Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kötü Düşüncelerden Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün aşk meselelerinde kendinizi fazla öne çıkarmayın, özellikle de yakın zamanda yeni biriyle tanıştıysanız. Bir adım atmadan önce bu kişiyi iyice tanımak için zaman ayırın. Eğer bir ilişkiniz varsa, bugün eşiniz/sevgilinize karşı daha dikkatli olmaya çalışın.

Hareket etme zamanı geldiğinde nasıl anlayacaksınız? Kendinize güvenin, bileceksiniz. Bugün fırsatlar için özellikle uyanık olun, çünkü büyük olasılıkla, bir kapı açılmak üzere. Diğer insanlar anahtar deliğine bakabilir ve boş bir koridor görebilir, ancak sizin çok fazla fırsat göreceğiniz kesin. Yaratıcı doğanız görünüşte işe yaramaz bir tüneli karlı bir altın madeni haline getirebilir.

Bugün çok heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz çünkü size çok yakın olan eski bir arkadaşınız mahallenize taşınabilir. Bu kişiyle hemen görüşüp daha fazla vakit geçirmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Bu belki de birlikte yeni bir işe başlama fikrini de ateşleyebilir. Ancak bu fikri arkadaşınıza sunmadan önce her şeyi dikkatlice düşünün. Bekleyin, önce yeni evine bir yerleşsin!

Bazen teknoloji gözünü korkutuyor. Yeni araç gereçleri kullanırken kendini rahat hissetmiyorsun. Şu anda ise, bilgisayarını geliştirmek için bir şeyler yapman gerekebilir. Belki yeni programlar yükler; kırık şeyleri tamir ettirirsin. Sorun tespiti için dedektiflik oynama modundasın. Az bir zaman ve biraz odaklanmayla her şeyi tespit edebilirsin. Teknik meseleler konusunda kendine güvenmelisin.Eğer bir nedenden dolayı tartışma çıkarmayı planlıyorsan, savunacağın güçlü kanıtlara ve görüşlere sahip olduğuna emin ol. İnsanlar ağzından çıkanlara öyle kolayca ikna olmayabilir. Fikirlerini değiştirmen tereyağından kıl çekermiş gibi olmayacaktır. Bugün dışarı çıkıp ormanda minik bir yürüyüş yapmak için harika bir gün. Toprağa; doğana geri dön. Yaşam alanına da yeşillik kat- çiçek açan güzel bitkilerle yaşam alanını süsle.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz meditasyon yaparak ya da dua ederek kendinizi iyileştirmek isteyebilirsiniz. Daha üstün ve umut verici enerjilerle ilişki kurmaktan hoşlanabilirsiniz. İlham veren edebi eserler okuyarak zihninizi temizlemek faydalı olacaktır. Belki de hissettiğiniz stresten biraz uzaklaşmanız ve ona dışarıdan bakmanız gerekiyor. Dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini fark edin! Devasa, muhteşem bir evrende yalnızca bir toz zerresisiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni ve taze enerjiler hakim olabilir. Karşınızdaki insanların gerçek niyetleriyle ilgili bir sorgulama yaşayabilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün beklemediğin birteklifi ile karşılaşabilirsin. Ay, toprak burcunda hareket ederken, gündeminde olan alım satım işlerini ertelemen gerekebilir. Üzerindeki kötü düşüncelerden kurtulmak için yoga yapmayı düşüneceksin. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle tatil planları yapacaksın.

26 Mart 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzaktaki dostlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Anıları konuşmak, yeni anılar için planlar yapmak herkese iyi gelecektir. Bu hoş enerji günün kalan zamanına da yansıyacağı için bugün yapacağınız işlerde daha faydalı ve iyi sonuçlar alabilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular yüzünden kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalan konulara karşı kabullenme içinde olacağınız zamanlar içindesiniz. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. İşleriniz bürokratik engellere takılabilir. Daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Sabırlı olmaya özen gösterin.

26 Mart 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belirgin isteklerinizi saklamanızın size bir faydası olmayacaktır bu sebepten mesleki işlerinizi daha net bir şekilde gerçekleştirin.

26 Mart 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarına yardım, destek ve hizmet duygunuzun yüksek olduğu bir gün olabilir, hayır, bağış işlerinde yer alabilirsiniz. Mistik ve spiritüel yönünüz güçlü olabilir, manevi konuların içinde bulunabilirsiniz. Ancak dalgınlık ve uykusuzluğa çok dikkat etmelisiniz. Yan yana gelen Güneş ve Venüs ile ilişkilerden yana şanslı bir gündem sizi bekliyor. Karşınızdaki kişilerden destek görebilir hatta iyilikleriyle şaşırabilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parayla ilgili konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Size borcu olan arkadaşlarınızdan bu paraları temin etme zamanı gelmiş olabilir. Bu konuda çekingen olmayın ve paranızı istemenin gayet normal olduğunu kabullenin.

26 Mart 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Bugün partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve aktivitelerini  sizinle birleştirmek isteyecektir. 

26 Mart 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz veya sorumluluklarınızla ilgili bazı beklenmedik gelişmeler yaşamanız mümkündür. Yeni görevler yüklenmek zorunda kalabileceğiniz gibi, değişen şartlara uyum sağlamak için programınızı da değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte ilişkinizin geleceği hakkında konuşacaksınız. Finansal durumunuzu iyileştirebilmek istiyorsanız ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Günlük rutininizde ufak değişiklikler yapın.

26 Mart 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızın büyük bir potansiyeli olduğunu düşünüyorsunuz, fakat ilişki arkadaşınız henüz ikna olmuş değil. Sabırlı olmak sizin avantajınız olacak. Kariyerinizle ilgili ilginç gelişmeler içinde bulunduğunuz bir dönem. Farklı istekler içine girebilir, düşüncelerinizi yeniden düzenlemeye başlayabilirsiniz. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze batmıyor, ama sonradan sıkıntısını yaşıyorsunuz. Sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz, şimdi belki önemli değil ama yarın önemli olabilir.

26 Mart 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>