Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yalnız Kalmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 80%

Tanımadığınız çekici bir kişiyle tanışmaya karar verebilirsiniz. Cazibeli Terazi flört havasında olabilir! Zaten bir ilişki içerisindeysen bile, güzel bir yüze karşı koymakta güçlük çekebilirsiniz. Fakat kendinizi belaya sokmamaya çalışın. Keyif almak ve biraz yakınlaşmak güzel şeyler. Gerçekten müsait olmadığınız sürece, bu kişiyle bir randevu planlamayın!

Hobilerinizden biri üzerine çalışmak için iyi bir ruh halinde olabilirsiniz. Gerekli araçları etrafa yayabileceğiniz bir atölye kurmalısınız. Marangozluktan hoşlanıyorsanız, bir ağaç işleme projesine katılın. Bir mobilya oluşturmaktan veya başka bir dekoratif öğenin işçiliğini yaratmaktan hoşlanabilirsiniz. Belki bilgisayarınızda bir şey mi yapabilirsiniz? Kendinize zaman ayırın!

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

İşleri dengede tutmak, olması gerekenden daha fazla sıkıntıya sebep olabilir; o yüzden zorlama. Bazen kişisel gelişim ve olgunlaşmamız için sarkacın tek bir yöne sallanması gerekir. Her şeyin her zaman olumlu ve uyumlu olmayacağını kabullenip işleri akışına bıraktığın takdirde, duygusal yüklerle daha kolay başa çıkabilirsin.Huzurlu ve sakin günün şafağı, gözlem yapman ve etraftaki şeylerin ışığını takdir etmen adına çok uygun bir pozisyonda olacaksın. Bazı günler hayat çok güzel olabilir. Bu kafa yapısını meditasyon yapmak için kullanabilirsin. Ama kötü hatıraları hatırlamak konusunda dikkatli olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir ay döngüsü başlıyor. Önümüzdeki yirmi sekiz gün boyunca yeni meseleler filizlenecek. Önümüzdeki dört hafta boyunca şimdiye dek ilişkilerinizde izlediğiniz bazı prensipleri gözden geçireceksiniz. Biraz düşündükten sonra, bu prensiplerin artık size hitap etmediğini fark edeceksiniz. Toplumsal beklentiler sırtınızda bir yük haline gelmiş durumda.

2 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde keyifli enerjiler hakim olacak. Günün ilk yarısından itibaren hayatınızdaki insanlardan sevgi dolu sözler, sevgi dolu tavırlar görebilirsiniz. Heyecan ve merak duygusu canlanabilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Yay burcunda hareket ediyor. Gözlemci kimliğini ön plana çıkabilir. Arkadaş grubunda sessizliğin dikkat çekici olabilir. Kendi başına daha çok vakit geçirmek istiyorsun. Sosyal medyada geçirdiğin vakit fazla olabilir. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle romantik bir akşam yemeği planların olabilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ortaklık yapı ile farklı bir sektöre adım atıyor olabilirsiniz. Enerjinizi tamamlayarak başlangıçlara imza atıyorsunuz. Dolunay fazına doğru ilerlediğiniz için yaşadığınız durumlara karşı daha hassas ve sonlandırıcı olabilirsiniz. Aksine uzlaşmacı davranmaya gayret gösterin.

2 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim olduğunuz kişilerle yeni işler başlatabilirsiniz. Konuşmalarda kısmetli gelişmeler olabilir. Yakın çevrenizdeki gelişmeler sizi etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodular keyfinizi kaçırmasın. Öğleden sonraki saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Toparlamak, bitirmek ve yeni kapılar açmak için uygun bir gün. Tamamladığınız işler yerine yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

2 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın gelecek  kariyer ve parayla ilgili konularda sizin için harika görünüyor. Geçmişte yaptığınız tüm sıkı çalışmalar nihayet karşılığını veriyor olabilir. Ufukta ilerleme, artan gelir ve çok fazla mutluluk var. Tüm işaretler, yerinizde durmayacağınızı gösteriyor. Yeni, daha zorlu hedefler için çalışmaya devam etme olasılığınız daha yüksektir.

2 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için gösterdiğiniz çabanın taşları yavaş yavaş oturuyor. Bugün ince hesaplar ve planlar içindesiniz. Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çok çabuk görmek istiyorsunuz. 

2 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

2 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile tartışmamaya özen gösterin. İş yerinizdeki yoğun tempodan çok sıkıldınız ve birtakım değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizdeki insanları mutlu etmeye çalışmaktan kendinize odaklanamıyorsunuz.

2 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız sorunlar, çalışma hayatınızı da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli ilişki kurma çabanız beklediğiniz ölçüde olmasa da olumlu sonuç getirecek. İş hayatında başarılı ve zeki birisiniz. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Haksız yere endişelendiğinizi yakında anlayıp rahatlayacaksınız. Harcamalarınızda aşırıya kaçmanız aileniz tarafından hoş karşılanmıyor. Midenizi düşünüyorsanız, acılı yemekleri azaltın

2 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 26" R
Ay
Oğlak
11° 08' 36"
Merkür
Koç
16° 32' 24"
Venüs
Koç
29° 42' 29"
Mars
Balık
28° 55' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 46"
Satürn
Balık
16° 28' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 14"
Neptün
Balık
28° 52' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 58"
Lilith
Başak
23° 13' 17"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>