla paylaşıyorsun.Başkalarını düşünmekten ve düzenli olarak hayatlarına müdahil olarak onlara rehberlik etmekten keyif alıyorsunuz. Ama ironiktir ki bugün tavsiyeye ihtiyacı olan kişi sizsiniz. bugün muhtemelen tüm bunlardan kendi hayatınız hakkında daha temiz düşünmek için uzak kalmaya ihtiyacınız var. Bugün seyahate çıkmak için gerekli düzenlemeleri yapmaya karar verebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bir nedenden dolayı tartışma çıkarmayı planlıyorsan, savunacağın güçlü kanıtlara ve görüşlere sahip olduğuna emin ol. İnsanlar ağzından çıkanlara öyle kolayca ikna olmayabilir. Fikirlerini değiştirmen tereyağından kıl çekermiş gibi olmayacaktır. Bugün dışarı çıkıp ormanda minik bir yürüyüş yapmak için harika bir gün. Toprağa; doğana geri dön. Yaşam alanına da yeşillik kat- çiçek açan güzel bitkilerle yaşam alanını süsle.

27 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bilinçaltı kodlarınız rüyalarınıza yansıyabilir. Bastırdıklarınız, kırgınlıklarınız rüyalar ile ortaya çıkabilir. Gün içinde fedakarlık ve yardımseverlik yaşam içinde korunmanıza vesile olacaktır. İş ilişkileri ön planda.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tercih yapmanı gerektirecek konular karşına gelecek. Karar vermekte zorlanabilirsin. Öğlen saatlerinde beklemediğin bir telefon görüşmesi gerçekleştireceksin. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin telefonuyla harcadığı vakitten duyduğun rahatsızlığı dile getireceksin. Harcamalarının artması seni zor duruma düşürebilir.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğiniz kişiler iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Aranıza mesafe koyarak hayatınızda uzaklaştırdığınız kişiler özür için adım atabilir. Hayatınızda yeni alacağınız kararlar sizleri farklı bir vizyona taşıyor olacak. İlişkilerde sürpriz bir ilişki dinamiği sizi şaşırtabilir.

27 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tam olarak bilemediğiniz bir konu karşınıza çıkabilir. Düşüncelerinizi toparlamaya ve düzene girmeye özen gösterin.

27 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi başarılı ve güçlü hissetmekle beraber aşk hayatınızda bir miktar yalnız hissedebilirsiniz. Denge bugün esas konunuz olabilir.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün giyinip süslenip kendinizi daha iyi hissetmek isteyebilirsiniz. Bir yere gitmenize ya da biriyle buluşmanıza gerek yok. Sadece kendiniz için güzelleşin! Çünkü siz en iyilerini hak ediyorsunuz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Bazı dostlarınız ilişkilerinizi renkli tutmak için, size yardım ediyor. 

27 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her çeşit iletişimde hızlı bir artış yaşayacağınız bir gün geçirmeniz mümkündür. Yakın çevrenizle aranızdaki haberleşme trafiği yoğunlaşabilir. Eğer bazı görüşmelerde bulunursanız, ılımlı bir tutumla her istediğinizi elde edebilirsiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatın zorlu temposunda eşinizi ihmal etmediğinizden emin olun. Hedeflerinize odaklanmış bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz ve kendinize güveniyorsunuz. Bugün önemli bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız yeni birtakım gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler var, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar bugün yine gündeme gelebilir. İş yaşamınızda yeni oluşumlara açık olmalısınız. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili aradığınız destek ummadığınız birinden gelecek. Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var, sıkıntı çekmemek için dikkatli olmanız gerekiyor. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu siz de biliyorsunuz.

27 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 25" R
Ay
Aslan
21° 13' 28" R
Merkür
Koç
29° 19' 46"
Venüs
Boğa
19° 18' 59"
Mars
Koç
11° 08' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 13"
Satürn
Balık
17° 45' 30"
Uranüs
Boğa
23° 12' 26"
Neptün
Balık
29° 19' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 51"
Lilith
Başak
24° 59' 15"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>